Bronzant foarte bun

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Aha,de-aia.In Walmart l-am vazut.Da' nu prea i-am dat atentie...

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pai eu cred ca trebuie sa fie bun (cat costa??????) dar trebuie cineva sa te spray-eze cu el ca ma indoiesc ca reusesti sa te faci singura uniform.
apropo de walamart , am luat de acolo un food procesor capacitate 500 ml cu 3 $ ( ai citit bine trei) il folosesc intr-una la tocat de toate de la ceapa la peste la branza , guacamole etc si traieste saracul , are deja 6 luni -cine s-ar fi gandit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Dove - summer glow, = bronzant f bun

Relax and do it :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ira

Dove - summer glow, = bronzant f bun

Relax and do it :)

chiar??? si ce e crema autobronzanta obisnuita care se coloreaza dupa cateva ore? sau e o culoare usoara care apare imediat si se duce la spalat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Sybille, Roc are si spray de corp si tub cu crema care cica este pentru fata. Io n-am incercat decat spray-ul de corp deoarece pe fata nu pot sa-mi dau din cauza de zone extrem de uscate(tratament medicamentos) unde sigur s-ar acumula mult autobronzant. Si spray-ul poate fi folosit pentru fata dar se recomanda sa-l dai intai in palma si apoi pe fata.
Io am fost la raionul de autobronzante si mi-am dat cu toate pe cate o bucatica mica de piele ca sa vaz ce culoare iese. Inutil sa mai spun ca L'Oreal, Garnier, Nivea au iesit portocaliu. Roc iese exact ca bronzul natural. Mentionez ca io-s alba ca branza de felul meu.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

No bine, Anca. Tu raspunzi de mine acum ! Mersi de raspuns. Deseara sper sa-l gasesc. Dar o sa-l testez si eu la început.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Sibylle, aoleo, stai ashea, citeste si acilea ca mai sunt 39 de pareri despre el. Nu de lata dar sa nu ma injuri numa' pe mine
http://www.beaute-test.com/autobronzant_hydratant_visage_et_corps_-_minesol_bronze_roc.php?listeavis=1

just me

edit: Aici sunt toate autobr. si cu notele aferente, mai sunt si altele bune dar au si niste preturi
http://www.beaute-test.com/autobronzants.php

Mergi la inceput

Michelle,daaaaa,e misto Dove,am uitat sa raportez.E de ala care se coloreaza-n cateva ore si nu se duce la spalat.Il folosesc de vreo saptamana pe-ala mai deschis si-s multumita

Mergi la inceput

cat costa Veve? merge si pe fata?
am cautat niste reviews pe net si cica se cam ia pe haine si intra f. greu in piele . e adevarat?

Mergi la inceput

Intra foarte usor in piele,pe haine nu stiu daca se ia,pen' ca m-am dat numai pe picioare,pe fata m-am bronzat naturel si n-am avut nevoie....Mie imi pare mai bun decat varianta Jergens de exemplu si n-am nici o nemultumire;cat costa nu mai retin exact;oricum,undeva sub 10$.

Mergi la inceput