Copilasi de Mai-Iunie 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Laurina, condoleante pentru socrul tau.

Vanessa, sanatate lui Cata!

Eu am intrat sa ma laud ce fata mare am. A invatat sa-si sufle nasucul. Are ceva mucisori si cu ocazia asta a invatat sa sufle si sufla tare ca scoate aproape tot din nasuc. Tocmai cand ma gandeam ca trebuie sa cumparam alta pompita de nas si cautam una mai buna, dar gata nu mai e nevoie.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laurina Condoleante si tie multa putere. Sa sti ca si eu am patit asa cu Bia. M-am jucat cu ea si i-am sucit mana. Am fost cu ea la spital si doctora i-a miscat manuta o data si gata am scapat.

Vanesa Mare smecher Cata.

Cius Felicitari ca ati scapat de suzi. Numarati nu? Pai Bia m-a lasat masca azi la leagan ca in loc sa ceara sa o dau de "patu" (patru) ori a zis cinci

Paloma Felicitari, Cristina e fetita mare acum. Ma bucur sa aud ca esti mai bine.

Ma scuzati ca nu va raspund la toate. Da m-a luat somnul.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laurina, condoleante. Sunt atat de dureroase pierderile astea. Si inerente, totusi...

Mai mamici, voua vi se pare ciudat sa alaptezi un copil de varsta Rebecai?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Ioana Daca medicii recomanda alaptarea pana la varsta de 2 ani nu vad dece sa iti faci griji. Sotul meu a prestat la titi pana la 3 ani.

Mergi la inceput

Nicoleta, eu nu imi fac griji. dar am auzit oameni care spun ca este caraghios si ciudat sa vezi un copil de peste 1 an sugand...

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Laurina, condoleanta! A fost repede, dar poate mai bine asa decat sa se chinuie...Multa putere sa treceti peste...
Laureta, sanatate multa! Iti tin pumnii sa fie bine!
Simona, felicitari pt. scaparea de suzeta; ziceai ca nu vorbeste? deja a inceput sa spuna cati ani are, este baiat mare
Tronul l-am luat de mai multe luni, ca am incercat cu de toate, numai sa faca la oala...Se face si scaun, se poate folosi si ca olita in casa.L-am luat de la BabyExpo, toamna trecuta, dar abia acum are succes!
In afara de oala si "tron", mai are si la bunica un reductor simplu; cred ca ala ii place cel mai mult .

Va pupam pe toti!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Ioana Lasa-i sa comenteze. Poate va limitai doar acasa cu titi si sper sa nu patesti ca soacramea. Imi povestea ca mergea cu Catalin pe strada si incepea printul sa strige "Stai jos mie titi". Si ea se punea jos si ii dedea titi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Laurina Condolente!!!

Astazi Julia nu prea este in apele ei, se miortaie mai tot timpul, cred ca ii ies dinti, mai a avut si zi proasta tot timpul se lovea pe undeva, a terminat aceasta zi cu o mica spartura in buza . Ieri tot nu a fost mai buna zi, a avut diaree si de doua ori a vomat, pur si simplu nu stiu ce sa fac, bine ca astazi nu a mai avut nimic, poate de la dintisori, asa sper sa fie. Cum vedeti nu prea am vesti bune despre noi.

la toate

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fete dragi!

Laurina, imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat. Am trecut si eu prin acelasi lucru acum cativa ani. Multa putere de acceptare si de a invinge dorul!

Ce faceti? Vad ca va bucurati de soarele de afara si voi.

Alus, asa sunt unele zile cand se aduna vorba aia "toate bubele rele in ku... babii mele". Va trece si asta, ai rabdare ca sa ii poti transmite Juliei o stare buna si ea sa poata invinge mai usor neplacerile.

Ioana, bravo tie ca alaptezi inca! Daca voi va simtiti bine, care e problema?

Paloma, foarte bine ca ati invatat sa suflati nasul. Din pacate noi am invatat acum aproape un an, pentru ca am tot avut probleme. Sper sa nu folosim totusi asa des aceasta calitate. Cum te mai simti?

Laureta, bafta azi la RMN? Cand iti da rezultatul? Cu jobul iti doresc si tie succes. Am citit si subiectul creat de tine despre asta.

Vanessa, foarte buna shmecherie ai gasit cu chilotii lui Andu, mi-a placut faza. Multa sanatate tuturor!

Cius...Cred ca duminica a fost ziua impiedicaturilor la grupa noastra. Si Ana a patit-o, dar nu rau a cazut cu barba in coltul mesii. Si-a pierdut echilibrul...Ce frumos ca ne povestesti despre voinicul tau ce mai face.

Haideti sa va spun cate ceva despre Ana. Acum si-a dat rau drumul la vorba si ma zapaceste, repeta tot. Odata ii spune nasa mea "ce tot tii dupa MATA?" la care ea m-a strigat toata ziua MATA MATA....In alta zi era la volan si o femeie intre doua varste se tot chinuia sa conduca, facea numai greseli in fata mea si eu ii spu "HAI TOANTO!". Ana memorat, inregistrat, multiplicat. Acum mereu cand ma vede nervoasa la volan striga" HAI TOANTO!" cu tot cu intonatia necesara...Este momentul sa ne punem lacat la gura daca deja nu am facut-o. Oricum noi nu prea vorbim urat de fel, dar la volan le mai scapam...

O zi buna va doreasc!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Ca veni vorba de lacat la gura... Ii spun cainelui"pisicii ma-tii de caine... Si Rebeca, dupa ceva timp, o atinge Apache cu coada, replica "matii!", cu intonatia de rigoare...

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput