A avut cineva fibrom uterin?
Raspunsuri - Pagina 4
Elise spune:
sa vezi ce zburzi peste citeva zile!![]()
eu pe 1 martie m-am operat de uter septat, si pe 2 am fost acasa - si pe 3 la munte.![]()
nu m-a durut NIMIC!!
ba chiar povesteam la alt topic ca m-am trezit la reanimare, in acelasi loc, suparata foc ca pe mine nu m-au mai operat si e deja seara!!
am prins o asistenta din zbor si am intrebat-o cu mine ce au de gind... a inceput sa rida si mi-a zis ca gata, sint "rezolvata" - parca atunci mi-am amintit ceva vag, dar vag....
Elise
Laura B spune:
Si eu am stat in spital tot numai 2 nopti si, desi nu am avut nici un fel de complicatie, imediat dupa operatie am avut maaaare grija de mine. O luna de zile am evitat orive fel de efort fizic (nici macar nu am mai condus, ca deh, era de apasat ambreiajul
). In plus, un an de zile imediat dupa operatie am avut sistemul imunitar foarte scazut si am prins toate racelile posibile. Asa ca, Michelle, parerea mea e sa ai grija de tine in perioada imediat urmatoare.
Laura
michelle7 spune:
Da timp de 2 luni mi s-a recomandat sa "o iau usor " si asa o sa fac. Dupa cat timp ai inceput sa faci chestii prin casa , gen gatit, calcat aspirat ?
Laura B spune:
quote:
Originally posted by michelle7
Da timp de 2 luni mi s-a recomandat sa "o iau usor " si asa o sa fac. Dupa cat timp ai inceput sa faci chestii prin casa , gen gatit, calcat aspirat ?
Dupa 1 an si patru luni
cand am plecat de la mama de-acasa si am ajuns la "casa mea" Serios vorbind, cam dupa o luna nu m-am mai super-protejat, insa nici nu am facut eforturi fizice deosebite.
Laura
michelle7 spune:
wow speram sa-mi zici 2 saptamani .Sa speram ca ma lasa doctorul macar sa gatesc ....
Gina73 spune:
Buna fetelor...indraznesc sa va pun si eu o intrebare.....Datele problemei sunt urmatoarele:Eu,am 33 ani si am fost diagnosticata la inceputul anului cu un fibrom uterin de 4,8 * 5,7 , subseros,partial intramural localizat in partea dreapta.Am consultat doi medici din Timisoara ,( unul dintre ei fiind un vestit ecografist si ginecolog) si ambii mi-au spus ca daca vreau copil sa nu-l operez decat dupa ce fac copilul mai ales ca nu ma deranjeaza deloc.Mentionez ca ciclul meu era normal , si nu aveam sangerari sau alte simptome specifice unui fibrom uterin.UM = 18.07.08 , asadar sunt insarcinata in cateva saptamani , si pana acum ma simt excelent...Intrebare: IN ACESTE CONDITII CREDETI CA POT DUCE LA BUN SFARSIT SARCINA????Am facut o prima ecografie si fibromul nu s-a marit inca , sarcina are vreo 4 saptamani si este in regula...Maine vine ginecologul meu din concediu si am emotii....sunt curoasa ce-mi va zice....Astept oricum cu nerabdare parerea voastra.Va pup si va doresc sanatate si bebei sanatosi.
Idaira spune:
In primul rind,FELICITARI pt sarcina!!!
Si eu am un fibrom subseros, si la fel mi-au spus ca n-am de ce sa-mi fac probleme in sarcina,pt ca nu afecteaza.Poate creste odata cu evolutia sarcinii iar daca iti face cezariana poti impusca doi iepuri de-odata.Stai linistita si bucura-te de sarcina!!!
mimilyca spune:
buna!
ma bucur ca am descoperit situ-ul acesta intr-un moment in care disperare era cuvantul de ordine in viata mea
!
tocmai am fost si eu diagnosticata cu "fibrimiom perete posterior" intr-un moment din viata mea cand m-am hotarat ca e momentul sa fac un bebe.am citit incurajarile voastre catre celelalte persoane in aflate in situatia mea si parca am prins si eu speranta.!
mie mi-a prescris medicul Duphaston. inca nu am inceput tratamentul dar as vrea sa stiu daca a luat cineva acest tratament si a avut rezultate buna?!cred ca dimensiunile fibromului meu sunt 22/16/24 mm (perete posterior intramural si subseros!)e fibromul meu mai putin periculos? pot avea si eu un bebe? caciimi doresc enorm!
Elena.2006 spune:
quote:
Originally posted by mimilyca
buna!
ma bucur ca am descoperit situ-ul acesta intr-un moment in care disperare era cuvantul de ordine in viata mea!
tocmai am fost si eu diagnosticata cu "fibrimiom perete posterior" intr-un moment din viata mea cand m-am hotarat ca e momentul sa fac un bebe.am citit incurajarile voastre catre celelalte persoane in aflate in situatia mea si parca am prins si eu speranta.!
mie mi-a prescris medicul Duphaston. inca nu am inceput tratamentul dar as vrea sa stiu daca a luat cineva acest tratament si a avut rezultate buna?!cred ca dimensiunile fibromului meu sunt 22/16/24 mm (perete posterior intramural si subseros!)e fibromul meu mai putin periculos? pot avea si eu un bebe? caciimi doresc enorm!
Uite aici sunt discutii numai despre aceasta tema:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106504
Multa sanatate!!!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze