Simptome!!! - 8
Raspunsuri - Pagina 5

carmencyta spune:
buna dimineata ,fetelor!melutzica nu cred ca e bebe.inca nu mi-a venit ciclu,dar ma doare putin burta,iar ultimul test pe care l-am facut a iesit negativ.tare dezamagita am fost ,dar nu se stie,pana nu vin rusii.....

carla2005 spune:
Eu de cand ma stiu ma apuca simtomele de CM cam cu o saptamana inainte sa imi vina. Senzatia asta o am si eu...am impresia din ora in ora ca mi-a venit (desi stiu ca e forte devreme si nu are cum) si cand ma duc la baie nimic!
Azi e Z 21 si vad ca deocamdata nu am nici un simptom!

carmencyta spune:
la mine azi e ziua 31 .luna trec am avut un cm de 37 de zile si nu prea e regulat.nu stiu ce sa cred .si eu am impresia ca-mi vine din clipa in clipa.

Tabitha spune:
Dbunny: la mine CM se anunta prin pete maronii, o singura data a venit fara a arunca buzduganul inainte, dar asta a fost dupa operatia laparoscopica. Si eu am simtit luna asta ca sunt mai mereu umeda. Spre deosebire de alte luni, petele au tinu 4 zile, dar asta si din cauza utrogestanului. Iti tin pumnii sa nu fie intarziere, ci sa fie sarcina.
Va tin pumnii tuturor ca simptomele sa se adevereasca. Si chiar daca nu aveti simptome, tot sa fiti insarcinate.

carmencyta spune:
fetelor,eu am auzit ca simptomele de sarcina sunt aceleasi ca cele de la ciclu.este adevarat?

bubuleana spune:
melutzica, carmencyta, tabi, carla, Dbunny, avalon:
Fetelor, la mine e Z22 si au inceput, in sfarsit, sa apara si ceva simptome:
- si eu stiam ca semnele de sarcina sunt aceleasi cu cele ale CM insa eu experimentez inca de ieri dupa amiaza o senzatie de greutate in partea de sus a abdomenului pe care n-am avut-o nici la CM, nici altfel. E o senzatie cu totul noua!!! O fi semn bun???
- sanii mi s-au marit si ma dor un pic dar tot asa: altfel decat la CM, adica ma dor in partea de sus care face legatura cu axila... ce-o mai fi si asta? in rest ii simt grei ...
Alte simptome nu mai am
Macar au incetat contractiile pe care le-am avut timp de mai bine de-o sapt si care erau la fel ca cele de la CM insa mai putin dureroase.
test nu mai fac decat in Z27 pt ca oricum e prea devreme.
bubuleana

Tabitha spune:
bubuleana: tinem pumnii. Facem galerie. Sa dea Domnul sa fie cu ochisori luna asta. Iar cu testul, te rog eu sa astepti, ca sa fie rezultatul concludent.

carmencyta spune:
bubuleana macar la tine sa dea Domnul sa fie bebe,daca la noi inca nu vrea sa vina.cel putin eu nu mai am sperante.
multa bafta la voi toate