ulei palmier

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

si mie mi-a fost recomandat acest ulei de catre medicul de familie. sunt f multumita, il folosesc de cca 2 luni.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

Daca e semisolid, adica ca o untura, atunci cum il folositi la salate? Il incalziti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

la mine in camara bag seama ca e cam cald, deoarece nu e semisolid in totalitate. depinde unde il tii, ca sa poti pune si la salata.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

tocmai am citit un articol despre uleuri...cica cel mai sanatos e sa prajesti in ulei de palmier si sa faci salata cu ulei de masline...de restul uleiurilor sa uiti!

http://www.jurnalul.ro/articol_45475/uleiurile_scot_bolile_din_noi.html

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by anca tanasica

tocmai am citit un articol despre uleuri...cica cel mai sanatos e sa prajesti in ulei de palmier si sa faci salata cu ulei de masline...de restul uleiurilor sa uiti!

http://www.jurnalul.ro/articol_45475/uleiurile_scot_bolile_din_noi.html

Si la mincare ce ulei sa pui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Karina, la mancare tot de palier... noui folosim de vreo 3 luni si sunt foarte multumita!! Pentru salata de masline...

Mami si Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

quote:
Originally posted by Karina

quote:
Originally posted by anca tanasica

tocmai am citit un articol despre uleuri...cica cel mai sanatos e sa prajesti in ulei de palmier si sa faci salata cu ulei de masline...de restul uleiurilor sa uiti!

http://www.jurnalul.ro/articol_45475/uleiurile_scot_bolile_din_noi.html

Si la mincare ce ulei sa pui?




pai la mancare cred ca amandoua...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankutzika spune:

mi-am luat si eu ieri de la metro ulei de palmier. 150000 bidon de 4l. Am prãjit si am facut mancare. Sunt superincantata. Multumesc mult de idee... si de linkuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

dar e bun?
sigur nu lasa nici un gust ciudat?

ca am cam luat plasa cu uleiul de porumb - tot asa zicea cineva ca e bun - si n-am mai putut sa maninc 3 zile dupa un copan care mirosea a mamaliga.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by Elise

dar e bun?
sigur nu lasa nici un gust ciudat?

ca am cam luat plasa cu uleiul de porumb - tot asa zicea cineva ca e bun - si n-am mai putut sa maninc 3 zile dupa un copan care mirosea a mamaliga.

Elise



Nu miroase nici mancarea nici casa! Eu detest chiftelele (si sa le fac si sa le mananc) si am facut odata pentru sotul din dotare...nu mirosea deloc in casa!

Eu il folosesc la orice fel de mancare gatita iar la salata numai ulei de masline!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput