Mamici de mai-iunie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Gabi25, modelul asta K609AB, e interesant! Cosuletul detasabil iti foloseste?

Ce stiti de auto seat-uri? Sau nu ati studiat inca problema?

Ce-o fi cu Luana, unde e?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

gabi mie imi place asta :http://www.p r o bebe.ro/detalii/Carucior-M203---3-%EEn-1---Baby-Care/709/sau de aici http://www.babycarero.netfirms.com/carucioare.htm, imi plac: G 236-3 si C 306-475, de fapt astea sunt singurele care au maner reversibil Da mi se par km mici preturile, unde gasesc un magazin baby-care? Astea or fi preturile reale?io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Gabi chiar ma tenteaza caruciorul asta. Mi se pare si frumos si solid. O sa ma uit intr-adevar si la targ dupa el ca sa ma hotarasc mai bine. Te mai stresez cu cateva intrebari ... cum merge iarna pe zapada, este ok? are suspensii bune? scaunul de masina ti se pare solid si sigur? Merci mult si gata te las in pace Mai mult ca sigur asta e carutul pe care-l caut.

Lyly felicitari ptr samburica al tau. S-o tina tot asa!

io 28+ cu Ana

Mergi la inceput

gabi da carutul tau cat e de greu? Ca eu si la asta ma uit. Acum am vazut ca ala de pe p r o b e bebe are 12kg La astea de pe babycarero vad ca nu scrie cat de grele sunt..io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna fetelor.
Am si eu o intrebare.Cine a folosit batista bebelusului si cam cat costa in farmacii la noi?Eu am vazut-o pe cea din reclama si e tampita rau.Se conecteaza la aspirator.
Gabi25,iti mai trimit poze?
Sper ca te simti mai bine.

Abi

Mergi la inceput

Eu ieri am carat 3 etaje o sacosa cam grea ca n-a avut cine sa ma ajute si acum ma cam doare burta asaca la ciclu!LYLY si Steluta v-am trecut grasuneii pe listuta!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, stii care-i treaba..ca cel mai bine alegi cu ele de fata. Pentru ca in poze si descrieri sunt multe care arata bine. Ala de 6 mil spre exemplu e foarte dragut dar ai vazut ca are 9.8kg? Bine, depinde ce te intereseaza, evident! Trebuie sa iei in calcul toate elementele si sa alegi ce te intereseaza mai mult. Pacat ca nu poti veni la BE pentru ca acolo pur si simplu le-ai putea incerca pe toate si ai alege in consecinta!

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Gata, Rapidul s-a calificat in sferturi In UEFA. Bravoooooooooooooo!!!!. Bine ca s-a terminat ca am crezut ca nasc de emotii .
Vad ca tot la carucioare sunteti, eu nu mai am rabdare pana vineri. Imi plac si astea de la baby care si chiar imi place pretul (poate e de acum 3 ani ). Va dati seama ca daca pe net costa atat cat de putin va costa la BE? Sau nu-i o regula?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ama ...ia stai tu cuminte in patutz si ia un no-spa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Hmmm, Babycare... Cum iti e norocul la astea... Eu am de la ei o gramada de lucruri dar am jurat ca in viata mea nu mai iau nimic de la firma asta. Cel putin carucioarele ce le am de la ei sunt dezastru. Am avut unul care mergea de la nastere, rotile din fata s-au cracacit, scartatie din toate incheieturile chiar daca barbata-miu saracu il ungea pe unde se poate, e greu si greoi, se manevreaza f. greu, ii tot pica aparatoarea de soare cand iti era lumea mai draga. Bun, zic eu sa-mi iau unul sport cand a crescut Vladut, e usor si micut, dar e prea jos si nu-l poti regla pe inaltime, e greu de manevrat, aceasi problema cu rotile ca la primul. Poate am avut eu ghinion, vecina mea are un carucior Babycare si rezista, e chiar destul de fain, usor de manevrat, functional. Deci cum iti e norocul cu astia.
De la ei mai am scoica si scaunul de masina si alea sunt OK si un pat-tarc bunicel.
Poate am eu ghinion la carucioare ...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (30+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput