Mamici de mai-iunie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 3
magghyc spune:
Luana,
Io imi mentin declaratia,ca adica Hora nu are nimik si ca tu aveai probabil o super imunitate, dar a dat-o medicoverul in balarii (PS: li se mai intampla si lor, am personaje care pot confirma pe pielea lor aceste lucruri).
Eu imi amintesc experienta mea de la Fudeni, cand mi-au gasit 2 boli ereditare de sange care, culmea, explicau perfect problemele mele cu sarcina. (saraca mama, s-a dus ea sa imi ia analizele, a porcait-o doctoritza ca e vina ei, ca asa m-a nascut etc). Mi-a luat 2 saptamani de stat pe net ca sa ma prind ca alea nu erau analizele mele, ceea ce de altfel s-a si confirmat. Dar stresul si nervii pusi pe moatze nu mi-i mai da nimeni inapoi
.
Asa ca, draga cuscra, baga niste carnati de casa mai nefacuti azi ca sa iti treaca supararea
si da-i incolo de doctori si analize!
Si pe mine m-a sunat ieri doctorita de familie sa imi zica ca am niste valori cam ciudate si i-am zis ca nu ma intereseaza. Noroc ca nu am facut si toxo, dar nu e timpul pierdut, plus ca mai am si streptococul B!
Ce m-a mirat insa, e faptul ca in ciuda faptului ca am tot luat vitamine de sarcina , fierul meu e undeva prabusit la limita de jos normala. Pe cuvantul meu ca ma asteptam la o super valoare!
Am vizionat si eu carucioare, dar va zic din experienta mea limitata ca una e vazutul pe net si altul e vazutul la fatza locului. Io zic ca merita sa luati in calcul, daca treceti prin Cora si caruciorul Bertoni SKY, era vreo 4 mil. Mie mi s-a parut destul de ok. Dar chiar la greutate nu m-am uitat, de ce sa mint. Parerea mea ca e in lumea carutzelor se cam copiaza firmele unele pe altele, acest Bertoni seamana f bine ca aspect cu un Graco care e mult mai scump, iar la Primii Pasi am vazut un carut identic cu Bertoni
. Dar difera calitatea materialelor si aliajul partilor metalice, rotile, desi au acelasi aspect la Primii Pasi erau din plastic etc.
Stiti cum e, seamana, dar trebuie mare atentie la detalii...mai ales ca vad ca toata lumea vrea un carucior bun la toate si nu 7...
Ina, poate vb azi pe mess? Da o maimutza cu sonor, eu mai misun prin casa...
Magg
cu Nichita 29 de s+
magghyc spune:
Pana la urma cine vine sambata la baby expo?
Eu vin cu al meu sotz, cred ca o iau si pe Luana in drum cu sau fara sotzul din dotare...
Magg
inaioana spune:
Magg, eu vin clar la BE sambata la 13. Acuma...facusem o listuta dar nu mai stiu unde e , din cate imi aduc aminte (si o sa ma iertati sa stiti doar ca=s cam senila), mai vin : Luana, tu, Carmina, Gicutza, Dana...
Nu mai stiu cine vine sigur sambata, ca multe vad ca merg vineri...
Sa ne spuna!
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
dolcebaby spune:
Mai fetelor dar sa stiti ca aveti viteza nu gluma... am lipsit o zi si voi ati si umplut un capitol, citesc de doua ore, ma dor si ochii...
Am fost si eu sa caut carut la Dragon si am gasit un Baby Care la 4.500.000 cu cosulet pt masina inclus, nu l-am cumparat inaca pt ca astept sa merg si eu la BE poate gasesc ceva mai bun.
Am cumparat doua castumase, doua prosoape mari pt bebelina,lenjerie de patut, o camasa de noapte pt maternitate si mai mi-am luat eu o bluza in care arat ca o mingie de plaja
AMA iti multumesc pt PM.
Va pup pe toate si mai vb
dolcebaby
magghyc spune:
Bebe dulce,
Unde la Dragon ai gasit carutz? Adica in care din cladiri, la ce etaj etc?
Magg
cu bb Nichita 29 s+
Intrebare pt mamele cu vechime: la patul cumparat pt Nichita (si care e din asta de plasa, nu lemn), io intentionez sa-i fac din bumbac cearsafuri din alea cu elastic pe margine (gen husa). De asemenea, bb are sac de dormit. Credeti ca-i mai trebe si altceva? Eu nu prea i-as cumpara seturi din alea cu perna si pilota, ca nu stiu daca imi vor folosi. Voi ce ziceti?
florypop spune:
Magghy, e foarte buna ideea ta. Nici Andrei al meu nu a avut seturi din alea cu pilota si a dormit foarte bine.
Pupicci,
Flory
25+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
gabi25 spune:
Caruciorul se pliaza si inca foarte usor numai cu o mana.
CARMINA promit ca iti dau linkurile cu reteta de la tarta cu mere (de fapt e tort, dar eu nu mai pun nimic peste el) si de la prajitura ochi de leopard.
Azi am 30 de saptamani in capat WOW, ce repde a trecut timpul......azi chefuim
, dar punem in halbe lapte 
30
Evolutie Daria
Poze
inaioana spune:
Magg, nu iti cu trebuie cu adevarat set din ala. Eu nu am folosit pilota decat ca saltelutza pentru cos la inceput. Inafara de sacul de dormit ia-ti totusi o paturica subtirica si usoara pentru ca poate exista riscul ca Nichita sa nu vrea in sac. Si oricum o paturica nu iti strica. In rest, daca ai cearcefuri e suficient. Perna e de kiki , nu iti foloseste la nimic.
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
dolcebaby spune:
MAGGHY am gasit carut in Europa si acolo este o reprezentanta de la Baby Care
Sa iti explic: treci de intrarea principala in Europa si putin mai in fata o sa vezi o a doua intrare pe care sa mergi pe aleea principala pina aproape de capat (200 m) si undeva pe stinga vei vedea afara expuse carucioare.
Si eu nu stiu unde ai fost tu in Dragon de ai vazut ca sunt mai multe cladiri si cu etaj ???? Dragonul Rosu este o singura cladire maaaaare care are doar parter...
Si ca sa te scutesc de un drum obositor pina acolo, asta dak vrei decit carut, da o cautare pe Google "Baby Care", si gasesti carucioarele care le au acolo la aceleasi preturi si le aduc si acasa fara alte taxe... vei gasi un nr de tel mobil unde faci comanda.
Te pup
dolcebaby
dolcebaby spune:
MAGGHY eu am gasit tot ieri in Niro material pt lenjerie si am luat sa ii fac doua lenjerii, am dat 45 de mii pe metru
Cred ca asa este mult mai rentabil in cazul ca are cine sa le coasa
dolcebaby