tauroaice pline de viata (12)
Raspunsuri - Pagina 8
anangel_lexi spune:
Buna tauroaicelor!
Ruxandra, felicitari!!! Wow, 10 ani! Noi de-abia am implinit ieri 5 luni de la casatorie.
In rest suntem bine, tati si cu mine ne pregatim intens pentru examenul de luni!
Andreea_tx, sa stii ca pierdusem link-ul de la "Craciun de vis" dar acum ca mi-ai scris despre asta am dat cautare pe google si am gasit forumul. Vad ca sti inceput o multime de actiuni pentru copii bolnaviori. Bravo voua. Eu una am cam renuntat sa citesc subiectele astea deocamdata, pentru ca ma impresioneaza atat de mult, incat toata ziua nu ma pot gandi la altceva decat la acei copii bolnavi care stau intr-un pat de spital si sufera Sper sa nu se supere fetele pe mine, dar uneori ma apuca depresia si fara sa citesc astfel de subiecte. Cred ca hormonii sunt de vina...
14+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
Eftimie C. spune:
Salut!
Ruxandra, si fericire multa.Si noi facem tot 10ani, dar mai prin toamna.Va doresc sa serbati frumos aceasta zi .
Lexi, fa ceva si rezolva aia.Sa-ti dau idei?
Stinu, erau semne ca vine primavara; dar acum vine Craciunul.Ninge cu mari si daca o tine asa pana diseara...ma tem ca va fi zapada cat casa
Pupici si la celelalte tauroaice.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ruxandra_sb spune:
Multumesc frumos dragele mele.
Da, ne straduim s-o sarbatorim frumos, am facut rezervare pt ... si mai vedem noi..
P.S. nu sunt 10 ani de casatorie, ci 10 ani de cand ne-am cunoscut.. ca oricum pusei apoi repede mana pe el. Sau fost-a viceversa ???
cine mai stie ..
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
cgaby spune:
ruxandra - imi place de voi ca va respectati! bravo voua! noi in mai implinim 5 ani de casatorie... asa ca...mai avem pana va ajungem...
pupici si sanatate tuturor.
alexandra - bafta luni!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
ruxandra_sb spune:
Gaby , deja 5 ani de casatorie!!
Uau, aveti ceva vechime. Eu va credeam mai "tinerei".
Noi 5 ani de casatorie i-am implinit anul trecut, in toamna..
cgaby spune:
ruxandra - suntem mai "tinerei", dar ne-am grabit...insuratoare, copil...
pupici...
a inceput ploaia!!!!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
gabibarta spune:
si noi facem 10 ani in iulie de cand ne-am inceput relatia (peste 3 saptamani am si ramas gravida), in octombrie 10 ani de la logodna neoficiala (numai noi doi) in noiembrie tot 10 ani de la logodna oficiala (adica cu parinti- insa sotul meu era plecat din tara, deci el nu era prezent) si in decembrie 10 ani de casnicie:))) E cineva mai rapid ca noi?:))))
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
Stinu spune:
Se pare ca eu sunt cea mai batrana de pe aici !Pe 25 aprilie (am facut nunta in Duminica Tomii ,la o saptamana dupa Paste)implinim 13 ani de casatorie ,14 ani de cand suntem impreuna .Si pe 26 decembrie anul asta implinim 15 ani de la logodna .Primul copil a venit abea dupa 6 ani de la casatorie .
Si noi ne-am grabit ,mai putin cu copiii .Lasa ca am recuperat !
Carmen am vazut la stiri ce e in toata Moldova ,s-a intors iarna !
Iustina
ruxandra_sb spune:
Gabibarta si Iustina, ce mai vechime!! Ne-ati luat.
Felicitari!
Da, am vazut si eu nametii din Moldova....
Numai Danelutza se rasfata printre narcise galbene ca soarele. Te invidiem!
Stinu spune:
Lasa Ruxandra ca vine si aici primavara ,deja narcisele mele au boboci ,e adevarat ca le tin in ghiveci pe geamul din bucatarie .
Ei si uite ca a mai trecut o saptamana si vine weekendul ,de abea astept !
Weekend placut fetelor !
Iustina