Copilasi de Mai-Iunie 2004 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
alus spune:
LA MULTI ANI LAURA!!!!!

Vanessa- asa face su Julia, rar se intapmla sa faca la olita, sta pe ea si o jumatate de ora si nimic.
Nicoleta- am citit ca copii trec prin aceste momente, trebuie sa negociem cu ei si sa avem rabdare, asta este foarte important.
Pd- ai o fata intelegatoare, stie ca mama nu are voie sa ia in brate greutati, si stie ca ea nu mai este asa usoara. Bravo ei.
Anacami- FELICIRTARI!!!
la fromoasa ta.
Laureta- Inisa este dulce foc!!! Sa va traiasca!
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
acris spune:
Buna tuturor,
Eu sunt f.f.f emotionata. Prietena mea trebuie sa nasca. Maine se interneaza....
Asa ca il asteptam pe bebe Matei 

Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Eu nu am mai dat nici un semn, pentru ca din pacate tatal lui Marian a murit si nu am avut nici starea, nici timpul necesar sa mai intru pe forum. Asa cum va spuneam ultima oara era in faza terminala si din pacate mai repede decat ne asteptam, daca pot spune asa, sa stins.Acum ma mobilizez sa-mi sustin sotul, care trebuie sa faca fata durerii sa aiba grija de mama lui, s-o imbarbateze, dar numai cand ajunge acasa, saracul se poate si el descarca.
In rest suntem bine, Mihnea ne-a dat emotii sambata cand a cazut si sa plans ca-l doare mana, am umblat pe la spitale sa-i faca radiografie sa ne asiguram ca totul este in ordine, pana la urma tot la grigore alexandrescu am ajuns unde un dr. ia tras de manuta si a disparut durerea ca prin farmec. Ne-a spus ca a fost sucita(?), la radiografie totul era in ordine. Cam atat despre noi dragele mele si scuze ca nu va raspund in parte.
Multi pupici
Bebe Beca spune:
Mey! Va culeg de pe pagina 2!
Rebeca a adormit, in sfarsit... Si eu navighez cu spor, in cautarea unui hotel pentru concediu...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
DianaR spune:
La multi ani Lauraa!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
madutza spune:
LA MULTI ANI LAURAA!!!
Eu am fost in mare tensiune zilele astea cu joburile. Din pacate de unde veneau mai mari sperante....s-au prabusit viselel mele. Prima companie m-a acceptat pt post dupa 5 interviuri, dar mi-au facut o oferta inacceptabila si nu am ajuns cu ei la nici un rezultat. A doua companie, care era compania la care lucram deja si care isi deschidea punct de lucru in Ploiesti, nu m-au acceptat pt. noul post pentru ca nu aveam experienta necesara. Era un domeniu nou pentru mine si au fost la interviuri f. multe persoane cu experienta...Asa ca sunt foarte dezamagita!!! De maine voi lua iar ziarul si sper ca se vor ivi noi posibilitati.
In rest nu stiu ce sa va mai scriu, poate mai tarziu.
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
cius22 spune:
Buna seara dragi mamici!
Iar s-au adunat multe de scris si nu stiu daca o sa fiu in stare sa raspund tuturor...va suparati?
Laurina condoleante pentru socrul tau si fii tare pentru sotul tau...Dumnezeu sa-l odihneasca!
ma bucur ca Mihnea a scapat cu bine cu manutza...
Cami,am vazut si ultimele poze...haioase rau...da' unde ati gasit mey asa un tron maiestuos???
...Oricum, Sebi e teribil!
Laureta...tin pumnii la RMN!...sa stii ca am patit ceva ciudat cu linkurile pe care mi le-ai dat...cele cu Pinokio...am ajuns pe pagina respectiva unde scria pe franceza sa fac click pe imagine ca sa vad clipul...zis si facut!...NEMEK..."the page is not available"...am incercat de cateva ori si nu pot trece sa vad filmuletele...la toate linkurile...ba chiar am incercat si la altele de pe site-ul respectiv...unele au mers unele nu.
Vazut poze cu Inisa si cu Rebecutza!...papusi,nu alta!

Paloma ma bucur mult pentru vestile bune pe care ni le dai...Cristinutza e o fetita mare de acum si...s-ar putea sa-i faca placere sa se simta putin independenta...
Sa-l vezi pe ...mamosul meu,nu se desprinde o secunda de mana mea...daca am nevoie de 2 maini pentru orice...se asterne o jaleee...si prin casa ma tine de mana cat poate el de mult.
Ioana spor la cautat hotel pentru concediu...tocmai ce am citit intr-o revista despre Malta...ofertele pareau super faine...Te-ai hotarat unde te duci?
pe cumintica ta care se uita la desene animate !
Madutza,imi pare tare rau ca nu ti-a iesit asa cum iti doreai,dar ai rabdare...ai sa vezi ca VEI REUSI!

Cristina BUN VENIT lui bb Matei si...nastere usoara,prietenei tale...tinem pumnii si asteptam poze cu bb mic-mic...chiar mi-e dor sa mai vad unul...cand ma uit la pozele cu Victor din maternitate...nu-mi vine sa cred ca a fost nu de mult atat de mic...
pe Amy scumpa!
Vanessa,sa stii ca eu sunt foarte incantata de rezultatele imunizarii cu rybomunil...Noi nu mai stim ce sunt aceia mucisori sau o raceala de luni de zile...Eu am tot zis aici pe forum...iti doresc din tot sufletul sa aveti aceleasi rezultate ca si noi!
Mamaleone,m-am bucurat mult sa te vad din nou printre noi...daaa,e greu cu 2,dar stai sa vezi cand sunt putin mai mari si nu o sa mai fie asa greu ce mamica mandra si fericita o sa fii!...Pupam pe Anghelus si pe Elena si ma bucur ca lui Anghel ii plac joculetele...unele sunt chiar educative!
Nico,bafta cu operatiunea "olita"!
Dianar
pe burticutza!
Alus
Julia!
Madisor?Bertha? Irinel?...nu mai ziceti nika?
si cate un gand bun,special pentru Nally,Mammy si Irinusha,caci STIU ca nu ne-au uitat!
Cat despre noi,avem si noi oarece vesti...Pai sa vedeti...duminica,Victor s-a impiedicat putin si in cadere,si-a muscat putin buzele...un pic de sange,mai mult sperietura,dar s-a rezolvat repede cu apa rece...Partea buna,urmeaza acum!...de atunci, a refuzat pur si simplu suzica...(probabil ca la inceput il durea...dar acum in mod sigur nu-l mai doare nika,caci poa'sa mance pita prajita si alte chestii tari...da' suzi,nu-i mai trebuie si pace!...)Mey,ce noroc pe noi...am scapat de bibi fara nici un efort,acum am scapat de suzi iar fara probleme...
O alta chestie dragutza e ca a inceput sa ia olita singur,se aseaza pe ea imbracat bineinteles,dar desigur,nu face nimic...Am incercat sa il pun dezbracat,dar nu vrea sa stea nici o secunda,se incordeaza si plange(cred ca e nasoala senzatia aceea de ...rece pe pielicica,desi tinem olita sub calorifer,tot se simte oarecum rece).
Si tot de fro 2 zile zice incontinuu "doo-doo"..arata cu degetele 2 si zice intr-una "doo-doo"...(e drept ca acum ceva vreme,ma tot chinuiam sa-l invat ca are 2 ani...in gandul meu ,imi spuneam ca pana face 2,in iunie o sa si invete sa zica...hihihi..a invatat mai repede!
Aoleu! ce de am mai scris! Noroc ca e seara si poate mesajul meu o fi bun de...somnifer la vreuna din voi!![]()
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
vanessa ionescu spune:
La multi ani Laura!!!!
Laurina, condoleante. Altceva chiar nu pot sa-ti mai spun ca e de prisos.
Anacami, e vorba de testul imunohistochiomic. Se face de pe lama. La Babes. Am inteles ca poate sa ne arate daca reactionaeaza la un medicament care se spune ca face minuni in caz de cancer ganglionar (ca la ea au fost invadati si ganglionii). tratamentul si operatia le-a facut la Sf. Maria (fostul Grivita, pe 1 mai). Acolo a si lucrat si ii cunoste aproape pe toti si a avut incredere plus ca au tratat-o mai preferential. Bineinteles ca sustinuti si de mine ![]()
Azi am chemat dr ca lui Cata nu numai ca nu-i mai trece odata raceala, dar s-a trezit si cu ochii lipiti si rosii si umflati ca de la curent (dar asta e vina soacra-mi care cand sta cu el deschide toate geamurile ca ea are bufeuri). Iar la inaltimea lui Cata e curent.
Asa ca, daca tot a venit dr am aflat ca la el la policlinica au adus un mamograf (ca vroiam sa ma duc sa-mi fac la municipal ca acolo am facut si anul trecut). Asa ca, la inceputul lunii m-am abonat la analizele de priomavara si la mamografie. Vreau sa-l iau si pe Andu la analize asa de control. Le-a facut si el prin septembrie dar nu strica. I-am promis ca ii iau doar o eprubeta de sange.
Azi dimineata l-am ibracat pe Cata cu niste chilotei mai vechi de-ai lui Andu (mai micuti) si i-am zis ca daca face pe el se supara Andu. A facut de vreo trei ori pipi la oala si odata si kk. Si zicea "pute, pute piticul, pute" si fugea pe oala. pe la 12 deja cred ca s-a plictisit de jocul asta si a facut pe el uitandu-se in ochiimei ca si cum nimic nu s-a intamplat.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
laureta spune:
La Multi Ani Lauraa!
Fetele ma scuzati ca n am dat pe aci.
Sunt de saptamana trecuta cum am zis in alergatura cu actele pentru RMN care este joi.
Si in plus alta belea mi a aparut pe frunte o iritatie eu zic ca este ficatul ca tot aveam gura amara si greturi si acum si a pus cuvantul.Am fost la dermatolog azi si mi a dat sampon Dercos de la Vichy si apa termala de la Avene.Sa vedem ce vor face.
Laurina condoleantze
anacami pupici la Sebisor cel cu tron
madutza tinem pumni pentru job.Eu am o ocazie de job,cum pare cu un salariu care nu prea imi convine.Zic sa incep orice ar fi ca m am saturat in casa ,dar trebuie sa rezolv problema cu Inisa.
cius uaaaa pi sa nu te plangi dilok cu asa baiat mey,ete cum a scapat el si de suzi
.Uf noi n avem nici o sansa sa scapam de degetzel
vanesa ,multa sanatate mamei tale si pupici la nazdravani tai
Nu prea am apucat sa citesc tot dar va pup pe toate
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)