Copilasi nov-dec 2004 (112)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Daniela_Gina
Iar Mihaita, din poze, nu mi s-a parut ca ar avea vreo problema. Arata excelent! iar de cand l-ai tuns... nu mai zic!

E cel mai frumoas lucru pe care mi l-ai fi putut spune... Nimic altceva decat aceste cuvinte nu puteau sa ma bucure ami mult!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna tuturor, va .
Am reusit sa intru si eu sa vad ce ati mai scris, vineri si azi am avut 2 zile super oribile la servici , dupa ce e vremea asta asa cum e...

Noi facem bine, un singur accident ieri, la soacra-mea....din viteza piticul s-a impiedicat si a dat cu capul de ivarul de la usita sobei..a pana nu a mai putut iubitelul mic...avem un kukui cat toate zilele .
Felis, Aime, Bobita, am vazut toti puiutii dragalasi, la toti....

Eu azi chiar am primit acasa stimulentul de 3 milioane ptr ianuarie si februarie, si dosarul l-am depus in 10 februarie...nici nu stiam ca-mi da si retroactiv...asa ca stati linistite ca se cauta astia de bani la buget...si vin si CIC-urile voastre....

In alta ordine de idei, apelez la voi, sa va ganditi toate maine dimineata la baietelul Alinei din Onesti (Yannis), il opereaza la Gr. Alexandrescu de hipospadias, mi-e o mila de bietul baietel (19.10.2004) de nu mai pot.....si cand ma gandesc ca urmez eu, in urmatoarele 3 luni..... Sunt trista tare......

Corina si bb Andrei 24.11.2004

daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Corina bineanteles ca tinem pumnii stransi lui Yannis....si bineanteles si pentru Andrei cand va trebui....saracuta de tine, imi imaginez ce ai in suflet. Daca te putem ajuta cu ceva sa ne spui...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Madachan, nici nu m-am gandit la varianta cu "am stat in acelsi bloc" in bucuresti. Deh, fiecare pana unde-i merge mintea. A mea m-a dus doar pana la Targoviste .

Cu greturile nu stau pe roze. Parca in loc sa scada, cresc. Si azi dimineata m-am trezit si ca-s sensibila si la miros de mancare (ceea ce nu am fost pana acu... La alex intr-adevar erau mari greturile si vomam zilnic, dar parca nu ma tienau toata ziua cu me acum. Acum mi-e greata pana seara cand ma duc sa ma culc.

Lui Alex incep sa-i de a caninii. Are deja pe cel din stanga jos gata sa sparga. e gingia alba si ieri a fost marait ca un pisoi de nu-i intra nimic si nimeni in voie. Si in weekendul asta a facut progrese mari la vorbit. A pronuntat din proprie initiativa mama, papa, nana, nenea si nu stiu daca a mai zis ceva, unul dupa altul, adica o insiruire de cuvinte. Iar mai tarziu a spus pipi, dar nu cerand la olita, ci doar a pronuntat cuvantul pipi ca divertisment, asa cum se joaca si pronunta si alte cuvinte. Sa va spun ca nu mai puteam amandoi de dragul lui?

andreap, imi pare rau de Mariuca, poate a fost o simpla indigestie.

.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Felis, felicitari lui Mihaitza pentru maselutze si pentru noile cuvinte... am vazut-o si pe fina ta, o scumpica frumoasa!

Aime, puiutzu' e dulce dulce, tot mai frumos se face!
Nasolica vremea de la voi... aici parca e totusi primavara, nu ca la Bucuresti, dar...se topeste de zor zapada..

Asaaa, pupici papuselelor Bobitzei!
Sper ca Mariuca e bine, imi pare rau Andreea, cred ca a fost tare lung drumul pana la Pitesti!

Eveline, si eu imi doresc un carucior sport... eu vreau unul care se pliaza si se face mic=mic, sa-l pot cara in spate ca pe un rucksack. Am vazut unul la Mothercare, dar din pacate nu mi-l pot aduce, nici pe comanda... asa ca doar daca nu reusesc sa-l primesc din Anglia, cumva (cumnatul meu este acolo si poate se indura de mine... si de nepoata-sa)... ca avem figuri...
Atata ca e foarte usor cca. 5 kg
aici e: http://www.mothercare.com/invt/lx0719&bklist=icat,4,shop,shopushchairs,pusstrollers
Cred ca e foarte bun de mers prin oras cu el (prin parc mergem cu cel vechi si mare) si e bun si pentru concediu - nu ocupa loc in portbagaj!

Am pus si eu cateva poze din WE cu Iris si cu Jessie (fetitza prietenei mele), au fost tare dragutze fetele cum se iubeau ele...Iris este innebunita dupa BB mici... chitzaie si se maimutzareste... e show ce mai...
de aici: http://community.webshots.com/photo/547253022/2851503870041392996WeVeQI

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dana, fi-miu nu-i deloc interesat de copii mai mici ca el, asa cum am vazut-o pe Iris. el e numai cu ochii dupa copii mai mari ca el si daca se poate sa fie fetite...
A avut de mai multe ori ocazia sa intalneasca in diverse locuri (la noi sau la alticneva acasa) copilasi de seama lui sau mai mici, dar nici macar nu era atras sa se uite la ei. Poate doar o privire fugitiva. Nu mi-a palcut treaba asta, dar n-am ce face...

.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, imi imaginez ca nu-i deloc "floare la ureche" iesitul caninilor, asa ca multa rabdare si durere cat mai putina lui Alex... si felicitari pentru vorbarie!
Imi pare rau ca n-ai scapat nici de data asta de greturi
... eu nici macar nu stiu cum e sa ai greturi de sarcina, chiar n-am avut deloc.

Risi este dornica de anturaj mai tot timpul, foarte rar sta singura si oricum extrem de putin timp... max. 2-3 min. (si asta nu ma face prea fericita!!)
Ii plac copii in general.., am observat ca isi lasa orice chestie cand aude reclame cu voci de copii la Tv de ex... cand iesim afara, la plimbare, avem o trupa de mamici cu copii cam de 2,5-3,5 ani... asa ca toti sunt mai mari decat ea si nu se prea poate juca cu ei desi ar vrea.
Dupa cum se comporta acum as zice ca n-o sa am probleme cu ea cand va merge la gradinitza... dar nu se stie cum evolueaza... eu stiu ca am fost foarte problematica la capitolul adaptare cu anturaj nou.

Tu te gandesti la treaba asta si din perspectiva aparitiei bebelusului... normal...
Chiar vroiam sa te intreb, ai inceput sa-i povestesti lui Alex despre bb?
Eu tot citesc acum Francoise Dolto si ajunsesem la aspectul bb nr. 2... impactul pe care il are asupra primului copil in functie de varsta acestuia.

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

salutare fetele!

Bobitzo ce albastrele frumoase ai!e prima oara cand o vad pe Amina,e o frumusete mai cu ochii aia mari si albastri si bolfitele alea dulci.pupici!

vazuram si pe barbatelul Vladut care seamana tare bine cu mami.

noi tocmai am primit cadou de la bunici un carucior sport in care sa poata si dormi caci cel pe care-l aveam inainte nu se lasa pe spate,asa ca acum avem colectie de carucioare.nu mai stiu pe unde sa le inghesui.daca am fi avut garaj le-as fi depozitat acolo dar asa...
Ken mi-a facut-o sambata,a dat iama in stampile si va imaginati ce a urmat.era albastru in jurul gurii de parca ar fi fost bolnav.mainile erau unse pana la incheieturi cu tus.seara aveam o onomastica asa ca a mers mascat.
si el are preferinte in selectarea prietenilor de joaca.ii plac fetitele mai mari(6-7 anisori).le zambeste si e imposibil sa nu-l bage vreo una in seama.sa-l vedeti atunci ce fatza de cuceritor are.

mey se vede ca e frig in Ro caci stati mai mult prin casa si scrieti pe forum.la noi e cald,au fost si 19 grade asa ca nu prea stam in casa.va dorim din suflet sa vina primavara si la voi.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata si de la noi!
Am vazut niste poze minunate, cu Vladutu cu ochi verzi (pupa Sabinuta pe ei!) si pe finuta lui Felis(sa-ti traiasca, e o scumpica!)
Si pe noi ne chinuie o maseluta care da sa iasa si copil e maraita

Mai nou, a descoperit cataratul, reuseste dintr-o miscare pe canapeaua de la ea din camera, pe celelalte se chinuie mai mult...Am ramas cu gura cascata cand am vazut-o in picioare in pat si dadea sa coboare ca din copac...chiar ca nu pot s-o mai scap din ochi!
Se chinuie sa se urce si pe masuta din sufragerie zgamboiul mic

Va ca a scapat din dormitor si acum imi da drumul la boxe, sa-i pun muzica , si-mi trage de scaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MAi fetelor... Nu credeam sa mai vina iar iarna aici... Credeam ca ramanem doar cu acel Vaj care te ia pe sus... DAr cand m-am trezit azi... zapadaaaaaaa

Danette... mai ce fetite frumoase si ce frumos se jucau ele... sau mai mult se priveau... Si Jesica e tare dragutza... dar Iris a ta e... papusa... dar domnisoara mare de acum...

Try... sanatete multa si sarcina usoara in continuare... E greu si cu un pui care il dor dintii sa iasa si cu burtica?... Cum e?... Cum faci fatza?... Ti-am ramas datoare cu un raspuns: baia de ziua mea cu spuma am facut-o singura

Mihai e putin mucios..., marait de la masele... si plangacios noaptea... evident...

Multumim la toate fetele pt aprecierile la adresa finutei... E o scumpa si o frumoasa...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput