Mamici de mai-iunie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Vivighe, Lyly nu este singura care s-a uitat la poza ta, este singura care a apucat sa spuna ceva. Si io m-am uitat, te-am admirat, dar n-am scris nimica pur si simplu ...
Ai intr-adevar o fata f luminoasa si esti f frumoasa si tu si burtica ta.

Ama, ce frumos ti-a crescut burtica ... la tine e fain ca se vede clar evolutia burticii in poze

Cristina vleau si io carutz din ala .... dar mai ieftin un pic! este super si exact asa imi doresc ptr soricelul meu.

io 28+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

shoricutza, ma uimesti!!! Pai tu shoricel ai in burtik sau o shoricutza? Fa-ma sa inteleg.
Si apropos, vii la targ sambata sau si de data asta ai treaba?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Merci,merci... hai ca m-am rushinat...

Mergi la inceput

Am shoricutza dar am zis shoricel ca sa nu se confunde cu mine. De fapt io o sa devin mama shoarec si bebe shoricutza, ca ea trebuie sa fie mai alintata decat mine
Sigur ca vreau sa vin la targ! si de data asta nu am treaba, nah!!! Asa ca daca nu este vant sa ma ia pe sus ne intalnim acolo. ok?

io 28+ cu Ana

Mergi la inceput

Pui niste pietroaie in buzunar, dar civa vantul o sa se mai cuminteasca si ca de joi se va infrumusetea vremea...de abia astept sa o vad si pe asta .
Vivighe faci gropitye si cand te rusinezi?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Fetelor ma duc si eu la nani ca vad ca iar am ramas singura pe aici.
Noapte Buna si !

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Noapte buna si tie

io 28+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Cred ca da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Fetele,multumesc frumos pt aprecieri,da' cand ma uit la lucrusoarele voastre cat sunt de frumoase,imi vine sa le ascund pe ale mele(si asa putine) si sa o iau de la capat.Vreau si eu ca ale voastre,dar ce sa fac daca nu am timp sa stau cu voi la taifas ca sunt,mai nou,insotitoare de socrii.
Ioana eu ma inscriu pe listuta si vin sigur la ora 13 fix.

Dana 29+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

M-am trezit si eu cand plecati voi la culcare . Dar eu cam pe la ora asta sunt mai activa ca in tot restul zilei... Cred ca as dormi toata ziua dar noaptea mi-e groaza sa ma bag in pat.. Numai ganduri negre imi trec prin cap.. Cand eram insarcinata cu Bubu obisnuiam sa adorm pe la 7 dimineata si dormeam mai toata ziua doar ca acum nu prea ne mai permitem programul asta.. si parca nici sa adorm cu TV-ul deschis nu prea pot.. ca macar sotul sa se poata trezi dimineata...

In seara asta m-ati facut taaaaaare invidioasa . Voi tot cumparati pentru bebeii vostri lucrusoare si eu nu am cumparat nimic. Recunosc ca dintr-un motiv f. bine intemeiat... ca am tot ce-mi trebuie... asa ca m-am dus la sot si l-am anuntat ca trebuie sa aducem acasa patutul pliant si sa cautam sa vedem unde e etajul patutului... sa verificam scaunelul de masina daca e in stare buna... sa vedem daca macar unul din caruturi se poate lasa la orizontala (stiu sigur ca avem unul de genul asta, dar mi-ati facut "pofta" sa-l aduc acasa si sa-l "verific" )... nu prea stie sotul ce se intampla dar probabil vom merge in weekend-ul viitor la socri si vom aduce acasa tot mobilierul de rigoare.

Mai mult, imi vine sa ma duc acum sa scot "de la naftalina" toate hainutele de fetita care le avem pregatite de acum 2 ani.. si toate hainutele de bebe pe care le-am pastrat de la Bubu... si parca as pune-o si pe sora-mea sa trimita sacii aia de hainute super misto pe care i-a pregatit de acum 2 ani in speranta ca vom avea fetita.. si m-as apuca si de comandat hainute si lenjerie de patut si de toate, desi.. asa cum am spus.. noi cam avem de toate.. dar sunteti asa de entuziasmate ca m-ati molipsit si pe mine .

Oricum, concluzia la care am ajuns e ca de un lucru cu SIGURANTA am nevoie: de cosuletul ala de nuiele de care chiar m-am indragostit. Sa vad cum imi conving sotul sa ma duca in Obor la cumparaturi .

Mai scriu...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput