Szeged - 5

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Buna dimineata!
Auburneu am avut programare pentru ora 13, ora Ungariei.Nu era nici o romanca la ora aia.Pusi
Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

auburn: am scapat de chist, acum continui cu extract de muguri de zmeur, ca sa nu mai ramana nimic. Iti tin pumnii sa nu se transforme foliculul in chist. Dca inteleg bine, te-a chemat in ziua 16 pt. IA. Nu-i un pic cam tarziu? Cate zile are CM-ul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabellas spune:

Am sunat pe dr sa-mi spuna rezultatut spermogramei de luni. 8 mil. de spermotoizi. E super, putem sa facem ICSI dupa tratement, deci prin 10-15 Aprilie. Din 31 Martie incep injectiile in burta, totul trebuie sa fie OK.
Mi-Ka, Auburn ce mai faceti? Mi-ka cum te simti? Mai mergi la vreun eco la Szeged?
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Tabitha vezi ca ai scapat de chist? Acum sa nu te bat eu ca ai fost asa de suparata cand ne-ai scris de el si ca te gandeai sa renunti?

Ma bucur mult ca ai scapat de el.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

isabellas, super rezultatul , iti faceai atatea griji... noi am avut 4 milioane si a fost bine in final. Cand incepi tratamentul sa incerci sa stai cat mai linistita.
Sa dea D-zeu sa mearga totul bine si sa fie bine. Ma rog pt. tine si pentru toate fetele sa reusiti
La Szeged nu ma mai duc la eco, acum trebuie sa-mi gasesc un dr.local, de fapt m-am si gandit la unul.In rest de cateva zile ma simt foarte bine, numai seara ma mai ia cu greata...
Dupa ce incepi tratamentul si trebuie sa mergi la Szeged sa te monitorizeze eco, sa-ti iei injectiile cu tine sa ti le faca acolo; eu asa am facut.

crinuta 71

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello fetelor.
Am reusit si eu in sfarsit sa intru. 2 zile n-am avut internet, adica ieri(de la o furtuna cu tunete si fulgere ca-n plina vara) si azi pana acum, cand in sfarsit s-a reparat internetul!

Auburn, merci de ajutor, inca n-am rezolvat nimic la Timisoara, asa ca sunt deschisa la sugestii ! sa nu-ti faci griji degeaba, o sa fie bine cu foliculul ala!

Cat despre injectii- Crinuta,, merci!sa mi le fac singura , oricat de usor ar fi, nu cred ca o sa pot! pe mine ma ia cu lesin si daca ma tai, d'apoi sa ma intep singura!?! intepaturile le suport, nu mi-e teama, atata vreme cat nu ma uit in directia aia!
Pussi, ! tinem legatura!
Isabellas, ma bucur ca ai vesti bune! daca la Mi-Ka a reusit cu 4 mil, iti dai seama ca ai toate sansele sa devii cat de curand!
Tabi, ma bucur mult ca ai scapat de chist! vezi, si iti faceai atata probleme! tinctura de muguri de zmeur face minuni! asa a fost si la mine , in combinatie cu Mastodynon m-a scapat de chistuletele de la sani.

Mirabella, Mi-Ka, si pe toate fetele Szegediste!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Tabi !!! Sa nu te prind ca te mai stresezi, auzisi?

Mi-ka

Mergi la inceput

'Neata gagici!

O sambata insorita si relaxanta va urez!

Azi am program de shopping cu vara-mea! pana una-alta, m-am vopsit aseara si sunt rosie ca para focului!am iesit cam rosie , dar cica la sot ca "sunt buna" asa, desi azi-dimineata era sa tip cand m-am revazut in oglinda, ca uitasem!

Ce fac fetele? cum e vremea la Timisoara? ma cam ingrijoreaza apele astea care iar incep sa se reverse; doamne fereste!! sa nu fie iar ca anul trecut!
Aaa, vroiam sa intreb ceva: voi unde ati schimbat banii in forinti? la granita imediat dupa ce-ati trecut sau in alta parte? si cam cati bani credeti ca e bine sa avem la noi? euro nu primesc deloc la clinica, nu?

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

andicu,eu cred ca ar fii mai bine sa nu astepti sa ajungi la granita sa cumperi forinti, caci dupa cate stiu eu acolo mai mult se cumpara la preturi mici, nu se si vand; eu am incercat si in Timisoara sa cumpar, unde de asemeni cursul era foarte bun, insa numai cumparau, nu si vindeau. Pana la urma am gasit in Timisoara, dar ne-am tapuit la curs. Asa ca datile urmatoare, am umblat prin Deva la toate casele de schimb valutar si imi strangeau vanzatoarele de pe acolo, mai greu, dar strangeau totusi.
Dar poate iti spun mai exact fetele din Arad sau Timisoara.
La clinica nu primesc euro.
Mai andicule, dupa ce te vazui blonda in poze, acum te facusi rosie? Ia trimite-ne o pozica sa te vedem si noi.

Va pup pe toate si va doresc si eu un weekend cat se poate de frumos si relaxant!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Buna fetelor, sper ca aveti parte de o duminica placuta!

Mi-Ka, fata buna si saritoare ! cu forintii o sa incerc sa rezolv prin Timisoara cand ajungem. Daca nu, tot pe langa granita e salvarea, ca-n Constanta n-am nici-o sansa!

Va pe toate cu drag!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput