Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

De ANDA vroiam si eu sa intreb ca nici ieri nu a fost prezenta pe aici.
Si de SIMINAF ca nici ea nu a mai dat vreun semn...esti bine?

BAU-BAU inca nu am incercat pompa -aseara am fost varza si nu am mai stat pana s-a uscat dupa sterilizare - si pampers 4 este doar putinel mare. asa ca sigur trec pe nr 4.

LAVI02, asa-i ca trebuie rabdare, doar ca sunt momente cand chiar nu stiu ce vrea. adica daca nu-i dau titza, maraie, daca i-o dau, trage o data si o scuipa. asa ca am observat ca merge cu lasatul in pace, dar neaparat sa-i pun suzeta. poate - zic eu - vrea numai suzeta si cand da de lapte de aia scuipa titza. asa daca-i dau suzi o tine cateva minute dupa care o arunca si pe aia si stam de vorba.dar in disperarea mea sa-i dau lapte la greu ii indes titza pe gura.
sa nu mai zic ca aseara cat am fost eu la Cornelia, cristi i-a dat sa pape - ca-i venise ora de masa - numai 50 ml de lapte muls. eu ii zisesem ori sa-i mai bage lapte praf, ori sa-i faca un pic de ceai, ori sa-i dezghete din congelator. ei na, auzi ca i-a mancat pe aia 50 si s-a culcal copilul. Pai numai atat zic eu? si el ca ce...ii ajunge ca sunt obsedata sa indop copilul ...
si intradevar, a dormit pana l-am trezit pt baita, la 21.45....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy mai cantareste-l, sa vezi cam cat ia intr-o saptamana! ca sa stii si tu ce si cum cu indopatul.

Si eu zic ca si un scaun la 2-3 milioane e f bun.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna fetelor! Hop si eu la raport! Au trecut zile bune de cand nu am mai scis sau chiar de cand nu am mai citit. In ultima vreme a pus sotul monopol pe computer... Am de recuperat!
Multumim pentru urari! Dupa-amiaza mergem la medic pentru vaccin si masuratori si atunci mai intram sa impartasim noutatile.
O veste mare ar fi ca lui Albert i-a incoltit primul dintisor. Sunt mandra dar si ingrijorata. Pe langa faptul ca e agitat, mofturos, plangacios, ma tem sa nu i se strice dintisorii daca cresc asa repede. Eu am fost tare sensibila la dinti.
O alta veste buna este ca pe 14 martie sotul m-a dus la concert TUDOR GHEORGHE. A fost super!!!!!

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata la pranz, fetelor dragi!

In primul rand multumesc din suflet pentru incurajari, compatimiri si povestioare menite sa-mi demonstreze ca mai sunt ai altii in aceeasi situatie!Va pupacesc pe toate, ca dragi ii sunteti!

Noi suntem bine. Dpdv cazatura, nici un efect. Pana acuma si sper sa nu fie nici pe viitor. Numai lectia invata si stresul pe viitor.

Dpdv vaccin, a facut febra, ca deh, cum sa facem noi un vaccin fara urmari? Aseara a avut 38.3, i-am dat 2.5 ml de Nurofen, asta la 18, dupa papa, apoi dupa baitza - ca noi am facut, ca era ok - parea sa aiba ceva, poate nu chiar asa de mult si i-am pus un supozitor cu Efferalgan, intreg.
Dimineata iarasi a facut dar nu am luat-o, ca medicatia o stiam de la doctor, oricum, 2.5 ml de Nurofen azi dim, la pranz si seara. Apoi a facut nani si parca a mai scazut. E cam blegovana. Dar trecem noi si peste asta! Doamne ajuta!

La multe luni fericite, sanatoase si voioase Riannei si printului Albert!

Pentru intrebari despre CIC, am aflat io 3 nr de telefon: 316.84.15, 212.16.49, 211.39.32. Am sunat, au si raspuns - culmea!, dar evident, mi-au zis senini: aaa...ati depus pe 6 februarie? Pai reveniti dupa 1 aprilie! Imi venea sa-i trag una prin telefon! Asta-i viata. Iar pentru alocatia cea vestita de 240.000 care nu mi-a venit decat pe februarie, nu si dec si ian, trebuie sa merg in fosta Venerei, sa fac cerere...alt balamuc.

Baby-Expo: io cu Feli ajungem la 11. Avem max 2 ore la dispozitie, ca Troglo mica a mea papa pe la 14. Cine mai pica pe acolo, ne vorbim pe mobile!!

Lavi02- noi am facut vaccinul la 4 luni si 2 sapt. Dr mi-a zis sa astept o saptamana dupa el cu diversificarea, deci ma voi apuca probabil saptamana viitoare, deci pe la 4 luni si 3 sapt. Numa' ca tot caut o data rotunda, asa, ca s-o memorez. M-am gandit in loc de 22, 25! Deci aproape 5 luni.

Extrasistole la inimioara- am trecut si noi prin stresul asta imens, in a doua zi de viata, in maternitate. Au mutat-o pe micutza in sala de tratamente, i-au dat Propanolol o zi intreaga, apoi a consultat-o doctoritza ziua urmatoare si a zis ca e ok. Initial nici nu stiam daca ne dau drumul asa de repede din spital. Dar a fost ok si am plecat dupa 2 zile jumate. Ni s-a recomandat sa facem un eco dar era muuult prea mica atuncea, era epidemia nasoala de rujeola si nu m-am riscat cu ea prin cabinete si spitale. Poate mai incolo, desi dr cel bun stie de problema si mi-a zis ca niciodata nu a depistat nimik ciudat!
Sa seram ca si la voi se va rezolva de la sine!

Gata, ca m-am placintit rau! Pupacesc fetele!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Gandacel, mersi de raspuns. Noi avem doua umflaturi in gingia inferioara, vizibile bine de tot.BB isi freaca gingiuta cu limba la greu, roade tot ce prinde si baleste ingrozitor. E si marait dar asta nu stiu daca e de la dinti.

Joy, fericito, pai da-mi mie banii aia de CIC ca eu n-am primit inca nimic, si sunt in CI din 20 ianuarie.Banii imi sunt la posta dar acolo mi-au spus sa ii astept acasa sa ii aduca postasul, dar ca nu stiu exact cand sunt programata la plata. Ce drac' pot sa fac.Sa il pandesc toata luna pe postas?Sa nu ies cu bb la plimbare ca paote il ratez? Ca daca vine de 3 ori si nu te gaseste acasa...pai n-ar trebui sa-ti lase un fluturas?

Lavi, vad ca te-ai decis deja cu alaptarea.Eu voiam sa iti spun ca numai tu stii cum e mai bine, tu esti cu ea acasa, tu vezi daca ii e foame sau nu, daca e vioaie, e prost dispusa.Copilul tau nu e statistica e facuta din carne si oase. Noi putem sa iti spunem tot felul de chestii, dar tu ar trebui sa stii mai bine cum e cel mai ok pt. copilul tau nu pt. tine, nu?
Si apropo de adormit bb, pai Kriszti pur si simplu nu poate adormi singur. Afost o perioada in care nu am avut probleme dar de mai bine de o luna e catastrofa. Trebuie sa il adorm eu in brate cand vad ca e f. obosit. L-am lasat sa incerce sa adoarma si singur dar dupa o portie de urlete sau l-am luat in brate sau a adormit singurel si dupa aceea la 30 min. era fresh din nou sau si mai rau se chinua sa se mentina treaz la mine in brate chiar daca murea de somn.

Noki, mama ce patanie...trebuie sa o supraveghezi, sau poate ar trebui totusi sa o vada un medic. Il mai lasam si eu pe al meu pe masuta de infasat dar de la o vreme incoace nu mai indraznesc.

A, si apropo de diversificare,eu cred ca pe la 4 luni jumate e ok sucul de morcovi, mere.Ca oricum il dai intre mese si nu inlocuiesti o masa.Noi contiuam cu sucul de morcovi si mere si probabil de la 1 aprilie o sa diversificam mai serios-deci la 5 luni si ceva.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Am vrut sa zic... SCRIS ... dar se intelege!

Adelina cu bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ADELINA, sa-ti traiasca ALBERT sa se faca mare. LA MULTI ANI!

LAVI, cantarul mi-arata ca in 8 zile mi- a luat 160g. primele zile 100g si in urmatoarele numai 60g...ca de 2 zile iar face figuri la mancare. o sa vad per ansamblu, la luna cat imi ia....ca altfel..

Of NOKI ce patisi si tu...eu il mai las pe pitic pe marginea patului cat ma intorc sa iau cate ceva..dar acuma IOC mai bine ma intepenesc cu spatele deact sa-l mai las..

Mai, mia nou m-au luat durerile de oase...ma dor asa de rau degetele mainilor de-mi vine sa le trosnesc tot timpul si cam toate incheieturile...doamne da baba mai sunt.

A luat cineva laptele VITALACT? sau BEBELAC ce se da acum?

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna ziua,

Azi Stefanut de dimineata marait, m-a trezit la 6, cred ca dintisorii ne bazaie ca prea mult saliveaza si rontaie jucariile rau de tot. A inceput sa planga fara motiv....i-am dat 2,5 ml de Nurofen si a fost pace. Dr. mea zis ca atunci cand nu s emai poate, sa-i dau Nurofe sirop.
Acum a papat si e cuminte tare, se joaca si gangureste.
Pe la 5 ma duc in oras pe la Sensi Blu sa vad ce mai cumpar ....imi trebuie o l-ita mica si cereale humana la 600 g.
Parca simt cum ma dezumflu de cand mi-a venit cm, asta de ieri, imi curge nu gluma. Se pare ca bebele suge normal, mi-era teama ca nu vrea sa mai suga , cica laptele isi modifica gustul. Deh, bine ca scapai!
Ce vreme de kk vreau sa iei cu cupilu afara. E vreo problema daca nu e soare? Ca de frig nici vorba.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Adelina, felicitari pentru primul dintisor!
Sa va fie de bine concertul.
Joy, date cu Fastum gel, e bun, sau Voltaren poate ai un pic de reumatism.

Noi deja ne intorcem de pe spate pe o parte dar invers inca nu stim

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Multumim mult de urari!
JOY - noi am luat Bebelac, dar lui Albert nu i-a placut. L-am gustat si eu si e mai putin dulce in comparatie cu NAN1, un posibil motiv pentru care nu ii place, dar este excelent pentru ciocolata de casa.

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput