tauroaice pline de viata (12)
Raspunsuri - Pagina 7
Danelutza spune:
Va salut si eu taurasul ratacit. Fetelor la mine e cald, frumos, ce mai vara, ieri a plouat, azi e zi de plimbat. Asha ca m-am plimbat muuulllltttt, da, mult de tot, prin gradina cu grebla ca prea era urita gradinutza mea.
Lexi felicitari, las' ca tati o sa fie bucuros indiferent daca are cuculetz sau nu. Chestia cu miscatul n-o stiam, de aia tot asteptam eu sa miste Isa si ... intr-un tirziu s-a miscat, dar se misca acum de ma omoara.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Eftimie C. spune:
Salutare Danelutza-harnicuta.Si pe la noi au inceput sa iasa oamenii la gospodareala.
Gaby, chiar daca m-as muta in Bucuresti, tot n-as putea sa profit de ocazie, pentru ca in acest domeniu sunt bata .Ma pricep sa lucrez pe calculator, dar in rest...
Fug la munci.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Stinu spune:
Lexi felicitari pentru pestisorul tau de aur si sa fiti sanatosi amandoi ca indiferent daca e fata sau baiat are locul lui deja la voi in suflet.Si are dreptate Gaby ,nu e regula .La mine s-a potrivit ca Vladut a miscat pe 21 ianuarie si s-a nascut pe 21 iunie dar fiica-mea a fost tare puturoasa ,greu a miscat ,greu a vrut sa iasa la lumina .
Danelutza si aici e frumos si cald ,azi la pranz puteai merge in pulovar ,asa ere de cald .Eu mi-am luat odoarele si am fost in parc ,cu gasca de la gradinita .Ana a facut o adevarata pasiune pentru leagane ,de abea o mai pot da jos .Si acum e pusa pe joaca ,somn altadata ,fratele ei doarme deja de 1 ora si ea nimic.
Carmen si la voi vine primavara ?
Iustina
cgaby spune:
mda...si stefan a fost puturos...a miscat pe 11 februarie si a iesit cu forta la lumina pe 13 iulie...asa ca...si acum...nu se mai opreste!
sanatos sa fie, nu conteaza sexul..parerea mea!
pupici.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
andreea_tx spune:
am intrat si eu sa va salut.mai rarut deocamdata ca nu-mi mai permite timpul. de mancarime am scapat,Alex e bine merge la gradi si abia asteapta vacanta de primavara.
Alexandra sarcina usoara in continuare si mai viziteaza-ne si pe noi dincolo sa vezsi ce am mai realizat.
andreeat & Alex -8 dec.2000
ruxandra_sb spune:
Azi se implinesc 10 ani de cand am dat cu ochii de iubitul meu...
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
gabibarta spune:
Ruxandra, la multi ani fericiti impreuna!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
cgaby spune:
wow, ruxandra! la multi ani inainte...sa fiti sanatosi si sa va iubiti macar ca pana acum!
pupici gagici...noi am inceput pregatirea de serbare, stefan va fi oul alb! sa vedem..sunt tare curioasa cum o sa iasa..
pupare si sanatate.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Stinu spune:
Ruxandra ,felicitari si sa o tineti tot asa !
Gaby deci ii faci copilului costum ?Si noi avem serbare ,chiar in joia mare ,Vladut e ghiocel !Si de data asta avem costumul gata facut de la niste prieteni .De abea asteapta ,mai ales ca inainte de asta mai are doar o serbare in iunie si gata ,se sfarseste alta etapa ,trecem la lucruri mai serioase !
Gabibarta ce mai fac nazdravanii tai ?
Iustina
Danelutza spune:
Ruxandra felicitari
Fetelor va trimit soare de la mine din gradina, nu-s daca avetzi caldura suficienta, va trimit si narcise galbene tot din gradina, dadui iama si le taiai, nu pe toate ca prea sint frumoase.
O zi buna la toate
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami