Mamici de mai-iunie 2006 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Au picat una cu cealalta !!!

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Yupi!!A venit prima mamica de la BE!!! FELICITARI pt achizitii! Da imi doream sa merg si eu, dar nu se poate..asta e!
Ce pompa ti-ai luat si cat ai dat pe ea?
io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

WEEK END PLACUT!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

AMA pompa a costat 565.000 lei si este de la Canpol babies, nu spune foarte multe numele asta dar cred ca este buna... setul contine tetina, capacul si discul de ermetizare.
Imi pare rau ca nu stiu sa pun poze ca imediat ii faceam o poza si iti aratam

dolcebaby

Mergi la inceput

Dolce merci frumos! io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Nu cumva asta e pompa?

http://www.b e b e l i n o.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=241

Produsele de la Canpol sunt bune si la preturi rezonabile... noi folosim si paharele cu pai, paharele termos, jucariile sunt tare frumusele si ele...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Am deschis un nou capitol! Continuam acolo!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71393" target="_blank">Capitolul 53io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

salutare burticute,
abia acum am reusit sa mai intru si eu pe forum. din pacate, nu mai stiu nimic din cele intamplate. sper sa aveti numai vesti bune, sa fiti sanatoase si sa aveti bb-ei sanatosi si miscaciosi. eu am avut niste zile mai pline si am ramas mult in urma. am inceput si tratament pentru problema mea cu IR-urile ridicate, tratament recomandat de dr. Nayel. saptamana viitoare refac niste analize sa vedem daca s-a modificat ceva. sper sa vin si eu cu vesti bune. acum fac injectii clexane(1 x 4 zile) si iau cate o pastila de gynipral. cele care ati avut problema mea, ce tratament ati urmat? la ecografia doppler facuta acum o saptamana chiar s-a vazut ca bebelina incepe sa fie afectata de problema: placenta are grad de maturare 2/3 si am lichid amniotic mai putin. Dr. Nayel era increzator ca putem remedia. sper sa fie asa.
a, si vin si cu o veste buna..in parte si din cauza asta n-am mai avut timp de nimic: ne-am gasit apartament pt a-l cumpara si am demarat totul pentru ca in scurt timp sa intram in posesia lui. normal e luat prin credit bancar asa ca va imaginati porcoiul de acte pe care tot trebuie sa le ducem la banca. dar nu conteaza, noi suntem fericiti pentru ca ne vom duce bebelina in casa noastra.
cam atat despre mine.
pupici la toate burticutele
crisbar

Mergi la inceput