Szeged - 5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tabi, !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!

Andicu, mie injectiile mi le facea sotul meu.Nu e mare filosofie, se pliaza pielea de pe brat(sus ,aproape de umar).In burtica e si mai simplu.

Tabitha, eu astept sa vad "optimism la scara maxima".
Pupici
Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna fetelor,

Mirabela, merci de informatia cu dr.( ca pleaca in SUA dupa 20 iulie) si ma bucur ca la tine e totul OK.

Thabita ma bucur ca ia ajuns la 8, mai ai doar 9 pana la 10, asa ca ar trebui sa-ti revi saptamana asta, nu luna viitoare. Desi noi asteptam soarele alaturi de tine,

Andicu, stai linistita ca o rezolvam noi cu injectiile cumva. Daca nu reusesc sa gasesc pe cineva dispus sa ti le faca, am sa caut un cabinet medical aproape de zona unde iti gasesti cazare - o scoatem la capat. Mai e soare la Constanta? Eu si Thabi vrem o raza is pentru noiMa bucur ca ai reusit sa-ti modifici programarea. Bafta pe 4.04!!!

Mi-ka, tu pe unde plimbi fasolica ? pe la noi nimic
Te rugam sa apari mai des, esti exemplul nostru pozitiv ( sper ca nu am fost cam dura)si te vrem printre noi

Pupici

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Ultimele zile au fost cam grele si nu am reusit sa intru pe aici. Ma bucur sa vad ca mai multe sunteti multumite de cum se poarta la Szeged cu voi, pentru ca sper sa fie bine si la mine de data aceasta.
Mirabella multumim de noile informatii si noua adresa a dr. pe care ai scris-o.
Andicu sa stii ca injectiile subcutanate si eu mi le-am facut singura. Prima ar fi bine sa te invete cineva cum sa o faci. Eu aveam si un site unde arata un filmulet cum se fac. Daca vrei il mai caut si ti-l trimit.
Mi-Ka ce mai faci?
Va pup pe toate fetele de aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

pussi: luna viitoare pe vremea asta poate fac IAD, de aia am zis ca atunci optimismul va fi maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

andicu, mirabela, crinuta:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabellas spune:

Merci Mirabela de raspuns.O sa fac si eu in burta, numai sa gasesc pe cineva care sa mi le faca.
Pussi, asta e intilnirea cu nr. 2 la dr. Zadori, sunt programata pe 4 Aprilie la eco. Stimularea incep in 31 Martie. Sper sa-mi vina ciclul cand trebuie si totul sa fie in ordine.
Va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

fetelor, nu reusesc sa tin pasul cu voi...nu apuc sa intru la lucru si cum in ultimele saptamani am ajuns tot tarziu acasa...raman in urma

tabitha, ai scapat de cele doua luni de AC? tin pumnii ca luna viitoare sa fie IAD cu . ma bucur daca ai scapat de cele doua luni. nu ca ar fi mult timp dar stiu cum e cand nu mai ai rabdare .

andicu, vad ca pana sa apuc eu sa-mi ofer ajutorul pentru a gasi cazare in timisoara lucrurile se rezolva. oricum daca ai nevoie de ceva, te ajut cu placere. pentru injectii eu merg la spitalul de urgenta si intotdeauna gasesc usor o asistenta sa-mi faca injectia.

pussi ma bucur sa vad ca ti-ai revenit dupa laparo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auburn spune:

si pentru ca apuc rar sa scriu, nu am terminat

am fost luni la szeged. le-am intalnit pe mi_ka si isabellas . din pacate lucrurile nu au iesit asa cum le planuisem noi dar cel putin ne-am cunoscut si am stat de vorba.
mi_ka, am trecut pe la cabinet dupa ce am terminat cu masa dar nu mai erai in sala de asteptare, probabil intrasesi la medic.

luni, ziua a 9-a, aveam un folicul de 12 si am inceput injectii de stimulare Fostimon HP. miercuri am fost din nou la szeged dar foliculul era doar de 13.5 asa ca medicul a decis sa merg doar lunea viitoare pentru IA. azi e ultima zi de Fostimon iar sambata fac Ovitrelle pentru ovulatie.

binenteles ca-mi fac griji pe de o parte ca nu voi ovula si se va face chist (tabitha vezi ca suntem de manuta si daca ai scapat tu scap si eu) si pe de alta parte ca voi ovula prea repede. dar am sa fac teste de ovulatie ca sa verific. credeti ca tratamentul pe care-l fac acum ar putea influenta testele de ovulatie?

mirabela11 la ce ora ai fost la consultatie miercuri? mi-am amintit doar dimineata ca esti si tu programata. eu am fost la ora 8 acolo si am fost atenta la cine ce limba vorbeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

auburn, ti-am trimis un e-mail, nu l-ai primit?

Mi-ka

Mergi la inceput