Bebelusi de iulie-august 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Mamini, multumim de complimente. E, mii asa de draga si am asteptat-o asa de mult, ca o sarbatoresc de cate ori apare vreun motiv!
Iar cu regimul, mai mult sta pe loc... 1 kg intr-o luna, nici nu se pune. Trebuie sa ma mobilizez si sa incep regimul pe care l-am tinut acu 2 ani si cu care am slabit atunci 14 kg. Dar cum fata mai suge seara, noaptea si dimineata, imi fac incalzirea cu alte regimuri...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Caterina, vreau si eu regiiiimmmmm !!!!!!!

Te rooog!

Dupa ce am nascut aveam 90 KG..... acum am 62 deci cu 28 mai putin dar mai am nevoie de 10 si ma lasat imaginatia !!!!!!!!!!

Mul;tuemsc

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara, dragi pitici si mamici! Ce mai faceti? V-a fost dor de noi ?

Eu am avut hardul in service, cu speranta ca vor recupera pozele pierdute, le-au gasit dar, din pacate, eroarea aceea le-a deteriorat...nu se mai poate face nimic...
Am fost azi la Baby Expo, iar cand am ajuns acusica acasa, sotul luase hardul, asa ca am calculator...nici nu stiti ce v-am simtit lipsa .

Nu cred ca am timp sa citesc din urma, dar sper ca sunteti cu totii bine, mai ales bebelusii bolnaviori

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Briana, sa-l scriu in calc zilele urmatoare si ti-l trimit.

Diana Mirela, bine ai revenit. Imi pare rau de poze, la fel a patit o colega de birou cu pozele din primii 4 ani ai baietelului ei. Te cred ca esti necajita.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Buna ziua!
Noi sintem bine, ne tirim, mergem in patru labute(e ca un catelus care derapeaza), ne ridicam singurei in patut si urlam ba-ba. Inca nu m-am luminat daca eu sint baba.
De mincat mincam prost, dar cred ca din cauza dintilor.

Am vazut ca va plingeti de dureri de spate. Si eu am avut dureri ingrozitoare de spate si am facut acupunctura. Pe mine m-a ajutat enorm. Nu ma mai doare deloc. Asa ca de saptamina viitoare vreau sa fac iar acupunctura, dar ptr diminuarea poftei de mincare. Poate cu ocazia asta reusesc sa slabesc si eu.

Va dorim o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Diana_Mirela,imi pare rau ca nu ai reusit! dar imi pare bine ca esti iar printre noi!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ne-a batut Alexandru! A fost cel mai plimbaret bebelus.

Tudor a gasit interesant covorul. Tot dadea cu mana pe el. Si mai erau si abtibilduri lipite. Foarte interesant!

Data viitoare. Ca mai e o tura si in toamana.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Ella, nu esti singura, a venit azi o colega, sa ma intrebe cum am petrecut wkd?! credea ca ieri a fost duminika

Briana, cum ai slabit mama atata????? Vreau si euuuuu

Catiii si de la tine vreau, sa vad care imi convine

Diana bine ai revenit, bine ca a fost doar hard-ul, si nu altceva. Imi pare rau pt poze, macar le ai pe net?! Cum a fost la baby expo?! Maine mergem si noi.

Andreea te asteptam cu vesti de la concurs

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71408" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (82)

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput