Mamici de mai-iunie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
ama_kaly spune:
ina da, ai dreptate..si eu ma oftic rau ca nu pot veni la targ!
Am vazut ca are 9,8 kg da alea de la Graco, Baby Care chiar shi chicco au si 12kg..Mie asta mi-a placut din tot ce am vazut pe net si are si toate optiunile pe care mi le doresc.Acum evident ca as fi vrut sa-l vad si "live".vivi stau intinsa in pat k am calculatorul langa pat si tastatura in brate.Merci!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
carminabulina spune:
Ce bine ca oferta de la cora tine pana pe 20 martie!!! Parca vad ca o sa cumpar carutul ala de 1 milion. Cred ca oricum o sa-si faca treaba si in acelasi timp fac si o super economie de bani.
Acum am sesizat si eu ca trebuie sa fii atenta si la roti sa nu fie din plastic, sa fii atenta si daca ramana la orizontal perfect pt. nou nascuti, sa fie si de vara si de iarna si tot asa + maner reversibil si daca se paote sa aiba si 3 kg. Complicat...dar parca vad ca o sa gasesc unul asa cum vreau eu dar o sa fie ...
roz.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
26octombrie spune:
Lyly, multumesc pentru grija
am fost la cosmetica, unde am crezut ca imi dau sufletul (zona inghinala, unde tot cu lama, tot cu lama in ultima vreme... fiind si mult mai puternic vascularizata si inervata, nu pot sa va descriu.. cert e ca nasterea naturala mi se pare un fass!)
asa. cei de la medicover au avut un accident si mi-au facut la urgenta analiza de dimineata pana la ora 4!!! nici acum nu-mi vine a crede. binenteles ca m-au sunat ca e gata, insa nu au vrut sa imi spuna la telefon rezultatul..
pe scurt: dupa ce prima data imi iesisera ambele valori negative, iar alaltaieri imi iesise pozitiv (calitativ), acum, refacand prima analiza iese asa:
anti-toxo IgG (cantitativ) 37, unde valoarea
intre 8 si 300 inseamna imunitate veche sau debut al seroconversiei,
peste 300 seroconversie recenta sau persistenta a unui nivel ridicat mai vechi. restul interpretarilor nu cred ca mai au importanta
iar anti-toxo IgM mi-a iesit negativ.
ceea ce am inteles eu de la medicul meu de familie, la nayel merg maine, e ca daca m-as fi infectat in aceste 4-5 luni, era normal sa imi apara IgM-ul pozitiv, ala reprezinta starea acuta, iar IgG-ul e cronic. cum sa am o valoare pozitiva cronica, daca eu acum 5 luni nu aveam nici un anticorp si nu trecusem pe langa toxoplama??? e posibil sa le fi gresit atunci??
ziceti si voi ce credeti, pana maine mai e asa mult...
oricum, parca m-am mai linistit. am vorbit si cu Magghy si m-am hotarat sa nu mai stau speriata!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
ama_kaly spune:
Am mai gasit un site unde caruciorul care mi-a placut mie de la Babideal e mai ieftin ca pe alte site-uri si nu numai! Intrati si uitati-va si aici:http://www.b e b e lino.ro/scripts/prodList.asp?idCategory=1220io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
carminabulina spune:
Of Luana iti inteleg atat de bine nelinistea, dedumerirea si nerabdarea dar nu mai e mult pana maine si poate te vei lamuri. Dupa cum am scris mai devreme si mie mi-au iesit niste rezultate bizare dar eu de-abia vineri ajung la medic sa le interpreteze, tot ce sper este sa fie de bine si sa nu mai fie nici un pericol pana nasc. Incearca sa dormi, sa nu te mai framanti si sa speri ca ti se va da un raspuns care sa te lamureasca si sa te linisteasca. In cazul meu mai mult ca sigur va trebui sa le repet pe aste si probabil inca ceva pe deasupra.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un raspuns...dar se pare ca nici medicul de familie nu te-a linistit pre mult (nici pe mine
).

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
gabi25 spune:
Caruciorul meu s-a comportat super si pe zapada....si aici e zapada nu gluma....si la fel pe drumuri cu gropi.....de aia sunt eu obsedata cu rotile mari. Eu le-am blocat pe alea din fata de la inceput ca mi se parea aiurea sa se plimbe in toate directiile. Ca si greutate in jur de 9 Kg, si l-am carat la subtioara de jos pana la trei la greu ......
De cosulet spuneam intr-un mesaj mai sus ca, cu toate ca nu avem masina, la Rares am folosit unul de imprumut cu succes la drumurile Dorna -Iasi pe tren si la luat copilul peste tot prin casa. Are si carutul si scaunelul hamuri de prindere in 5 puncte, adica peste umeri, la mijloc si intre picioruse....ceea ce e foarte practic pentru un copilas nazbatios cum a fost al meu, mai ales la un carucior inalt ca asta.
Si partea cu inaltimea carutului e importanta nu numai ca nu mergi aplecata cand il impingi, dar nici nu intoxici copilul cu gazele de esapament de la masini cand mergi prin oras.......
V-am innebunit si eu ![]()
ABIBRANZA, scuze am uitat sa trimit mail si sa cer si celelalte poze.....te rog trimite ce mai ai, si cele cu Marius si familionul daca vrei te rog. Multumesc.
29+
Evolutie Daria
Poze
gabi25 spune:
Am uitat sa felicit pe ultimii grasunei. Si eu abia astept sa ajung la sfarsitul lunii la Iasi la ecograf sa vedem cu a evoluat Dariutza.
29+
Evolutie Daria
Poze
ama_kaly spune:
carmina intra pe site-ul ala dat de mine ca sunt carucioare si ieftine (de la farlin si primii pasi) cu manere reversibile! Baga un oki acolo!io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
gabi25 spune:
Hai sa va mai arat din ultimile achizitii, dar cum mi-e tare lene nu am pus pozele in album pe yahoo si bag albumul din photobuchet.....sper sa nu va plictisiti la vizionat.......sunt parte din hainutele Dariutei, e si Rares pe acolo si burta mea pozata de Rares:
http://photobucket.com/albums/b36/cameliac/
29+
Evolutie Daria
Poze
ama_kaly spune:
Continuam aici:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71299" target="_blank">CAPITOLUL 52
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe