Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by krelia

a.cicel, te-am trecut - sa fie intr-un ceas bun![/font=Comic Sans MS][/purple]

[navyMersi frumos. Sa vezi ce bine va fi cu un BB de 7 luni in burtika...si inca nu stiu daca imi voi gasi o tinuta adecvata atat pt eveniment cat si pt...burtica... Avand in vedere ca in Miercurea Ciuc nu se gaseste nimic...va trebui sa ma plimb prin imprejurimi, Tg Mures, Brasov...[/navy]

19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Rexanne, scuza-ma ca intreb, dar de ce era asa importanta parerea persoanei respective? Plateste cumva rochia? Oricum, este foarte urat ce a facut, adica, na, daca chiar tinea mortis, putea sa-ti spuna ca nu-i place rochia, dar nu sa faca asa un circ in magazin... Urat din partea ei, oricine ar fi...
Apoi, are dreptate iubi tau, tie trebuie sa-ti placa, tu sa simti ca e rochitza ta. Uite sa nu mai fi supi.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Rexanne, scuza-ma ca intreb, dar de ce era asa importanta parerea persoanei respective? Plateste cumva rochia? Oricum, este foarte urat ce a facut, adica, na, daca chiar tinea mortis, putea sa-ti spuna ca nu-i place rochia, dar nu sa faca asa un circ in magazin... Urat din partea ei, oricine ar fi...
Apoi, are dreptate iubi ta, tie trebuie sa-ti placa, tu sa simti ca e rochitza ta. Uite sa nu mai fi supi.

Miresica de 15 iulie

Intr-un fel da...soacra mea mi-a dat o parte mare din bani, nu persoana respectiva...
Dar tineam la parerea ei pentru ca tineam si la ea ca om...
Si m-a durat foarte tare cum a reactionat pentru ca m-a luat prin surprindere....
IN fine, m-am hotarat de atunci sa fiu mai ...nesimtitoare... cel putin fata de unele persoane...
Pup la fete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Alynutza, scuze dar vazusi la ce ora am scis mesajul, de-aia am incurcat persoanele.
Rexanne, suntem pe un forum unde as putea sa-mi iau avertismente dure daca dau drumul la sacul cu epitete!!! Incerc sa fiu finuta, totusi: reactia viitoarei tale cumnate(cu atat mai mult) a fost de tot ...na, ca era s-o comit. In primul rand , daca n-a aflat inca: gusturile nu se discuta!!! Ce-mi place mie poate ca altcineva n-ar imbraca in veci! In definitiv nu-i luasei EI rochia de mireasa. Atunci intelegeam asa izbuncnire. Nu, este rochia TA, si tie ti-a placut si gusturile ei sa si le pastreze pt nunta ei, iar daca e deja maritata, atunci sa si le pastreze in tacere pt ea! Daca are ceva de comentat la calitatea materialului, la finisaje, la orice altceva care poate fi comentat obiectiv si conform unor norme recunoscute, atunci, da, poate sa-ti spuna asta, dar in particular, pe un ton normal si fara sa-si dea aere de autoritate suprema in materie!
Hai ca m-am intins si eu, dar m-a socat atata nesimtire din partea cuiva!!!
Si vorba Alynutzei, daca nu-i placea sub nici o foruma, tb sa-ti spuna doar ca nu e pe gustul ei,ca nu si-ar lua pt ea o astfel de rochie si ca ar fi mai bine sa iei pe altcineva cu aceleasi gusturi ca sa vorbiti aceeasi limba! Asta era cel mai elegant lucru pe care putea sa-l faca! Ce-a facut ea se cheama circ, tiganeala si lipsa de elementara educatie!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Rexanne...indiferent cine si cu cat contribuie la rochita...nimic nu da dreptul de a-ti impune propria parere....ca dai un sfat...e partea 2a...cand am fost cu mama la proba, eii i-a placut alta rochie..mie alta...si indiferent de argumentele aduse de mama..mie tot la cea care mi-a placut, mi-a ramas inima...acea persoana ar trebui sa se bucure pt tine...ca, pana la urma....nu cred ca ti-ai ales o rokie care nu poate fi "prezentata publicului"

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata la fete cucuiete! sunt happy cai aseara mi-am asamblat in sfarsit invitatiile si arata super!
rexanne, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat! cert este ca asa cum au spus si fetele inainte, rochia este a TA si tie trebuie sa iti placa nu unei alte persoane! ah, am uitat si iubitului tau, dar lui sigur o sa ii placa! parerea me este sa iti vezi de viata si de rochia ta si sa o bagi in .......! nu te supara pe mine ca am fost mai expresiva!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Dya, nu ai de ce sa-ti ceri scuze se mai intampla, si "greierelul" meu mai da chix la ore din alea... Mare dreptate ai in ceea ce i-ai spus Rexannei.

Kreliutza, cred si eu ca n-a putut sa-ti aduca argumente...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Bhei da` de masina mea nu ice nimeni nimic

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by jesia

Bhei da` de masina mea nu ice nimeni nimic

marca, tip, culoare, motor - centimetri cubi, cuplu pe care-l dezvolta (newton metru), cai putere, 0-100 in cate secunde, cate stele a luat la testul euro ncap ..... hai.....cu detaliile!!!
(mai vrei?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by krelia
marca, tip, culoare, motor - centimetri cubi, cuplu pe care-l dezvolta (newton metru), cai putere, 0-100 in cate secunde, cate stele a luat la testul euro ncap ..... hai.....cu detaliile!!!
(mai vrei?

Mamaaaaa ce le ai cu astea ........pai stiu decat ca e opel astra nu e foarte noua...alte detalii nu mai stiu decat ca e a noastra

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput