Mamici de mai-iunie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
gicutza spune:
Buna dimineata burtici,
shoricutza... scuze ca te-am lasat aseara singura cu lumina si am disparut ca magarul in ceata dar am avut parte de o iesire f. brusca din scena in clipa in care a picat Internetul
.
Eu am incercat sa ma trezesc azi dimineata la 8 dar imi era f. rau.. am putina febra si stare de voma... asa ca m-am bagat la loc in pat pentru inca 2 ore. Acum a disparut starea de voma insa a ramas febra... cred ca e de ieri de la umblatul prin ploaie, ninsoare si vant ca a trebuit sa ies de vreo 5 ori din casa cu diverse treburi
.
Dupa ce ma trezesc de tot, mai scriu...
Vlad
Sa traim bine!
virgi spune:
Salutare
Lyly - felicitari pentru bb grasunel.
Luana - ma bucur sa aud ca nu mai esti stresata din cauza analizelor.
Ama - imi plac mult site-urile alese de tine pentru carut, eu la capitolul asta am o gama foarte restransa si sincera sa fiu nu-mi place nimic aici...o sa luam unul...ca nu avem de ales, dar poate reusim sa trecem prin singapore in drum spre casa.. sa luam si noi un carut bun si care sa ne placa, daca nu in romania vom gasi cu siguranta.
Ieri noapte nu ne-am simtit deloc bine, am avut niste contractii insotie de ceva dureri de spate de am crezut ca ajung la spital, dar intre timp am adormit si au disparut.....nu pot sa-mi explic de la ce au fost???? ce-i drept mi-a fost cam frig la picioare ca nu mai vreau sa deschid centrala, ca am incalzire prin pardoseala..si se incalzeste foarte tare casa si apoi trebuie sa tin geamul deschis, ca nu pot dormi in caldura..si tot asa. Sper sa nu mai experimentez asa ceva.
26octombrie spune:
Dolce, noi, magg si eu, am fost in cladirea din spate, cea maaare, ce are si etaj. e ca un fel de mall, cu o cofetarie in mijoc, mai stai la un suc.
stie cineva in dragon, in cladirile din fata, cele pe langa care treci, pe care scrie dr4, dr3 etc., ce se gaseste? noi n-am mai apucat sa intram si acolo. unde am putea gasi coshuri, asta e obsesia mea. daca toata lumea a dat-o in carutzuri, io trebe sa fiu mai shuie, nu?!
tineti-mi pumnii, la doua ma duc la nayel cu analizele in dinti, sa vedem ce zice si dansul....
si imi vad si bebelina!!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
DianaR spune:
Lyli, bouncer din acela Graco cu vibratii am mai scris eu de el ca-mi place si ma tenteaza, am vazut in oferta de la Carrefour cu 3 milioane, poti s-o intrebi si pe Alia ca si-a luat.
Daca ii 0+ atunci ii de la nounascut. Vezi ca sunt niste cercuri langa produs cu specificatii despre el si scrie intr-unul 0-36 luni.
Luana, iti tin pumnii!
Ama, eu zic ca nu-ti trebe deocamdata set din ala cu pilota si perna ca nu le folosesti. Eu mi-am luat cearsafuri, vreo 2 paturici subtiri si una mai serioasa si un sac de dormit. In sac l-am bagat de la 3 luni si n-am avut treaba. Perna nu-ti trebe pana la 2 ani.
Gicutza, ai grija de tine!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
dilaural spune:
Buna iubitelor! Ce mai faceti?
Toata lumea bine sanatoasa???
Va mai intreb odata ... poate nu ati vazut intrebarea mea din capitolul anterior... Stie cineva un cardiolog bun la CMU???
Si acum o alta intrebare - ma rog, cu povestea necesara ca sa intelegeti: aseara, la insistentele sora-mii am fost la doctorita ei care mi-a facut tuseu vaginal care m-a durut si mi-a produs un inconfort teribil, dar asta e alta poveste. Azi dimineata am observat pe tampon - ca si acum - o usoara scurgere bej-maron... Poate fi de la tuseu si de la faptul ca am fost cam incordata???
Va pup si va astept cu raspunsuri ca sunt cam ingrijorata!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
26+ cu
Andreea Eliza
gabi25 spune:
LUANA stai linistica ca nu esti singura obsedata de cosulet.....dar eu nu am ce ma agita ca sigur nu gasesc....poate doar daca se mai incalzeste si mai vin cu ceva tarabe cu chestii de artizanat sa intreb pe acolo.
30
Evolutie Daria
Poze
ama_kaly spune:
Am revenit si eu pe baricade..bineinteles o noua zi, o noua cautare de carut!
Lyly maine cand te duci la BE sa te uiti si de Carcior de la Babideal Missouri.Mie asta mi-a placut pana acum cel mai mult, dar are 9kg ma gandesc sa nu fie cam greu
Sa imi zici si mie ce parere iti face acest carut, eu din pacate nu am unde il vedea "live"
Am mai gasit si unu Graco la vreo 4,8mil da nu are maner reversibil fir-ar el sa fie de maner ca multe batai de cap imi mai da!carmina ai retinut bine toate marcile!Daca mai gasesc ceva te anunt. Si tu esti tot cu maneru' reversibil ca si mine nu?
Eu stiu de la frati-miu cat de util este mai ales cand e mic, cand plangea se linistea daca il intorceai invers si te vedea.Sper ca v-ati uitat si pe site-ul dat de mine pe PM!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
ama_kaly spune:
Luana tinem pumnii sa vii cu vesti bune azi de la doctor!
LYLY uite cum arata caruciorul care imi place mie, sa te uiti de el la BE(valabil si pt carmina
):http://www.b e b e lino.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=619
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
DianaR spune:
Ama unde ai vazut Graco ala la 4,7 mil? Ce model era?
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
ama_kaly spune:
Diana n-ai primit PM-ul meu?Uite aici mai multe modele de Graco:http://www.b e b e lino.ro/scripts/prodList.asp?idcategory=1228&idSupplier=&curPage=2&sortField=sortorderio
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe