Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutare fetele!
Azi sunt rapida ca nu prea am timp, deci:
1. In primul rand sa zic si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, Rianna si Albert !
2. Multumesc tuturor ptr urarile de ieri
3. Baby Expo eu o sa ajung cam pe la 11-12, deci probabil ca ne vedem pe acolo. Am notat numerele de tel si ne vorbim la fatza locului. Sper sa ne recunoastem, eu mai bag azi un ochi prin poze sa va vad mai bine, dar daca trec pe langa voi si nu dau semne de recunoscut, trageti-ma de atentie . Ca eu sunt mai zapacita!
Feli nu te uit cu galactogilul, dar ptr orice eventualitate mai da-mi un mesaj maine dim ca sa nu uit.
4. Noki am citit patania ta. Nasol rau, imi imaginez cat erai de disperata, eu cred ca muream de spaima. Uff, bine ca n-a patit nimic, asa e, bebelusii sunt asa de elastici acuma... Eu pe a mea am inceput sa o leg si cand o pun in balansoar, plus ca o pun in mijlocul patului si perne dedesubt sa nu aiba cum sa faca vreo boroboata.
5.Joy am inteles ca se da Vitalact. Acuma nu stiu sigur, abia maine ma duc sa-l iau si va spun.
6. Maine dupa BE plecam la munte la Moeciu, abia astept. Sper sa tina si vremea asta cu noi. Acuma mai aiurea o sa fie cu bibe pe drum ca Miruna tre sa pape la ora 7. Apa ii iau in termos, dar cum fac cu racitul lapticului? Eu ma gandeam sa oprim la o benzinarie si sa merg cu el la WC sa-l tin sub jet de apa rece. Cum vi se pare ideea?

Cam atat, ma duc sa fac bagajele si lista ptr BE. Pupici si Week-end placut la toata lumea

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy esti o fericita!!! Sa iei bani si pe luna in care nu esti in Cic...si de la stat....e ceva! Am zis eu ca pe martie e cam devreme sa iei!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Anda, rama cu mulaj pe care ai luat-o seamana cu cea de pe bebelusultau . ro, de la Mulaje (vezi stanga jos, sub jucarii, la Timp Liber) - aviz amatoarelor!!

Fetelor, vine frate-meu din Franta si nu stiu ce sa-i zis sa-i aduca Mariei!! Aveti idee de ceva ce lipseste de la noi de pe piata si i-ar fi util, acum si mai tarziu? Ca hainute, jucarii se gasesc si la noi.
Astept sugestii!!

Mai, ce-i cu linistea asta azi pe forum? Ca doar de maine incepe BE. Sau va pregatiti deja, faceti liste, etc, etc

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani Albert si Rianna, sa cresteti mari,frumosi si sanatosi!.

Madu, eu cand plec undeva iau dupa mine termosul cu apa calda,o sticluta de apa plata,lapte, biberoane...etc.Si daca trebuie sa-i dau sa manance ii fac laptele cu apa din termos si apa din sticluta.Le combin. Chiar si acasa fac asa,nu-i fac doar cu apa calda pentru ca dureaza pana o racesc si plange fata.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Lavi, da, io o diversific dupa 5 luni. Dupa botez, la inceputul lui Mai, adica dupa ce va fi implinit 5 luni, o s-o bag si io pe sucuri de legume si fructe. Dac-ar fi dupe mine - si lenea mea - ash diversifica-o pe la 2 ani, asha. Cand ma gandesc cata treaba voi avea cu diversificatu' asta, ma ia cu dureri de cap. Taaaaare comod e cu tātza: trag tricoul in sus, bag tātza-n gura si gaaaaata!: fata e hranita si fericita. Asha, cand va trebui sa fac supe (yeach!) si alte mancaruri o sa ma ia toate depresiile. Ufff!

In alta ordine de idei, io nu scriu fiindca-s puturoasa. Va citesc zilnic la micul dejun da' cand sa scriu si eu ceva ma ia o leeeeene....dup-aia tre' sa am grija de Dara-mi care parca-i teleghidata. Nu mai sta si ea, dom'le, intr-un loc nici s-o pishti cu ceara. Azi am filmat-o rotindu-se la 360 de grade, in patutzu-i propriu. 15 de minute a durat aventura ajungerii de unde-a plecat. Mai nasol a fost de la 180 grade la 360, ca a trebuit sa depaseasca zona cu gratii (am aparatoare numa' pe partea peretului, nu si cea dinspre camera) si, ca sa nu se loveasca (nu-i proasta, micutza!) tot trebuia sa execute miscari suplimentare dificile. Pan'la urma a reusit sa ajunga la destinatie, cu doar 2 lovituri mici cu capul de gratii. Las' ca din experientza se invatza, nu?

Hai va pupez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Avantajul locuirii intr-o nesimtzita de garsoniera: nu-ti cade, soro, copilul pe nicaieri fiindca practic nu ieshi d-acolo decat pt. facut suc in bucatarie (sa-l bea mama, nu copilul, ca iel e mic si nediversificat deocamdata) si, ma rog, pt. mici nevoi fiziologice. Treburile gospodareshti nu se pun fiindca p-alea le fac doar cand doarme pitica.
Noki, ochii si copchilu' de-acuma. Io o pun ziua pe Dara-mi in maaaarele pat conjugal, mai pe la mijloc, si acolo-si face numerele nestingherita. Pt. orice alte operatiuni, vin eu la pat cu cele necesare, asha incat practic, pericolul caderii e nul: lighean cu apa adus la pat pt. spalat la fund, cantar pus pe jos, pe o bucata de scandura, astfel incat chiar in cazul caderii nu pateste nimic, distantza dintre copil si podea fiind de max. 5 cm.

Aha, sa nu uit. Fi-mea nu suporta sa stea in scaun de mashina. Recordul personal de sezut acolo a fost de 5 minute. Ce ma fac io cand plec la Tulcea, s-o botez, si va trebui s-o tzin imobilizata pe putin 5 ore? Ie jale, ce sa mai spun. Sper sa le doarma tot drumu' sa nu se prinda unde-a fost asezata de ma-sa, care-i stie pozitiile detestate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, cucuietelor (vorba Inei), va multumesc din suflet pentru urarile facute Riannei. Nu-mi vine sa cred ca a implinit deja 3 luni! A crescut si s-a schimbat mult in lunile astea, e mult mai cuminte. Ieri am iesit cu ea la mall si aseara ne-am intalnit cu niste prieteni la o cafenea si-a fost tare cumintica. Azi-noapte mi-a dormit foarte bine, de aseara de pe la 22:30 si pana azi-dimineata la 7:15. Sper ca de-acum inainte sa fie tot mai bine. Va multumesc inca o data de urari si va doresc si voua numai impliniri si satisfactii alaturi de bebeii vostri si de toti cei dragi.

Se cam freaca la ochi, asa ca ma duc s-o culc. V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am pus poze in contul comun cu printesa mea la 4 luni...daca vreti sa aruncati un ochi
Eu cand merg in bucatarie iau fata cu mine in scoica,o pun sus pe masa si eu i-mi fac treburile,nu are ce sa pateasca ca e bucataria mica si sunt langa ea.
Cand mancam,mancam in sufragerie si ea sta in pat-am intins masa de 6 persoane.Dar vorba lui Mihai pana punem masa si mancam si caram totul in bucatarie trece 1 ora!Dar asta e , asa e mai sigur.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna din nou! Am venit de la medic cu una bucata baiat de 4 luni, lung de 65 cm si cu greutatea de 7 kg (a fost si bolnavior luna asta, dar acum este ok), vaccinat si cu un supozitor de Novocalmin aplicat. Am primit niste picaturi de fier sa-i dau, 5 dimineata si 5 seara, preventiv, sa nu se anemieze. Cam asta a fost pe ziua de azi.

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hildegard, noua doctora ne-a zis sa-l decalotam zilnic si sa-i dam cu unguent oftalmic cu kanamicina... Ele i-au dat la cabinet cu rivanol, asa ca am continuat acasa tot cu rivanol si e OK. Facem operatiunea la 2-3 zile acum, ca nu mai e nevoie ca la inceput, nu se mai lipeste si nu strange mizerie.

Joy, noua ne-a dat azi reteta pentru Vitalact, ca cica nu se mai da Bebelac acum, dar ca e foarte prost. Ca bebelacul era un lapte bun, si ca daca am posibilitatea sa cumpar lapte ca lumea ar fi bine sa nu-i dau Vitalact... Cred ca o sa continui cu Bebelac, daca va fi cazul. Ca la Carrefour e 110.000.

Maine am sa va spun ce schema de diversificare mi-a dat, cu care inca nu stiu ce sa fac. O sa va cer parerea si voua.

Pe maine!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput