vreau un sfat de la mamici
Raspunsuri - Pagina 2
nicoled spune:
Si eu sunt de acord ca tensiunea iti este mica iar epuizarea se datoreaza si schimbarii care a intervenit in viata ta:ai un copil ceea ce implica o noua responsabilitate si o schimbare de ritm al vietii.Incearca sa-ti gestionezi timpul mai bine,sa consumi legume si fructe proaspete si sa iei si ceva vitamine.Consulta un doctor pentru linistea ta.
Mult succes!
mira_m spune:
Si eu am starile astea nashpa dar habar n-aveam ca-s de la hipotensiune. Eu mai iau cate un fasconal si dupa aceea ma simt super. Nu cred ca fac bine dar ma energizeaza!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
& minunea mea
( mai 2004) 
romaniaau spune:
Florinutza, prietena mea a avut exact aceleasi simptome ca si tine la citeva luni dupa ce a nascut si la fel mai avea un copil mic acasa, iar sotul ei era plecat in voiaj cu lunile, de nu o putea ajuta nimeni. Se simtea mereu foarte obosita, dar a facut un control si medicul a pus-o sa faca niste analize de singe. Nu stiu din ce cauza singele ei se ingrosase prea tare dupa nastere si un cheag mic de singe s-a fixat in plaminul sting. Cind a ajuns la doctor aproape ca nu il mai putea folosi. Din cauza asta creierul era neoxigenat si se simte obosita, avea tensiune mica.
Te rog frumos, fa analizele de singe si elimina aceasta cauza pentru ca am auzit de inca 2 cazuri cu aceleasi simptome. Sa dea Dumnezeu sa nu fie asta.
Te pup si iti tin pumnii sa fie bine
roxycris spune:
Florinutza,eu am fost si mai rau,pe langa oboseala permanenta aveam si ameteli.Am fost la doctora de familie si mi-am facut toate analizele si mi-au iesit bune.A zis ca singura cauza e ca nu ma odihnesc suficient.Noi nu avem pe nimeni sa ne ajute asa ca nu-mi permit sa fiu bolnava,sotul e la servici 10 ore pe zi.Am lasat si eu balta treaba si cand doarme Roxy dorm si eu cu ea dupa amiaza 2 ore,si de atunci ma simt mai bine,ametelile au disparut aproape de tot,senzatie de oboseala mai am dar parca nu asa rau.Cand imi spuneau alte mamici sa dorm si eu cand doarme bebe nu stiam ce vor sa spuna.Multa sanatate,si cat mai multa odihna.
esty spune:
Si eu ma simt la fel c si florinuta dr la mine si pulsurile inimii sunt sub limita normala am 60 si am avut si 52 de pulsuri pe min si stiu ca min e de 72 si ma simt super naspa.oare din ce cauza?e cineva care lucreaza in domeniu si stie din ce cauza am putne pulsuri pe langa tensiune mica de 10 cu 5 si 9 cu 5 rar peste dar pulsuri tot putine.multumesc
timmmy