Copilasi nov-dec 2004 (112)
Raspunsuri - Pagina 2
eveline spune:
Vai andreea ce rau imi pare de ce aud....multa sanatate iubitei, se pare ca intr-adevar e o indigestie dupa cum povestesti tu.
Si cu ocazia asta mi-am adus aminte ca vroiam sa va mai intreb ceva: de care ficatei dati voi celor mici cu incredere? Ca eu am o maaaare problema: prima data in viata ei cand a mancat ficatel Bianca, peste doua zile a facut gastroenterocolita. Nu spun ca de la el a facut, nici in ziua de azi nu se stie de la ce a facut, dar era singurul aliment nou introdus atunci. Drept urmare pana saptamana trecuta eu nu i-am mai dat....asa ca intr-un an si trei luni, fata mea a mancat de doua ori ficat. Eu n-am pe nimeni la tara care sa taie vreo gaina sa-mi dea ficatelul si sa am incredere, asa ca spun un Doamne ajuta si iau din comert....dar nu stiti cu ce inima i-am dat saptamana trecuta (pentru ca stiu ca totusi ar trebui sa-i dau mai des)....dar daca aveti vreo marca de care sunteti foarte multumite, spuneti-mi si mie....bineanteles depinde si de cum il pastreaza distribuitorul, dar ma stradui si eu sa cumpar de unde stiu ca e in regula...M-a mai speriat si cineva odata si mi-a spus ca in calupul de ficatei poate sa fie toti proaspeti si numai unul sa fie mai vechi si ala sa-l nimeresc la copil, si atata mi-a trebuit....sper ca voi nu sunteti la fel de "nebune" ca mine sa va speriati acum....dar va rog sa-mi spuneti si ramane valabil si un sfat in legatura cu un carucior sport...
Ana si Bianca-iubita

aime spune:
Aho, aho....de anul nou
...nu, nu glumesc, la noi asa e...parca ne pregatim de revelion, nu de Paste...azi zapada era pana la glezne si se mergea in sir indian, pe carari...doamne ce m-am mai saturat de iarna
....offfffffff....intrebare retorica:primavara, unde esti?
Andreea, imi pare rau de Mariuta, acum e mai bine? Si cat priveste rahitismul...e cam subiectiva parerea dr...si daca-i faci D injectabil, eu cred ca trebuie sa opresti Vigantolul mai mult de 2 sapt, din moment ce D se face o data pe luna...nu stiu, zic si eu...
Felis, frumusica capsunica ai...
Eveline, eu ii dau ficatei proaspeti, ori luati de la Kosarom, ori de la Agricola Bacau...refrigerati sau la noi se gasesc la un magazin, asa la kg (vrac) proaspeti, de curcan, de pui....cand se aduc e o coada acolo...oricum nu ii iau din cei congelati. Da-i linistita, mai ales ca e un aliment important ptr fier...nu de la asta a facut enterocolita (al meu pui a facut dupa primul iaurt ....coincidenta, de atunci a papat kg de iaurt...).
Asa, uite carut de la Baby Care avem si noi, sport, e f practic si usor de manevrat cand esti singura si ieftin...da nu-l mai ai pe cel de anu' trecut? Eu sper sa ma mai tina, ca altul nu mai iau...si asa avem colectie: carutul mare, cel sport, tarc, mergator, etc...nu mai stiu pe unde sa le mai pun...Acu, ce sa zic, nici nu merita o investitie de genul 10 mil, ca doar n-o sa mai mearga in carut prea mult...doar daca nu-l tii ptr BB2
.
Ce sa va mai zic....a mai iesit o maseluta si se pregateste alta...mai-mai, a dormit tare rau aseara, s-a trezit plangand, a tipat chiar in somn....ufffff....l-am luat cu noi in pat si tot rau a dormit. Puiul mic....iata-l
Eu am primit si banii pe februarie, vad ca la noi s-au miscat repede...
In rest nimic nou...intru greu...am avut niste problemute, dar sper ca s-or termina...
-ici si sanatate va dorim
aime si
Vladimir, 1an+
eveline spune:
Aime merci de informatii....nu ma gandisem sa iau refrigerati, eu numai congelati am luat (atunci cand mancam eu si cu barbata-miu).
Cat despre caruciorul de anul trecut, eu am unul din ala mare, de la "Primii Pasi", foarte bun dar foarte greu, nu e sport, e normal, dar avand in vedere ca stau la et 4, imagineaza-ti cum ar fi sa cobor cu el si cu fiica-mea de 12 kg....imposibil. De fapt nici anul trecut nu-l coboram, statea in porbagajul masinii, si cand trebuia sa ies la plimbare fugea barbata-miu de la servici sa mi-l aduca si tot asa la intoarcere....de aia vreau unul sport usor sa nu-l mai chinui pe om...si nu, nu-l tin pentru BB2
...chiar as vrea sa-l vand dar nu prea am cui...
Ana si Bianca-iubita

Bobita spune:
Din lipsa de timp nu am timp sa citesc tot.
In special pentru cuscra, dar nu numai, iata poze "calde":
http://community.webshots.com/user/valentina611969
sanatate multa, va pupa dulce amina si mariutza.
eveline spune:
Bobita, sunt superbe fetele, sa-ti traiasca! Pozele asta si cu asta m-au dat gata...
Ana si Bianca-iubita

FELIS spune:
Aime... ai un baiat tare frumos... are niste ochi intr-adevar f frumosi... mia- placut tare poza "ochisorii lu mama verzi" (parca asa, nu?)
Bobitza... poza cu "revista rupta" m-a dat gata
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
daniela_sb spune:
Felis, ti-am vazut scumpetea de finutza. Tu cand te hotarasti sa-i aduci si lui Mihaitza o surioara asa?
Aime,
lui Vladutzu cel blond cu ochii verzi. E tare dulce cu zambetul ala al lui mereu prezent.
Bobita, ti-am vazut si tie albastrelele. Nu mai ai treaba cu 2 domnisoare asa mari numai cu alesul tinutei...
Andreea, cum mai e Mariuca? Sper ca bine.
Si la noi iar ninge... Si e plin de apa peste tot.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
Daniela_Gina spune:
Eveline, eu ii iau numai refrigerat. Fie ca e vorba de ficat, pulpe sau vita. Asadar, sa-ti faci o idee, eu iau intr-o zi o casoleta de ficatei refrigerati, una de pulpe superioare refrigerate, si, de la macelarie 1/2 kg din cea mai buna carne de vita/vitel (le spun mereu ca e pentru bebelus). Ajunsa acasa, imi pregatesc pungulite multe si incep sa-mi fac portii, exact atat de mari cat stiu ca mananca puiutul. Dupa ce le-am impachetat pe fiecare in punguta ei, imi ies, in final, cca 25 portii de carne. Asa ca, in fiecare zi, dupa masa de dimineata (10.00h), scot o punguta de la congelator si, cu o ora-doua inainte de masa de pranz o pun la fiert si o pregatesc cu ce-o fi. Asa ca, indiferent ce mancare am eu in casa pentru noi, baiatul isi are portia lui zilnica de carnita din cea mai buna calitate, pe care i-o pregatesc zilnic ori cu legume, ori cu orez, ori cu... mai stiu eu ce-mi vine prin minte (ca tare rau stau la capitolul "imaginatie culinara").
Aaaaa! Daca iti ramane ficatel fiert, poti sa-l freci bine cu niste unt si sare si iese un pate de ficat excelent pe care poti sa i-l dai dimineata la micul dejun pe dumicati de paine.
Eu ii dau ficat de la 6-7 luni si i-a placut mult timp. Acum, vad ca a mai slabit-o... Tot pulpita de pui ramane preferata. Carnea de vita poti s-o fierbi bine si apoi s-o dai prin masina de tocat (nu prin blender, ca iese prea pastoasa, iar ei ar cam trebui sa mestece acum, cat de cat) si o amesteci intr-o mancarica de dovlecei cu orez... tare buna e!
Dar NU lua ficatel, si, de fapt, nimic congelat! Nu se stie niciodata! Eu nu am preferinte la firma, dar ma uit la carnita sa fie frumoasa, rosie... La Mega Image n-am nici o plangere, in schimb am luat teapa mare de tot la Cora, de unde am venit cu carne de vita imputita, desi era in garantie... Nici eu n-am stat sa ma uit bine la culoare, ca ma grabeam...
Te pup si... spor la treaba!
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
Daniela_Gina spune:
Felis, te admir foarte mult...
Dumnezeu a facut pentru Mihaita cea mai buna alegere. Trebuie sa fii un om deosebit pentru ca Dumnezeu sa-ti incredinteze sufletul unui ingeras ca Mihaita, si asta trebuie sa te faca fericita, foarte fericita... Numai TU poti sa-i dai si sa-l inveti pe Mihaita ceea ce are nevoie intru desavarsirea lui ca om: iubirea, bunatatea, compasiunea, lucruri care tin de suflet, si nu de trup, iar Dumnezeu a stiut asta. De aceea te-a ales sa-i fii mama. Pentru ca ESTI un om deosebit.
PS Ti-am citit jurnalul. Eu (spre rusinea mea) n-am stiut pana azi care e situatia ta... Banuiam ca e ceva (din discutiile tale cu fetele pe forum) dar n-am stiut exact despre ce este vorba. Iar Mihaita, din poze, nu mi s-a parut ca ar avea vreo problema. Arata excelent! iar de cand l-ai tuns... nu mai zic!
Te pup mult si ma-nclin in fata ta!
Daniela &
Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat
Album de baza
Poze noi-noute!!!!!
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
Otiliav spune:
Sa aveti o saptamana cat mai reusita!
Felis,
pe vorbaretul mic si scump. Am remarcat si poza cea noua de pe mess si l-am vazut si pe voinicel la petrecere. Finuta este o papusica de fetita si nasica
!
Andreea, sper ca si-a revenit Mariuca. La ficatel nu pot sa te ajut pentru ca Ana a papat doar de la tara. Tot ce primim de la parintii mei si de la bunicii lui Vlad pastram pentru ea, iar noi mancam din comert. Si eu cred ca nu i-a placut ceva, poate un fruct mai acid. Eu am patit-o cu Ana, mergeam dis-de dimineata sa-i fac coprocultura la Emilia Irza sau cum s-o mai numi acum, si in microbuz m-a umplut de
, si mancase struguri in seara dinainte. Eu cred ca de la struguri a vomitat. Iar de deranjat la stomac s-a deranjat o singura data, dar rau de tot, adica a durat cam o saptamana sa-si revina, si am banuit ca a fost de la iaurt Danone natural si nu i-am mai dat de atunci.
Si nu scapati de noi asa usor, cum poti crede ca va parasim, no way, sigur nu facem purici prea multi pe aici
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)