Mamici de mai-iunie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ioana eu va invidiez ca putetzi merge la cumparaturi impreuna. Vreau si euuuuuuuuu.
Noi o sa venim in tzara in nov sau ian abia asa ca

Am vazut si eu cosul cu pricina Ama e misto, si oricum o sa-l gasesti stai linistita. Am facut si eu poze cu burtica, o sa pun diseara sa vedetzi. Nu e mare, dar atata vreme cat bebelusha e sanatoasa, nu conteaza altceva.

Pupici la toate fetele si bebei. Sa stapanitzi sanatoase noile achizitzii, si bebelusii sa se bucure de ele.

Diana 27+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

PAi atunci daca ajung pe la 14.30 nu ar fi foarte tarziu, nu-i asa ioana? Cred ca nici nu o sa terminati de colindat . Oricum eu am niste nr. de telefon ale tale , daca s-au schimbat intre timp anunta-ma!.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Saltea din nuca de cocos era si in Cora la 1mil si vreo 200, la oferta! Dar am vazut ca sunt in functie de grosime, adica alea mai groase sunt, evident, mai scumpe! Ce grosime trebuie sa aiba aceste saltele ?
Eu nu am luat si saltea ca am inteles ca pana la 6luni e mai bine sa doarma doar pe salteluta aia subtire de la patut si eventual inca o paturica pusa peste. Salteaua mai poate astepta, nu?
io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Carmina e bine ca ai rezolvat cu rotzile.
Ama si eu am primit hainutze din Spania de la fratziorul meu. Le-am vazut ca mi le-a aratat mami pe webcam. Sunt tare dragalase. I-a trimis lui Nicole o percehe de raiatzi misto rau de tot.
Toate hainutele sunt pana la 6 luni. Abia astept sa vina mami cu ele. Si bine ca o sa-mi trimita si prietenele mele si socrii....abia astept.

Ama leaganul e bun pt nou nascut? Te intreb ca vreau sa iau si eu (sau poate primesc la baby shower....))...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Diana sunt si leagane care pot fi folosite de nou-nascuti..al meu sincer nu stiu, o sa vedem cand vine bebe! Nici nu i-am luat baterii sa vad cum canta sau cum leagana..Asteptam poze cu tine!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, nu stiu cat e de buna poza aia pe care am pus-o doar cu cosul pentru ca nu se vede cum stateau alea acolo...e tot o zapaceala si o dezordine in el. Eram in aer liber la Sinaia si era vant! Uite-te aici sa vezi cam cum arata bb in cosulet decorat de mine:
http://community.webshots.com/photo/131528604/1136086953054289051eFXeOA#
http://community.webshots.com/photo/131528604/1136080045054289051GwzwJt#

I-am pus asa: o paturica mai mare tot de la Bamboo care i se rasfrangea pe margini si pilota pusa in doua drept saltelutza.
Cat despre saltea pana la 6 luni..n-am auzit nimic. Aia de la pat poate sa fashie , asta ar fi singurul inconvenient pe care il vad. Daca nu...e excelenta!

Pai Carmina, asta ma gandesc si eu ca pana ne fataim si pana ajungem la taifas...tzop, apari si tu!

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Fetelor lamuriti-ma si pe mine. De ce salteaua trebuie sa fie din nuca de cocos? Sau iarba? A mea e normala cu arcuri. I-am luat cea mai scumpa saltea care o aveau in magazin adica a costat 110$ (deci cam 2.700.000). Nu e buna???? Ca mie mi-au spus ca ar fi bunaaaaaa. Trebuie sa-i mai iau ceva sa pun deasupra?
O sa iau un cearceaf alb care acopera salteaua, si apoi cearceaful de pat de la lenjerie (care urmeaza sa o iau).

Ama am vazut burtica ta, aratzi f bine.

Mergi la inceput

ioana sa inteleg ca pe 30 martie sarbatorim ? Foarte bine, de-abia astept . Oricum va trebui cumva sa ajung ca am sa-ti dau ceva de la licitatie.

Acu' ma duc sa fumez o tigara...tot nu stiu cate si ce gramaj sa cumpar biberoanele. (deh, daca nu am probleme trebuie sa le creez, nu-i asa? )

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Io am sa merg la babyexpo vineri sa casc gura si sa iau tot felul de pliante si oferte,iar sambata am sa vin sa cumpar(daca am ce-ma refer la chestiile pt bagaj:pompa,etc),asa ca pe la 13 sper sa fiu gata sa stau la un suc cu voi.

Lyly...merci...esti singura care s-a uitat la mine

Mergi la inceput

Vivighe sa crezi tu ca e singura LYLY care s-a uitat la tine.... si eu ti-am observat gropitzele dar m-am luat cu alte raspunsuri si activitasi si am uitat sa te laud cat esti de frumoasa.

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput