Mamici de mai-iunie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

magghyc ai dreptate cu greutatea, stiu ca sunt grele de aceea imi surade mai mult cel de la Brevi ca e mult mai usor, mai ales ca eu nu am lift (deci varianta 2 a ta oricum nu avea relevanta la mine ) in schimb capata si mai multa importanta varianta 1. Oricum multumesc foarte frumos ca m-ai pus in tema. Vazusem si eu ca-i greu dar credeam ca asa sunt toate.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, asa este si in cartea lui scrie la fel. Din punctul meu de vedere este o exagerare a producatorilor ca sa te faca sa cumperi d-alea cu landou initial care sunt , vezi doamne, pt bebe mici iar asta ar fi sport. Atata vreme cat se lasa la orizontala, (si se lasa ca doar ai vazut pozele cu Katja dormind in el) este foarte bun si pt bb mici. Ideea este ca pana pe la 5-6 luni bebeii stau numai la orizontala si apoi se ridica in fundulet. Oricum de pe la 5 luni majoritatea vor sa vada si lumea nu numai cerul si pasarelele si ii vei trece uneori pe pozitia intermediara (nu in funduletz, doar putin ridicati). Este important sa nu le fie fortzata coloana si sa nu fie pusi in fundulet inainte de 6 luni dar carutul acesta are si pozitie orizontala.
Evident, fiecare alege ce doreste, mie mi-a convenit foarte mult asta.

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

ioana, carutul asta are maner reversibil? Adica il pot impinge si din fata si din spate sau nu?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina merci frumos! Asadar se lasa de tot la orizontala! Dar am vazut acolo mai multe modele si mai multe culori.Mie mi-a placut si culoarea care ai avut-o tu la Katja, la noi pe ce culori se gasesc nu stii?io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Nu, Carmina, nu are! Si drept sa-ti spun eu nu am simtit nevoia dar stiu ca sunt mame care apreciaza aceasta functie.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna burtici,

Imi place ca subiectul principal se invarte in jurul cumparaturilor. Noi pana acum nu am luat nimic. Tati este plecat pentru vreo luna, iar eu stau acasica in speranta ca o sa mi se mai lungeasca colul (macar sa ajungem la 7 luni). As fi vrut tare mult sa ajung la Baby Expo, dar asa astept cu nerabdare parerile voastre.

Azi am primit si rezultatele de la analizele de cultura de col si secretie vaginala. Se pare ca am absent streptococul de gr. B, dar am candida albicans. L-am sunat pe dr, si mi-a spus ca este normal in sarcina. Oricum am mai citit pe net despre asta, insa eu nu am simptome de nici-un fel. Dr mi-a mai spus sa ma ingrijorez abia cand imi apar si alte simptome. Mai este cineva in aceasta situatie??

Spor la cumparaturi!

Steluta 25+.

PS. Ama, ne treci si pe noi la bebe Andrada cu 710 gr la 24 saptamani??

Mergi la inceput

Ama, nu stiu ce culori or mai fi, depinde de ce au pe stoc banuiesc. Oricum ne uitam acolo si te informam prompt! Eu chiar ma voi opri si la Prisma inainte de BE ca sa vad si oferta lor ca pret si modele.Cine stie..poate chiar sunt mai ieftine!

pozici

Mergi la inceput

Multumesc frumos ioana, eu sunt una dintre acele mame care apreciaza aceasta functie, dar nu-i musai...adica daca au si asa la acelasi pret bine daca nu, nu. Voiam doar sa stiu.

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare fetelor

Eu cred ca iar o sa fac o noapte alba, nu mi-e somn deloc si nu stiu cum o sa ajung maine la petrecere la ora 10.
Si noi il asteptam pe tati, sa ne continuam cumparaturile, ca mai avem destule de cumparat. Eu am cumparat hainute, la restul nu ma mai bag.

Steluta - daca ai incredere in medicul tau si ti-a spus ca-i ok, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina merci frumos!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput