Bebelusi de iulie-august 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Emanuela, scuza-ma, inseamna "vorbesti finlandeza?"...crezind ca vorbesti...

multi ani sarbatoritilor zilei Marius Alexandru(ancutathree), Dany(Giana),Ana( Cami), Andreea(adaaina) si felicitari pt ziua numelui pt Alexia(lory), Alexia Maria(rosi), Alesia(costi), Ingrid Alexia( Anis),Anais Alexia(nadine2004). o multime de sarbatoriti, sa traiasca si sa fie sanatosi!

Ella,.

Cati, multumesc, voi cum mai sunteti? by the way, cum merge regimul? ca la mine se misca greutz... felicitari pt ziua numelui si pt frumoasa ta cu ochisori ca marea linistita, ca vad ca o alinti Alexia, o veti serba in februarie sau in august cu numele? sau de 2 ori?

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anis, multumim de urari si ne bucuram foarte foarte foarte tare daca am fost de folos !

Va imbratisam si va pupam !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Anis, sa-ti traiasca Ingrid Alexia si de-acum sa-ti aduca numai bucurii.

Irda, scuze, nu stiu cum am citit mesajul tau, dar intr-adevar mi-a iesit un porumbel tare bizar.

Ella, m-am tot gandit la tine si la durerea ta de spate. Si eu incep cu de-astea, Sara nu mai vrea jos si pace, trebuie s-o tin in picioare mai mereu. Face pasi cu dreptul numai, dar e tare incantata de ea si pozitia mea nu e deloc corecta.

Emaaimee, eu cred ca iar va paste un dinte, de-aia are asa scaunul. Ma bucur ca si voi v-ati mai reglat cu somnul, fie-mea azi-noapte a uitat sa se mai trezeasca, dar nu stiu de ce simt ca a fost doar o intamplare

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ema, Happy St. Patrick's Day!!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersic mult, biana&maminioricum daca continua ma duc la dr.sper sa nu mai avm pb ca deh sarbatorim si drii canci
in leg cu raspunsul de la pediatra,nu ma mai duc la ea cand mergem acasa.caut alt dr.
Mona-misto de voi cu somnul.poate c-o tine minte Sari si ti-o face si diseara.noi de vreo 4 ori ne-am trezit aseara.prima data de la galeria nebunilor ca era meci la tv.ne pasc 2 bucati de dinti,iar tati a vazut alb la masele.sa fie afte sau dau si maselele?eu aveam masele la un an deja,daca seamana cu mine e clar
Adriana-mersi,e fun tare de Paddy's Day aici:parade peste tot aduc caruselul in centru.e super,am primit cadou ieri niste body-uri de bb cand am fost la un mag si am cumparat de la ei.plus ca sunt reduceri la orice.ma duc sa iau si eu niste shamrock-trifoi ca e emblema nationala si poarta noroc.asa ca fie-mea e irish si sa pastram traditia .exact asa ca-n simbol se poarta palarii acum.si se vacsesc pe fata cu culorile nationale pana si copii.ai vazut si in state ca sunt f multi irish si acolo.sunt si aia ilegali pe acolo ca majoritatea romanilor de aici.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetelor!
La multi ani pt. bebeii nascuti pe 07!

Anis - La multi ani pt. fetita ta! Ma bucur ca sunteti mai bine, cred ca te-ai mai linistit si tu, nu?

Emaaimee - Mai dor gingiutele? Aris are cam 2 luni da cand se tot inneaca cu saliva, mai ales la orizontala. Am citit undeva ca e normal.

Lia- Cum mai papa fetita ta? Aris se comporta exact la fel. Pt ca ieri mi-a mancat ceva mai bine iaurtel, dupa aia n-a mai vrut latpe deloc seara. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti
Am fost la doctor (pediatrul de la asigurari) si tampitul mi-a zis ca daca nu mananca copilul si nu are probleme de snatate(aris nu are) atunci e de vina mama ca nu stie sa convinga bebele sa pape. Il intreb unde gresesc si zice ca nu stie, dar e vina mea. Cica sa-i dau cu forta! Ce idiot! Si pediatra mea tocmai a nascut, nu-mi vine sa o deranjez cu intrebari.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Scuze, am vrut sa zic "la multi ani" pt. cei nascuti pe 17, dar am tastat gresit!

Andre-ea - cu ce-ti hranesti baiatul de e asa vioi si plimbaret? Cu uraniu? Super filmuletele!

Hristina - Am vazut albumul de Martie, e o dulcica fetita ta.Imi place cel mai mult poza in care sta in fundulet si se stramba.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

"...atunci e de vina mama ca nu stie sa convinga bebele sa pape. Il intreb unde gresesc si zice ca nu stie, dar e vina mea. Cica sa-i dau cu forta! Ce idiot! " Aldebaran tot asa idiot e si med meu de fam! te inteleg ca te-ai enervat! las ca va papa dar da-i ce-i place! si la noi merg bine cele de la Hero- orez cu banane...si cate un pic de outz si carnitza... fructe multe dupa gustul lui!

Anis, la multi ani si muulta sanatate ptr frumoasa Ingrid incercata din greu in ultima perioada!tot nu mi-ai raspuns ce ti-a prescris...

Mamini si noi pupam jucausa cascadoare pe julituri...

Monai, din pcate nu a trecut inca durerea... la mine sunt probleme mai vechi! dar eu cred in puterea si rabdarea mea ca altfel as fi demult ... dusa rau! ai si tu grija! cu Clafen ma maseaza sotzul, cu picioarele in burta gaza mica si cu sarituri pe mine gaza mare... si eu zambesc!

azi e vineri si cu toti m-am contrazis ca e sambata! grav...

Emmaaimee, mucusul poate avea si alte cauze... dar nu vreau sa te sperii...Sanatate!

Va las ca fac oua umplute si iepure cu sos vanatoresc!

Pupici, Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Alderaban, nu e tampit doctorul tau. E DOBITOC de-a dreptul !!!!

Stai linistita! Incearca doar sa vezi ce ii place si ce nu, si ai sa vezi ca o sa pape !

Ella......, iepure cu sos vanatoresc.....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Brianamica, pai eu ma apucasem de dimineatza ca doar in capul meu era sambata! si noi miercuri si vineri mancam de post! mai putin Paula! da! ne place si noua...

nu mai pot da asa un big smile! ca mi sa rupt un dinte... sunt baba cu dinti de lana... cele ce alaptam ...si eu .. a doua oara! e firesc! dar am un zambet! deja am sunat la stoma... ei zic ca ar fi mai bine sa termin cu alptatul ! dar de ce ? trebuie radiografie? sa stau asa????

Iulia i-a dat Paulei sa pape... Doamne! ce are biata fata pe ochi, nas, piept si maini...Iulia se distra cum isi arunca mana in castron si cum il trageau de la una la alta!

va salut si va zambesc in stilul cel nou

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput