Aspirante optimiste -189

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Buna fetelor !
Ma inscriu si eu in clubul aspirantelor.
Am inceput investigatiile si mi-a iesit prolactina 45.26 in conditiile in care val. maxima era 24.2 iar progesteronul 5.3 iar valorile sunt intre 19.1 - 76.2.
Dr. mi-a recomandar bromcriptin -2 pastilute/zi, spunandu-mi ca nu afecteaza sarcina ( daca raman insarcinata ) si ca singurul efect secundar este de ameteala. Nu stiu ce sa fac, sa mai consult un dr. ?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eu ma invart de ceva timp-ba pe la mamici aspirante,ba pe la simptome,dar nu stiu de ce n-am intrat si aici sa ma inscriu si eu la aspirante..Asa ca..Vreau si eu pe listutzaaaa!!!(numele meu de botez este Marilena )
Desi stiu ca sunt sanse mici sa fac BB anul asta..eu inca sper!Cine stie?!!
la fete!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

sunt foarte trista, sunt speriata si disperata.am fost azi la doctor sa iau rezultatele analizelor si am primit vestea ca am hepatita B.Stiu ca e ceva destul de grav.Nu stiu ce inseamna, ce implicatii are.Dr. ginecolog care mi-a dat vestea m-a trimis la un generalist pentru investigatii suplimentare.
Am plans o ora si jumatate si acum plang iar cand scriu.Daca stiti ceva ajutati-ma!
Ma rog la Dumnezeu sa-mi lase sansa de a avea un copil!

Crissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Crissa, , imi pare tare rau ptr rezultatul asta! nu situ prea multe despre hepatita B, dar din cate am citit, cu putin noroc poti scapa de ea in 6 luni. Uite ce am gasit, poate te ajuta :
http://www.medicalinfo.ro/menu.php?s=utile/85#hepb

Multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa nu fie asa grav pe cat pare la prima vedere!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

andicumerci pentru link.incerc sa-mi fac singura curaj si sa fiu optimista.maine merg sa repet analizele si in alta parte.sper sa fie o eroare si sa nu fie adevarat.pana nu aflu exact ce se intampla cu mine nu pot sa ma mai gandesc la un bebe.dar poate e o eroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Crissastai linistita te rog,nu mai plange!In primul rand,trebuie sa te calmezi! Stressul iti face rau..Aduna-te si maine dute neaparat la medic.Hepatita B este,in majoritatea cazurilor,vindecabila-dar trebuie sa mergi urgent la medic.De asemenea,trebuie sa ai grija,deoarece hepatita B este o boala contagiosa care afecteaza ficatul.Boala este cauzata de un microorganism denumit virusul hepatitei B,care e prezent in singe,saliva-si mai ales in sperma si secretii vaginale.Trebuie sa ai grija sa nu ramai insarcinata pana nu te vindeci,deoarece boala se poate transmite la copil-in timpul sarcinii-dar mai ales in timpul nasterii.
Simptomele bolii(oboseala,febra,pierderea poftei de mancare,urina capata o culoare mai inchisa,icter)pot sa apara cam intre 2 si 6 luni din mom.in care ai contractat boala sau nu pot aparea deloc-iar at.e grav.Oricum,dute maine la un medic si el o sa-ti spuna tot ceea ce trebuie sa faci!!
Te si grija de tine!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary14 spune:

pe toata lumea
Ce harnicute ati fost! un alt capitol?
Crissa de unde esti?
Chiar zilele trecute un colaborator ne-a povestit ca fiica sa in clasa a XII- a a fost depistata cu Hepatita B si ca a dus-o la unul (n-am inteles exact daca este doctor sau nu )intr-un oras ,vai mama lui (orasul), la40-50Km de Valcea si ii prepara ceva din bere oua de prepelita si nu stiu ce prafuri,oricum ideea e ca in 6 luni la analizele i-au iesit normale si sunt vre-o 8 ani de atunci si n-a mai avut nici o problema .Ne-a povestit ca nu se ducea de fiecare data la doctoru' ala s-a dus la inceput dupa care a invatat-o pe sotia lui si ii prepara singura "doctoria".Daca te intereseaza ma anunti si o sa cer mai multe informatii.
Nu mai fii trista scapi tu si de asta!

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by alionushca

Raza de soare draga miresica - am citi mesajul ca te mariti si m-au cuprins emotiile, bine ca lacrimile au stat in casuta - eu miine implinesc 6 luni de cind m-am maritat - sunt foarte fericita - si iti doresc si tie sa ai nunta la care vizesi, sa fie anume asa cum vrei, chiar mai frumoasa - si sa fie asa ca sa reusesti toate pregatirile, sa ai timp sa te odihnesti ... sa fii fericita ... e ceva minunat

Multumesc din suflet ! Sa fii fericita ! Toate sa fim fericite !
andicu, vad k nu sunt singura miresica.. si dak nu ai rabdare sa ma vezi mireasa oficiala, ma poti vedea la ultima proba a rochitei....transfigurata de emotie..

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fete dragi.
Incep aceasta zi cu o mare oboseala, dar imi revin eu.....deh aseara am vizionat meciul, si am mai stat si dupa ia asa ca am facut nani doar vreo3 ore.Dar intrand acum in munci, nu am de ales, imi revin.
Bun venit noilor aspirante, intr-adevar, listuta noastra e prea mare, dar satisfactia mare va fi cand va dispare nu?

Raza de soare, iti inteleg emotiile.Si eu tot in iunie am facut nunta, pe 5 iunie acum 7 ani.Si acum retraiesc momentele alea cu aceeasi intensitate.Sa dea D-zeu sa fii fericita.

Dragutele va pupic si mai vb.

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata lume!

Felicitari dacicica

Raza,o sa fi o miresica frumoasa foc!

Mcrissi,stiu ca este o veste nasoala dar aduna-te,mergi la dr. si totul o sa fie bine daca te tii de tratament!

La mine nimic nou

Pup fetele mele

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput