Mamici de mai-iunie 2006 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
florypop spune:
Magg, nu le tratez cu indiferenta ci cu no-spa si cu gynipral (1 la 8 ore). M-a cam luat de inima....
Ama, cam greu cu statul in pat. Cred ca nasc la serviciu...:)). In plus am si activitate destul de multa sila serv si acasa.
Am intrebat la cate saptamani trebuie sa se intoarca bebe cu capul in jos. Al meu deja este aproape intors de asta mi-e cel mai tare teama.
Pana pe 29 cand mergem la control stau cu emotii.
Pupici,
Flory
26+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
gicutza spune:
Buna dimineata burtici,
Hop si noi... Am dormit rau de tot azi noapte. Am adormit pe la 3 si ceva si m-am trezit si la 5 si la 6 si la 7, nu stiu de ce... De la 8 jumatate a inceput sa sune telefonul ba al sotului, ba al meu.. asa ca adio somn pana mai tarziu
.
Am intrat doar sa va salut acum, ca merge tare prost forumul si ma enervez, asa ca mai scriu mai pe seara cand se mai "elibereaza"
.
Vlad
Sa traim bine!
ama_kaly spune:
flory al meu e pozitionat cu capul in jos de la 20 de saptamani, de cand am fost la Iosup.Nu inseamna ca se aprope momentul nasterii!In plus, pe la 28sapt mai toti bebeii se intorc!
gicutza neatza!
Incearca sa dormi dupa amiaza sa recuperezi somnul pierdut azi noapte!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
ama_kaly spune:
Ce o fi cu raalucutza ca n-a mai intrat de mult pe forum!!Raalucutza speram ca esti bine, asteptam vesti de la tine ca ne ingrijoreaza absenta ta!!!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
magghyc spune:
Flory,
incearca sa iei gynipral pe sferturi, pastrand cantitatea indicata. Astfel pastrezi o doza oarecum constanta si mai reduci din tahicardie. Eu de cand iau asa, am ajuns la o pastila , o pastila jumate pe zi. Inainte luam 3.
si nu inteleg de ce il certi pe bb ca s-a intors? La mine ii cauta doctorul capsorul la eco prin partea de jos a burtciii, si vazand ca nu gasesete nimik, mi-a zis 'i-a uite, nu s-a intors inca bb, are capul deasupra buricului tau". Deci marea majoritate sunt deja intorsi la varsta asta.
Asa ca tre sa il pupi pe bb ca e cuminte si si-a luat pozitia care trebe.
Magg
inaioana spune:
Beeey, da' ce vorbarete sunteti azi!
Toata lumea e la BE?![]()
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
adib spune:
sint mai rau ca o femeie.
de la ora 15 pina luni nu mai am acces la net.
voi m-ati facut sa transpir de nerabdare sa povestiti ce e la expo. ca la noi in Timisoara e de abia in aprilie.
si acum stati acolo si ma tineti pe frigarui aici.
mai mult decit atit, prevad ca luni stau sa citesc din urma vreo 4 ore
adi si
ela 30+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
ama_kaly spune:
ina dap, acolo e toata lumea! Numai noi nu!
Tu macar te duci maine..eu stau aici si va astept pe voi cu impresii si, evident, ma oftic ca nu pot merge!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
dolcebaby spune:
M-am intors de la BE, VIVI UNDE AI FOST ???? AM ASTEPTAT LA INTRARE PINA LA 10 .20 SI NU AI APARUT.... IMI PARE RAU CA NU NE-AM INTILNIT
Sunt rupta de picioare si de mijloc, aglomeratie foarte mare, ma gindesc cum va fi miine ? Eu am plecat pe la ora 13 si parca atunci veneau mai cu spor mamici , copii, tatici, bunici... sunt ametita cu totul.
Preturile nu sunt foarte scazute, mai ales la carucioare care sunt la fel ca si in oras sau pe net...
Eu mi-am luat o pompa pt sini. crema Granmastan, biberoane, perie pt spalat biberonul si cam atit, mai vroiam sa iau o pompita nazala pt BB dar am uitat...
IOANA loc de intilnire pt miine cred ca la itrare ar fi ok pt ca in alta parte nu prea am vazut unde
Fetele care mai au de cumparat hainute de BB sa stiti ca aici este raiul... preturi si mici si mari... am vazut o pereche de pantofiori albi de bebelina care costau 3.000.000 lei (potriviti pt botez) mi-am luat repede talpasita de la standul ala![]()
Cam atit, le las si pe fetele care au mai fost sa va povesteasca si ele.
AMA imi pare rau ca nu poti ajunge si tu... vad ca iti doresti asa de mult
dolcebaby
gicutza spune:
Eu acum m-am adunat de pe drumuri si sunt un pachet de nervi.. incerc sa ma calmez, dar m-am saturat de birocratie.. de idioti.. de profitori!!!
De o saptamana ma chinui sa fac o procura pentru sora mea, care trebuie sa faca o ipoteca la Banca pentru un apartament din Iasi la care sunt co-mostenitoare, deci are nevoie si de acordul meu. De o saptamana!!!
Ma duc la un notariat.. e notarita bolnava.. ma duc la al doilea... imi cer actele de mostenire in original.. si buletinul surorii mele in original.. si nu mai stiu ce.. Pai.. actele de mostenire originale sunt la sora mea la Iasi!!! si buletinul ei tot acolo!!! Si apoi la ce va trebuie?? ca pana la urma eu pot sa o imputernicesc sa vanda si Casa Poporului daca asa vreau eu... e problema ei daca poate sau nu sa o vanda... nu a lor..
La al treilea notariat imi spun ca o copie dupa actele de mostenire e suficient.. trimite sora-mea copie.. ma duc la notar.. cica nuuuuuuu.. ca-mi trebuie si copie dupa buletinul surorii.
Ma duc a doua zi cu copie si dupa buletin.. si ma duc si cu un model de Procura, intocmita de fratii mei exact in acelasi scop. OK.. dar sa ma intorc a doua zi, adica azi, la 11 ca sunt f. aglomerati si dureaza redactarea.
OK.. ma duc azi.. nu e inca gata.. stau si astept pana pe la 12.30, cand vine dactilografa cu 2 hartii. Ca cica nu au model de procura asa cum vreau eu.. si ca-mi fac o procura sa semneze sora-mea la banca.. si o declaratie ca apartamentul nu mai este ipotecat.. in litigiu.. etc. Bun, e bine si asa.. dar cat costa? 2 MILIOANE DE LEI!!! Pai mai tata.. cu banii astia ma duc la Iasi, semnez actele, ma intorc si-mi mai ramane si motorina in rezervor. Le spun ca dureaza 5 secunde sa faca copy/paste la fragmentul din declaratie si sa-l puna in procura. Dar nu intelegeau nici ce-i ala Copy si nici Paste. M-am enervat asa de rau ca atunci cand am iesit de acolo m-a bushit plansul. Am fugit repede la primul notariat in speranta ca notarita s-a insanatosit... am ajuns cu 2 minute inainte de inchidere.. dar au fost super dragute doamnele de acolo, si am rezolvat problema.. cu doar 500 de mii lei!
Am vrut sa ma intorc cu procura la idioatele astea de aici.. sa le dau peste cap cu ea... dar nu merita nici macar efortul asta din partea mea..
Hai sa vedem cu cine pica Steaua si Rapidul...
Vlad
Sa traim bine!