Mamici de mai-iunie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 8
ama_kaly spune:
Irinel data viitoare pe 3 aprilie cand ma duc la control ma programeaza si pentru cezariana, atunci voi sti cand nasc. Pe de o parte nu mai am rabdare ca vreau sa-mi vad bebele, iar pe de alta parte ma simt nepregatita si mi-e si frica..Noi sambata intram in saptamana 35, sper sa mai stea bebe acolo pana in saptamana 38 sa termin si eu de cumparat toate cele si sa ii pregatim si camera!(adica sa ii facem loc in camera noastra
)vivi te-am vazut si eu in sfarsit!!Esti o
foarte draguta! Si vorba fetelor, ai niste gropitze super cute cand razi!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
cristina1702 spune:
fetelor! la mine la jov au venit niste fete cu produse pt copii aduse de prin anglia...preturile pareau de luat in seama...o colega a luat un set de 7 body-uri cu 750.000 care am inteles ca la mother care e 1.450.000...ideea e ca era d'alea bune din bumbac si in acelasi timp foarte dragute...nu am multe informatii, pt ca eu nu am stat sa ma uit atunci...ulterior am primit site-ul lor de la colegele mele, care au fost multumite...am inteles ca nu e un mare business al lor si ca ele vin si le livreaza dar cu pusul la punct al site-ului stau mai prost....ca idee va puteti arunca un ochi pe site si puteti sa le chemati unde vreti voi...de ex: fetele de la mine care au baietei de aproape un an, le-au sunat si le-au spus: vrem produse pt baietei intra 5 luni si 4 ani...si ele au venit cu o geanta de produse...
vedeti si voi daca va intereseaza...mie pe site preturile mi s-au parut bune, cel putin la carucioare!!!!
eu scriu adresa cu spatii, sper sa apara...
www . e - bebelus . ro
decideti voi daca va intereseaza...Carucior Graco Expedition G-tek la 2.860.000 pare foarte bine...asta daca pretul e bine afisat...
vivighe spune:
Hmmm...da pe sit zice ca setu' de 7 body e 450 si tu zici ca de fapt a fost 750...deci e si ceva neconcordantze...![]()
cristina1702 spune:
ai dreptate...
ele spun ca au mult mai multe, dar ca nu au timp sa se ocupe de site...aceeasi intrebare am pus si eu...despre body-uri...colega mea a zis ca nu erau ultimele produse...adevarul e ca alea din site sunt cu maneca scurta, iar eu habar nu am cum erau cele cumparate de colega mea...anyway, mie mi s-a spus ca e mai bine sa sunati..sa le chemati la voi sau sa mergeti la el ca sa vedeti marfa...
eu nu stiu mai mult, pt ca la momentul respectiv nu m-a interesat, ele aducand doar hainute de baietei mari (la cererea fetelor...la mine aici, e invazie de baietei)...tanti mi-a zis ca are foarte multe de fetita dar ca nu a stiut ca trebuie sa aduca...
carminabulina spune:
Buna fetelor, dragelor!!!
Tocmai am venit de la doctor (de familie) cu rezultatele analizelor care au iesit bine. Atat de bine ca eu acum sunt chiar bulversata, pt. ca si alea care trebuia sa nu iasa bine au iesit bune
.
Dar bine ca mergem vineri la medicul inefctionist si ne va spune el ce si cum...poate totusi voi alapta dar sa stiu sa nu imi iau sterilizator si "boboroane".
Dana, foarte frumoasa gentutza si intr-adevar ieftina pe langa gentile de 3 milioane pe care le-am vazut pe site-uri la vanzare...de tot rasul. Auzi sa dai 3 milioane pe o geanta.
LYLY eu nu am zis cu rautate ce-am zis
, doar ca si mie imi plac lucrurile de la mothercare dar nu o sa cumpar niciodata. Un plovaras lucrat 3-6 luni, costa nici mai mult nici mai putin de cat 180 Ron...sa fim seriosi
.
In Anglia lucrurile pt. copii sunt ieftine pentru ca nu se plateste TVA asa ca daca vrei lucruri de calitate si ieftine de acolo sa cumperi...acum sigur, ei au lire sterline si noi Roni s-ar putea sa ti se para scumpe oricum, dar prin comparatie, adica lucrul luat din Anglia si acelasi lucru adus de acolo si vandut in Romanai, este mult mai ieftin. EX. cel mai bun este Mark & Spancer, care acolo este pt. omul de rand iar aici trebuie sa fii cu ceva bani in portofel.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
LYLY809 spune:
Bulinuto, stiu ca n-ai zis cu rautate, nici eu n-am raspuns ca si cum as fi suparata. Ma bucur ca ti-au iesit analizele bune.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
ama_kaly spune:
La mothercare am intrat si eu o data sa ma uit de un patut de lemn.Era nici mai mult nici mai putin de 24milioane..
Si am vazut si puloverasele tricotate de bebelusi si preturile lor incredibile
In fine, pe mine sa nu ma uitati cu caruciorul Brevi Grillo cele care mergeti vineri la Baby Expo pls!! Ca daca e vreo 4 milioane vad eu cum fac sa merg sambata sa il cumpar sau duminica cel tarziu!!!
CINE MERGE VINERI LA BE?? Sa ii dau sarcina asta?? io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
inaioana spune:
Destul de ieftin caruciorul ala de la Graco daca cumva chiar asta e pretul lui
dar si asa mi se pare cam simplut, sau cel putin descrierea e cam sumara. Celelalte doua, petnru copii de la 6 luni incolo arata bine si au preturile care sunt si in oras la calitatea lor.
Body-urile sunt la un pret bun chiar si 7 la 750 000 fata de pretul de magazin..sunt cam tot acolo. Important e sa fie de calitate. Eu prefer sa iau de la MiniPrix chestii la calitate foarte buna la preturi mai mici.
Plus ca personal am o mare problema cu tantiile astea de-ti vin acasa, eu prefer sa le ocolesc pentru ca altfel ma simt obligata sa cumpar ceva chiar daca nu-mi place nimic si arunc banii aiurea.
Asa..in magazin pot sa intru si sa ies fara sa cumpar nimic daca nu vreau!
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
LYLY809 spune:
Ama, eu merg vineri la BE. Iti scriu dupa ce ma-ntorc acasa de la expo. Vad ca mi-ai modificat data nasterii
Thanks!
Plec la dr. intr-o jumatate de ora.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik