Copii capricorn ! (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Am uitat, cat despre legume si fructe....Melania mananca deocamdata, prefera sucul de fructe dar la bunici mananca cu pofta si fructul propriu-zis.Mancaruri are si ea nepreferate:mazare verde, spanac,mancare de dovleac, dar carnea o mananca .

Ea chiar si cereale mai serveste.Chiar April nu ai incercat pulpa de fruct sa o amesteci cu cereale, asa ca pe vremea cand erau bblasi ?Eu ii dau Milupa 7 cereale ( sunt pt 6 luni ) ,cu banana si lapte cald

Melania (14.01.2005) si mama Nico


poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

nico, nu stiu cum a fost la ceilalti capricorni din gasca, dar la noi NU e mai tare ca niciodata... si a inceput de mai bine de un an!!! acuma spune NU la mancat, NU la spalat, NU la schimbat, NU la mers la gradinita... si uneori chiar si la mers la plimbare. de cele mai multe ori le executa insa relativ repede, alteori se lasa cu niste urlete si tavaleli de nu-i adevarat. plus ca a devenit aproape imposibil sa-i deturnam atentia de la ale lui, ne descopera aproape instantaneu micile trucuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

...cand o scot afara Nu, cand o aduc in casa NU.....
cam astia-s caposii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

si la 7 ani tot asa??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bianca maninca fructe f. bine- Cirese, capsuni, visine, zmeura, afine cu kilogramele. Pepene mai ales verde maninca 2 felii odata. Prune, piersici, caise, visine, cam TOT maninca. L alegume nu prea vrea spanac, mazare si brocoli (nici eu nu le maninc), in rest maninca cam orice leguma cruda.
Lapte bea relativ putin...1 l pe luna. Brinza, cascaval...deloc (am mincat eu numai brinza in primele 4 luni de sarcina, ca altceva nu puteam sa bag in gura, si acum nu-i mai trebuie). Iaurturi....rar.......Mezeluri: cremvusti, salam si cirnati. Nu gusta sunca, parizer............


Cu scoala merge bine. A avut 2 sapt de vacanta, a stat in Hort (un fel de after school) si au facut multe excursii: piscina, castel, muzeu, böwlling, au serbat si "sarbatoarea dovleacului" si au dormit in Hort We trecut. De luni reincepe orele. Au invatat pina acum citeva litere: A; L; I; M; T; O; S si toate cifrele pina la 10 cu adunari cu tot.
A inceput sa citeasca usurel si in germana si in .r (ca eu lucrez cu ea si ABECEDARUL.....cind avem timp, si aici din pacate acum stam tare prost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Offf, ma gandesc ca in general cam toti copiii sunt la fel .Incapatanati si foarte independenti.Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca incepand cu varsta de 2 ani se cam prind de una alta si-ti prin slabiciunile si "te citesc" ca pe o carte deschisa.Asa cum zicea si Madalina nu poti sa-i prostesti .

Oricum astept cu nerabdare momentul cand imi va spune Melania ca ei nu-i este somn asa ca nu vede rostul somnului de pranz ai ca are altceva mai bun de facut.Asta i-a spus sotul soacra-mi in primul an de gradinita , el tot capricorn este .

Melania (14.01.2005) si mama Nico


poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nu degeaba le merge bine la scoala, capricornitzelor, caci se stie ca sunt copii studiosi.
Mami Nico, nu-i chiar asa problematica lipsa somnului de la amiaza, daca doarme ~ 10 ore noaptea. Cristina rareori mai doarme la amiaza, dar imediat dupa ora 22, doarme. Iar cand doarme mai mult dimineata sau doarme la amiaza, nu adoarme niciodata inainte de ora 23.
Madalina, stai sa vezi cum va fi cand isi va alege hainele singur ! Sau, deja, face si asta ?
april, asta cu "Nu", cand e vorba de mers afara si "Nu", cand e vorba de intrat in casa, este si la noi cateodata. Si ma mira ca preferea sa stea in casa sa se joace cu jucariile ei preferate, ea, care iubeste iesirile. Cred ca tine de dispozitie, pana la urma.
Cristina, de vreo 1 sapt., este pornita pe "Frumoasa si Bestia". L-a vizionat chiar si de 4 ori intr-o singura zi.
Cand ii place ceva foarte mult, apoi numai aia ii trebuie.



Tine aripioara asta, voinice !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

Madalina, stai sa vezi cum va fi cand isi va alege hainele singur ! Sau, deja, face si asta ?

Cand ii place ceva foarte mult, apoi numai aia ii trebuie.





nina, nu le alege, doar atata ca NU VREA cate ceva, cum ar fi sosete, maieu, sau geaca sau manusi.
asa si noi cu filmele! facuse o pasiune pentru pinocchio, cred ca l-a vazut de zeci de ori!
nico, nu cred ca sunt toti asa... noi ne targuim cu el in fiecare zi pentru orice - spalat pe maini, schimbat, culcat, il rugam la nesfarsit sa nu mai urle cand vorbeste sau sa nu mai tranteasca pe jos tot ce apuca... pai daca ar fi toti ca al meu, balamucurile ar fi pline, garantat!
ieri seara ne straduiam sa mergem cu el pe strada, ba nu vroia de mana, ba vroia pe marginea gardului, ba dadea sa intre in nu's ce magazin, dupa care si-a adus aminte ca vrea in brate si s-a pus pe miorlait si lovit in noi... si ma gandeam ca daca ar fi copilul altuia mi s-ar parea un nesuferit si un rasfatat!
pe de alta parte sunt tare mandra de el si sa nu indrazneasca cineva sa zica ceva de rau ca-i vai si-amar!! offf... mamele astea! nici eu nu ma inteleg uneori!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

vai fetelor, asta cu hainele e chiar groaznic. De cand inca nu vorbea nu vroia o anumita haina, bluza, ciorapi, etc, cu zicea si mada
dar cand creste???? avem pb si la coafura, nu-si vrea prinde parul intr-o coada, numai in doua, si doar cum vrea ea. Simt ca ma lasa puterile. La propriu. Si eu am fost un copil incapatanat (taur) dar ea ma depaseste cu mult, si n-o spun eu.
Pb e ca nu o sa fie mai usor pe viitor si eu nu mai stiu cum s-o scot la capat.
Cateodata e atat de docila (dar nu cu pb legate de persoana ei) incat nu-mi vine sa cred ca e ea. Se invita la spalat vase, strans masa, prin camera, dar sa nu ajungi la cum se imbraca sau cum isi aseaza jucariile ca-i BAI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Hi...hi pe langa tot ce ati scris voi eu mai adaug si faptul ca tot NU e raspunsul cand o intreb daca-mi da pusi .Sa nu va imaginati ca o intreb toata ziua...evit cat se poate de mult ca sa nu-i dau ocazia sa refuze.Accepta numai daca facem ceva ce-i place fff mult si atunci e dispusa.
Ma iubeste si vrea imbratisari numai cand epuizez calmul si i-am spus a 5-a oara ca tre' sa ne spalam pe maini sau sa ne imbracam si atunci cand devin serioasa si hotarata si mai ridic tonul nitel, imediat incepe : "mami obeste, mami bate, mami obeste"( mamai ma iubeste , mami in brate ) cu lacrimi de crocodil .

Nina Melania nu depaseste 8 ore de somn noaptea numai daca-i dai somnifer .

Melania (14.01.2005) si mama Nico


poze

Mergi la inceput