Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 2
Simo74 spune:
quote:
Originally posted by godzila
Simo eu sunt abonata sa vin vineri. Hai ca ma gandesc cum facem. Poate apar si sambata. Chestia nasoala e ca noi nu avem masina...ca as veni sigur. Dar vedem cum facem. Nu e nevoie de DVD e 15.000 unul- nu e o avere. Mai bine fac o lista si cand ne intalnim toate cu bbii in dotare dau la toata lumea. Sau poate ne intalnim undeva, poate stam in apropiere. Eu stau in Giulesti.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
Draga mea, stii cum facem? o sa fac eu tot posibilul sa vin si vineri macar 15 minute sa va vad si o rezolvam atunci. Iti aduc dvduri, or fi ele 15000, da cate un pic, pic se adunasi pe urma vad eu cum intru posesia lor. Mercic mult inca o data, esti o dulce
b_irina_c spune:
Bianca ce scutece folosesti? Intreb pt ca si Vladut doarme pe o parte, dar nu am avut nici un accident (si eu nu-l schimb peste noapte decat daca face kk (ca ii sare somnul ).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Mimsi, nu te supara, doar mi-am adus aminte de zgomotul facut de mama, in rest mama si electronicele intra in alta categorie .
Ioana, daca te consoleaza, si Matei mi-a mai scos niste peri albi acum la masa.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
Anya20 spune:
Vera - eu am instalat oDC-ul pe calculator. Dar nu am hub-ul ala de care ziceai tu. Am altele, iar in ele nu gasesc nici un "Baby" de-ala. Ma inscriu si eu la dvd-uri (ti le aduc la intalnire) si poate daca ai timp te "induri" si de noi. Repet: numai daca se poate . (defapt vina e a ta, ca tu ne-ai starnit pe toate ).
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
sofia_misicu spune:
Ma ofer si eu sa mai aduc din baby einstein. Am asa:
-Art time classics: muzica si carte de colorat
- Baby bach muzica si film
- Baby Bethoveen muzica si film
- baby Mozart muzica si film
- Baby Neptune muzica si film
- baby Vivaldi muzica
- baby bedtime classics
- baby animal classiscs muzica
- baby Holiday classics - muzica
- baby play time music
- baby beatles
- baby doolittle world animals film
- baby neptune - discovering water
- baby galileo - discovering the sky
- baby macdonald - aday at the farm
- Baby Noah toate astea filme
Cred toate astea intra pe foooooarte multe cd-uri.
Insa e mai putin complicat decat trecutul de pe dvd. Astept cereri, va trec in catastif si va aduc sambata.
Sofia si Nuka
Ioana75 spune:
Ruxandra, da ma consoleaza, multumesc.
Fetele de pe Vitan de simbata, va iau eu din fata blocului cu masina daca vreti!
Ma duc sa sun la Thalia.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Simo74 spune:
Sofia esti betonata! pai cred ca ce-ai insirat tu aici este tot ce-au scos astia ever. Chiar, Nuka nu se uita la ele? ca intrebai la un moment dat cum s-o mai distrezi
Ioana75 spune:
sofia, pentru ca nu mi-e clar, te intreb: preferi sa copiezi pe cd sau dvd?
La Thalia suna ocupat.
b_irina_c spune:
Sofia eu le vreau pe toate pe CD te rog tare, tare si mult, mult...
Ioana normal ca vrem sa ne iei cu masina .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Am facut Rezervare la Thalia, simbata, ora 16:00, pentru 12 persoane, pe numele Ioana. Rezervarea o avem pina la ora 19:00. Nu am comentat, pentru ca nu cred vom sta mai mult de 3 ore (eu estimez ca dupa maxim o ora jumate ma suna sotul sa ma intrebe ce sa-i faca Mirunei). Daca voi credeti ca stam mai mult de 3 ore, ziceti!
sofia, tot eu. Cit de mari sint filmuletele (aproximativ)? Nu in minute ci in MB.