Mamici de mai-iunie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
ama_kaly spune:
Nu are maner reversibil? Pai si cand bate vantul din fata?
Mai ales atunci cand e mic, e destul de important sa fie contrar bataii vantului si sa il si vezi tu cand il plimbi..nu?io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
Diana79 spune:
Fetelor eu sunt foarte obosita. Cum va spuneam azi a trebuit sa vin de dimineatza. Era un vant afara si incepuse sa si ninga. Nasol rauuuuuu. Abia asept sa plec peste 3 ore si sa ma duc acasa sa dorm.
Eu va doresc sa va gasitzi carutzuri, cat mai frumoase si la pretzuri acceptabile.
Mi-a raspuns si mie cineva la intrebarea legate de saltelele de pat? Cumva nu am vazut eu?? ![]()
Luana ai luat termometru?
Am vazut si geanta. E tare dragutza. Eu am una dar pe galben. Nu prea se potriveste cu carutzul dar e ok. Mai ales ca am luat-o la un pretz f bun. In jur de 300.000. O sa pun poze cu ea. Si apropo geanta a venit si cu o trusa completa pt bebe, biberon, jucarii, linguritze, furculiyza, suport pt servetele umede, jucarii si multe altele. Toate din plastic, folositoare cand pleci.
Ama & Irinel ce putin mai avetzi pana nastetzi. Nu-mi vine sa vred ce repede a trecut timpul.
Carmina referitor la vergituri. Mie mi-au aparut 2 pe sani dar f micutze. Nu-mi plac sunt urate rauuu dar asta e.
Va pup avetzi grija de voi si de bebelushi.
Diana 27+ cu Nicole Evelyn
Diana79 spune:
Irinel mi-ai raspuns cu privire la testul diabet??? Si daca da unde? Ca nu am vazut.
ama_kaly spune:
Uff..vergeturi mi-au aparut si mie pe sani si coapse 

carmina eu mai caut carucior pe net sa aibe si maner reversibil,sa mai am in vedere o varianta, dar pana acum l-am gasit doar pe asta
(dintre cele pana in 5milioane):http://www.t r e i u r s u l e t i.ro/carucioare-copii/carucior-b-1149/io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
LYLY809 spune:
Fetelor, am un bebe grasun, care cred ca a crescut cu aer!

La 28 saptamani arata deja de 30. La 25 saptamani arata de cat avea, acum a luat amicu' avans![]()
Ama, bebe Alexandru
are la 28 saptamani 1400g, 141 batai pe minut la inimioara, si doarme cu mainile sub cap, ca un om mare.
Hai ca m-ai distrat, cum reusesti sa faci ca sa nu apara "reclama penibila", hi,hi,hi![]()
Pentru
o sa iau zofran si metoclopramid, cate una inainte de masa. Am
si in masina personala, in drum spre nenea doctoru'. De fiecare data cand il vad si vorbesc cu dumnealui imi trece orice frica.
Stie cineva daca la Medicover se face vreo programare pentru analiza de streptococ B si glicemie? Sau te duci direct la prima ora sa-ti recolteze? Are cineva vreun numar de telefon (Plevnei) ca n-am gasit pe net...
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Diana79 spune:
LYLY809 felicitari pt bebele grasun. Si galushca mea face vineri 28 de sapt. Sunt curioasa cat are pt ca ultima data la 25 de sapt. mi-a spus ca are intre 500-600gr. Mi una mi s-a parut putin, dar doctora cica e ok. Bine ca a masurat burtica cu metru si in functie de asta mi-a spus masuratorile. Sunt necajita ca nu-mi face si mie ecografie mai des, nu am mai facut de la 18 sapt adica de 10 sapt. Wow ce mult a trecut. Vreau si eu sa o mai vad.
Si mai ales sa ma conving ca e bine. Cu toate ca doctora zice ca e normala.
Voi ce credetzi??? Masuratorile astea cu metru sunt ok???????
ama_kaly spune:
LYLY wow ce bebe grasun!!!
Sa va traiasca!!!
virgi te cred ca te satisface carutul ala, da e si 20milioane..
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
inaioana spune:
Ama, mie nu mi s-a parut importanta chestia cu vantul iar de vazut pe bb il vezi prin ferestruica din copertina. In general cand sunt asa mici ei dorm mai tot timpul la plimbare. In fine, fiecare cu ce i se pare important. Nu ca nu mi-ar fi placut sa aiba dar, eu din ce oferta era atunci/este acum...asta mi s-a parut calitate/pretz foarte bun. Si mi se pare in continuare. Dar, cum spuneam, depinde ce iti doresti cel mai mult de la el... E chestie de gust si stil de viata ca si cu toate celelalte chestii pt bb.
Ala de la Farlin pare absolut ok dar nu stiu cat e de buna firma. Iar eu spuneam de asta pt ca pe asta il stiu bine, evident ca pot exista si altele mai bune!
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
gabi25 spune:
Shori parca tu intrebai de carucior 3 i 1 mai ieftin, daca te uiti la pozele mele ai sa-l vezi pe cel luat de mine si m-a costat 5.300.000 lei. Multi sunt nemultumiti de firma, Baby Care, dar tot asa am avut si la Rares si cate a mai indurat saracul tot tarait pe scari de la 3 si inapoi si pe drumuri aiurea si cu cosul plin de cele mai multe ori. L-am folosit aproape 2 ani dupa care am luat unul sport si pe ala l-am donat la alt bebe. Numai ca asta are si scaunelul de masina, nu ca as avea masina, dar cu Rares am avut o scoica imprumutata de la cineva pentru ca o foloseam cand mergeam la socri la Iasi cu trenul. Va dati seama cum era cu bebe de 4 luni sa mergi 5 ore cu el in brate ca pe canapelele din trenurile noastre nici nu se punea problema......deci practic.....si in plus il tineam pe Rares cu mine la bucatarie sau cand intram in baie tot in scaunel.....ca a fost mare urlator sef 
Si la mine s-a modificat ceva prin burtica.....adica dodolina si-a schimbat pozitiunea si nu e deloc comod pentru mine.
Apropo de presiunea simtita jos.....asa a fost la mine inainte de cerclaj si eu stateam linistita ca pe bebelina o simteam miscand sus sub coaste doar ca colul meu era deschis 
Cu dormitul noaptea
, bebe doarme bine (fata de prima sarcina cand bebe se bataia non stop si dupa nastere la fel
), dar eu am niste stari de nervi ca nu pot dormi si daca nu e de la arsuri atunci sunt soldurile care imi amortesc si daca nu sunt nici astea e sotul care sforaie
, dar macar pe el ma pot razbuna cu cate un sut.....cu restul e mai prost.
29+
Evolutie Daria
Poze
vivighe spune:
Lyly...ce grasun e bebe...Chiar ca a crescut cu aer...daca zici ca vomitzi mereu.
Eu nu mai am rabdare pana sapt viitoare sa vad cat are bebelina...Sunt cam stressy ca nu ma mai ingrash deloc de o luna...da deloc...
.Poate a crescut si la mine tot cu aer![]()
viviana
30w4d