Mamici de mai-iunie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

LUANA ala este un cal, nu-i catel crede-ma. E din lemn adevarat si nu mege pus invers.
Ai grija de tine si de bebe.

Diana 27+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Luana linisteste-te ca ii faci rau lu' bebe!Mai bine astepti sa te duci la dr si sa refaci analiza! Stiu ca e greu sa nu te mai gandesti la asta, dar fa un efort cat de mic! Bebe al tau e bine, ai sa vezi!De acord cu ina, o fi Graco si el frumos dar e si dublu ca pret..noi nu ne permitem si mare diferenta nu mi se pare intre ele! Asadar raman la Brevi! Bai, daca e oferta la Baby expo si e vreo 4milioane sa-mi spuneti si mie neaparat ca fac pe draq'n patru si vin sa-l iau! Sau imi trimit sotu'!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Luana, m-am uitat pe net si uite ce am gasit, riscul de infectie e chiar mai mare in lunile mai mari dar consecintele pe fat sunt cum am intuit mai mici in luna mare: Studies suggest that, when mothers are infected in the first trimester (first three months of pregnancy), about 15 percent of fetuses become infected, as compared to about 30 percent in the second trimester and about 60 percent in the third. However, the consequences of the fetal infection are more severe the earlier in pregnancy the infection occurs.
Mai zic acolo ca tratamentul scade serios riscul de sechele, iar la bebelusii care se dovedesc infectati dupa nastere (se fac si la ei anticorpii si daca IgM e pozitiv atunci e clar ca e infectie, daca e doar IgG pozitiv atunci e doar transfer de anticorpi translacentar fara infectie) si deci fac si ei tratament riscul de sechele e binisor scazut.
Deci, tot cred ca-i greseala de lab, si daca nu mai bine ca esti informata poti lua masurile necesare.

Adela, nu esti singura care te-ngrijorezi, si pe mine m-a apucat spaima, ca tot negativa fu analiza la inceput. Poate merita sa dau 200000 macar pe un IgG...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

vivi poate nu mai vad eu bine, dar pe tine tot nu te-am gasit nici pe linkul dat de tine, adica la albumul comun unde de altfel te-am mai cautat pana acum!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Fetelor, incepand de poimaine ma duk la cursuri de prenatale. Nu ma mai stresez ca nu pot sa invat nika pentru examenul care-i peste 9 zile. Pot sa-l dau si alta data. Acum, eu si Samburica suntem mai importanti! Joi ma duk sa dau testul de "forta", cum a zis fizioterapeutul, apoi incep cursurile propriuzise. O sa va povestesc cu ce se mananca...
Fetele cu burtici din album, unele dintre voi pareti cam triste! ia' sa vad un val de moral ridicat

Lacri 28 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

http://www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Reply&TOPIC_ID=71185&FORUM_ID=60

Ia vezi...aici sunt?
La albumul comun nu stiu sa ma pun

Lu...iti inteleg stresul,dar cred ca e bine sa incerci sa-l temperezi...de dragul lui bebe.Se intampla frecvent greseli la laboratoare.Incearca sa ai rabdare pana afli ceva cert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

hai ca zici ca sunt pe alta lume...am dat alt link

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/album?.dir=9cf8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!!!!!!!
Am vazut ca toata ziua ati dezbatut problema carucioarelor si ca sa fiu sincera este lucrul care ma intereseaza cel mai mult. MA bucur ca ioana a aparut cu caruciorul Brevi dar mai vin si eu cu firma Barza, asta daca va intereseaza un pret mai mic si multe accesorii la carut. Am inteles ca sunt din Anglia.
Luana, imi pare rau ca esti stresata de aceste rezultate dar cred ca cel mai intelept ar fi sa astepti pana vorbesti cu un medic. Am si eu emotii pentru maine dimineata ca ma duc sa-mi iau rezultatul analizelor de ficat si hepatita B, imi vine sa lesin numai cand ma gandesc ca nu ar iesi bune...doamne cat stres...

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Cat priveste intalnirea de vineri eu nu ma bag. In primul rand ca voi merge la cumparaturi si voi merge cu sotul meu, care isi va lua cateva ore libere sa ma insoteasca si sa participe of course. Numai ca nu stim pana in momentul cu pricina cand va putea sa fie liber in acea zi, asa ca imi pare rau. Sambata as fi putut vreo 2 ore sa stau cu voi, la un pahar de vorba sau la plimbare prin standuri. Dar sigur, voi faceti cum va e mai bine .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, eu tind sa cred totusi ca la prima analiza nu ti s-a facut si igG-ul si ca toxo e veche.Sau ca a fost/este o greseala. Drept sa-ti spun nu prea am inceredere in alte laboratoare decat Medsana. Daca insa te-ai infectat acum, nu iti face griji petnru ca exista tratament eficient.

DianaR, carutul Brevi nu are sac pentur picioare dar i se lasa spatarul la orizontala.

Magg, am vorbit si cu sotul meu si ramane cum am stabilit! Vedem ce si cum la BE impreuna si apoi venim cu carutul intr-una din zilele urmatoare. Ok?.

Cat despre intalnire, eu zic sa ramana sambata, orele 13.00 trecute-fix. Cine merge vineri sa faca bine sa vina si sambata!

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput