tauroaice pline de viata (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va salut si eu taurasul ratacit. Fetelor la mine e cald, frumos, ce mai vara, ieri a plouat, azi e zi de plimbat. Asha ca m-am plimbat muuulllltttt, da, mult de tot, prin gradina cu grebla ca prea era urita gradinutza mea.
Lexi felicitari, las' ca tati o sa fie bucuros indiferent daca are cuculetz sau nu. Chestia cu miscatul n-o stiam, de aia tot asteptam eu sa miste Isa si ... intr-un tirziu s-a miscat, dar se misca acum de ma omoara.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare Danelutza-harnicuta.Si pe la noi au inceput sa iasa oamenii la gospodareala.
Gaby, chiar daca m-as muta in Bucuresti, tot n-as putea sa profit de ocazie, pentru ca in acest domeniu sunt bata .Ma pricep sa lucrez pe calculator, dar in rest...
Fug la munci.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Lexi felicitari pentru pestisorul tau de aur si sa fiti sanatosi amandoi ca indiferent daca e fata sau baiat are locul lui deja la voi in suflet.Si are dreptate Gaby ,nu e regula .La mine s-a potrivit ca Vladut a miscat pe 21 ianuarie si s-a nascut pe 21 iunie dar fiica-mea a fost tare puturoasa ,greu a miscat ,greu a vrut sa iasa la lumina .
Danelutza si aici e frumos si cald ,azi la pranz puteai merge in pulovar ,asa ere de cald .Eu mi-am luat odoarele si am fost in parc ,cu gasca de la gradinita .Ana a facut o adevarata pasiune pentru leagane ,de abea o mai pot da jos .Si acum e pusa pe joaca ,somn altadata ,fratele ei doarme deja de 1 ora si ea nimic.
Carmen si la voi vine primavara ?
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

mda...si stefan a fost puturos...a miscat pe 11 februarie si a iesit cu forta la lumina pe 13 iulie...asa ca...si acum...nu se mai opreste!
sanatos sa fie, nu conteaza sexul..parerea mea!
pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

am intrat si eu sa va salut.mai rarut deocamdata ca nu-mi mai permite timpul. de mancarime am scapat,Alex e bine merge la gradi si abia asteapta vacanta de primavara.
Alexandra sarcina usoara in continuare si mai viziteaza-ne si pe noi dincolo sa vezsi ce am mai realizat.

andreeat & Alex -8 dec.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Azi se implinesc 10 ani de cand am dat cu ochii de iubitul meu...

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ruxandra, la multi ani fericiti impreuna!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

wow, ruxandra! la multi ani inainte...sa fiti sanatosi si sa va iubiti macar ca pana acum!
pupici gagici...noi am inceput pregatirea de serbare, stefan va fi oul alb! sa vedem..sunt tare curioasa cum o sa iasa..
pupare si sanatate.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Ruxandra ,felicitari si sa o tineti tot asa !
Gaby deci ii faci copilului costum ?Si noi avem serbare ,chiar in joia mare ,Vladut e ghiocel !Si de data asta avem costumul gata facut de la niste prieteni .De abea asteapta ,mai ales ca inainte de asta mai are doar o serbare in iunie si gata ,se sfarseste alta etapa ,trecem la lucruri mai serioase !
Gabibarta ce mai fac nazdravanii tai ?
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ruxandra felicitari
Fetelor va trimit soare de la mine din gradina, nu-s daca avetzi caldura suficienta, va trimit si narcise galbene tot din gradina, dadui iama si le taiai, nu pe toate ca prea sint frumoase.
O zi buna la toate

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput