Mamici de mai-iunie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
shoricutza spune:
Luana sunt convinsa ca este vorba de o panica inutila! Mi se pare absurd sa se mai intample ceva rau acum, cand bebe este deja mare si format. Mie dr mi-a spus ca in primele luni toxo este f periculoasa, cand se formeaza bebe si cand intr-adevar poate da malformatii. Poate si asta e motivul ptr care nu ni se mai recomanda repetarea acestei analize in lunile mai mari de sarcina.
Stai linistita ca bb este ok ... mi se pare chiar absurd sa gandesc altfel ...
Pupici si tie si lui bebe cel frumos ....
io
28+ cu
Ana
carminabulina spune:
Nu mai am stare pana vineri si nici pana sambata
. Dar stiti care este paradoxul? Eu oricum pana luni nu am bani (de-abia atunci se ia salariul) si oricum suma imprumutata nu imi va ajunge sa-mi satisfac toate "fantaziile" dar de-abia astept sa merg la targ sa fac cumparaturi...O fii ceva in neregula cu mine 
? Bine ca am fost bolnava saptamana asta ca dadeam iama in Cora (tot cu bani imprumutati) si cumparam eu ceva doar de dragul de a cumpara.
Mai fetelor, dar voi ce faceti? Va uitati la telenovele
sau
? Treaba voastra...eu ca de obicei incep o noapte alba
Va iubesc!!!
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
shoricutza spune:
Amonar, dupa cate am inteles eu, in Romania daca bebe nu se intoarce la timp se pune clar problema cezarianei. Am chiar o prietena care vroia sa nasca natural dar a fost programata ptr cezariana ptr ca bebe nu se intorsese. Noroc ca inainte cu 2 saptamani baietelul ei a facut efortul si s-a pus in pozitia ideala ptr nasterea naturala.
io
28+ cu
Ana
LYLY809 spune:
Seara buna.
Ma apuca depresiile si disperarea; nu pot sa retin nimic pentru examen, nu ma pot concentra deloc...
Cica dupa ce nasti iti recapeti totusi "memoria". Dar nu pot sa nu ma enervez si sa nu incerc iar si iar... M-au apucat deja plansetele
Care din voi zicea ca a dat si examene? Mie mi-e afectat grav creieru', asta-i clar, hiiiiiiiiii
Lacri
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
shoricutza spune:
Carminutza dar de ce faci tu nopti albe? Chiar nu ai somn? Sau pur si simplu te culci tarziu si te trezesti tot tarziu?
Lyly parca ziceai ca nu te mai stresezi cu examenul ala ... acu' ce faci, trisezi?
Gabi imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin momentele alea de stres. Acum important este ca bebelina este ok. Sa stai cumintica in pat si sa ai grija de tine si de bebe
Dragelor carucioare faine 3 in 1 si nu f scumpe (adica 5 mil maxim)ati vazut sau cumparat? ceva recomandari?
io
28+ cu
Ana
Diana79 spune:
Fetelor am un somn pe mine de nu mai pot. Ma mir. de obicei si eu noaptea nu adorm decat pe la 11.00-12.00. Carmina stiu cum este sa nu potzi dormi tare nasollllllllllllllllll.
Eu ma consolez ca ma ia somnul mai bine spre dimineatza. Dar maine din pacate trebuie sa vin la munca de dimineatza. Ce ma fac?
Asta e. Bine ca e doar maine.
Noapte buna tuturor si somn usor.
Diana 27+ cu Nicole Evelyn
LYLY809 spune:
Shori, carucior 3 in 1 la doar 5 mil.,de unde?
Si vezi ca fotoliul auto trebuie sa ofere siguranta maxima pentru bebe. Al meu sot zicea ca trebuie sa fie omologat.
Pai da, berbecul ambitios din mine nu se lasa... cum, sa nu fiu eu printre primii din generatia asta care vor fi auditori financiari? Greu de acceptat... si daca urmatoarele doua sesiuni vor fi cand nasc si cand are bebe cateva luni, iar am incurcat-o... dar macar sa scap de lipsa de concetrare... da, vezi bine ca trisez!
Lacri
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
shoricutza spune:
Lyly carucior 3 in 1 am vazut chiar cu 4,5 mil chiar f frumos si destul de solid in magazinul Titan. Deci crede-ma ca exista si la preturi mai mici si nu trebuie sa dau musai 11 mil ca sa am convingerea ca are scaun de masina sigur.
Eu vroiam doar sa stiu daca cineva recomanda ceva anume, deja testat ...
Iti urez spor la invatat si bafta la examen!
io
28+ cu
Ana
carminabulina spune:
Shoricel ma culc tarziu si ma scol devreme. Seara am senzatia ca mi se ridica burta si nivi o pozitie nu e buna de dormit, cateodata am si arsuri si tot asa, de-abia dupa 3 incepe sa ma ia si pe mine somnul.
Poate imi explica si mie cine ce e ala carucior 3 in 1 ca poate chiar am vazut si pot sa recomand. Mai shoricel tu te pui cu LYLY care are bani sa cumpere numai de la mothercare
?
A iesit cuiva buricul afara? dar vergeturi au aparut? Daca nu , nu este timpul pierdut
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
shoricutza spune:
Carmina imi pare rau ca nu poti sa faci nani cum trebuie ...
Caruciorul 3 in 1 are in plus scaunul de masina, deci este si landou si carutz sport si are si scaunelul de masina (sper ca am explicat corect).
Iar legat de preturi ... am vazut si la 34 mil ... nu stiu ce au ca sa faca chiar banii astia dar sunt sigura ca si ptr ele exista parinti dispusi sa le cumpere ... asa ca fiecare cumpara dupa cum ii permite buzunarul si dupa cat este dispus sa dea (io nici daca as avea n-as da).
Buricul meu sta fff intins aproape gata sa iasa. Nu-mi place deloc cum arata! Vergeturi inca n-am dar nu-i timpul trecut ...
io
28+ cu
Ana