Bronzant foarte bun
Raspunsuri - Pagina 5
philip spune:
daaaa, dove e super, eu l-am luat pe ala deschis la culoare prima oara si aproape l-am terminat, acu-s la ala mai inchis. imi place, se absoarbe usor, miroase super, culoare misto...am niste craci superbi, cre ca-mi lua o luna sa-i bronzez asa frumos! si da, l-am folosit si pe fata, da' numai ala mai deschis, inca nu m-am colorat. nu vad sa se fi luat pe haine. eu am dat $5.97 pe el, ca au gresit pretul la walmartu' asta, la altele era 6.64. ieftin si bun!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
karfe spune:
bravo anka le-ai dat fetelor un site extrem de bun,pe care eu l-am mai recomandat acum vreo juma de an.sa stii ca eu orice produs cosmetic il folosesc intai studiez site-ul beaute-test.com.si au avut mereu dreptate.din pacate minesol roc cam lipseste de pe piata.
eu vreau sa incerc acum ptr fata avene autobronzant, care a luat note bune pe acest site
fab
ingerash spune:
Eu m-am facut acum cateva zile cu L'Oreal Sublime Bronze, e un gel si pt. fata si pt. corp si am iesit foarte fain :)
da' io am dat vreo 50 de ron pe el
. Dove din'ala de care ziceti se gaseste in Ro? ca eu nu a vazut :(
anca2207 spune:
Buna fetelor,
Am si eu o lista de intrebari, sper ca inca mai sinteti pe -aici ca vad ca desi e un subiect de actualitate, ca de a venit primacara, nu mai spune nimeni nimic.
Deci:
1. Dove Summerglow se gaseste si in Bucuresti si daca da, unde?
2. Daca fac exfoliere inainte de aplicarile de la nr.2 incolo nu se duce si "bronzul" de la aplciarea prcedenta?
3. Dupa ce aplic crema hidratanta aplic autobronznatul imediat? Orice lotiune hidratanta de corp e OK?
Sigur o sa mai am intrebari, astept raspuns la astea decocamdata...si experiente noi...
philip spune:
1. Dove Summerglow se gaseste si in Bucuresti si daca da, unde?
nu stiu, sorry
2. Daca fac exfoliere inainte de aplicarile de la nr.2 incolo nu se duce si "bronzul" de la aplciarea prcedenta?
nu chiar, eu asa am procedat si nu s-a prea dus. in schimb, am fost in concediu si am stat intr-un hot tub mai mult de juma de ora. ghici ce? mi se lua tot bronzul, le-am patat prosoapele etc asa ca am incercat sa ma curat de tot si nu-l mai folosesc deocamdata. culoarea e f frumoasa. am folosit si 1 si 2.
3. Dupa ce aplic crema hidratanta aplic autobronznatul imediat? Orice lotiune hidratanta de corp e OK?
in principiu da. chiar nici nu e necesar sa mai aplici o lotiune hidratanta pt ca dove-ul este si lotiune hidratanta in acelasi timp. eu aplicam ceva inainte pe portiunile de corp mai uscate.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
Uutza spune:
Am fost acum vreo saptamina la solar si, pentru ca voiam sa se vada ceva si imediat, nu numai dupa 2-3-4 sedinte de bronzat, am luat si o crema bronzanta de la ei.
Vreau sa va spun ca a fost cel mai misto bronz facut cu crema pe care l-am avut vreodata: uniform, culoare superba, a tinut vreo trei zile, s-a dus uniform la spalat/exfoliat, nu s-a luat deloc pe prosop sau pe haine.
A fost mai scump, evident, decit celelalte produse din magazin pe care le-am incercat pina acum, dar rezultatele au meritat banii. Cred ca este ca si cu produsele de ingrijire a parului: produsele "de salon" "fac diferenta."