Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetele.se simte bine aer de primavara, poate tine DD cu noi si nu mai ploua sa nu fim nevoite sa alergam dupa cumparaturi prin ploaie si baltile din capitala.
Dya asteptam paharele...
Rallu ce simpatic este "baiatul".
Sun bun venit prietenului tau!!!ma bucur ca te-ai distrat cu gasca ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Neata fetelor! a.cicel, bine ai mai venit si pe la noi! Ce face BB?

BB creste Si ...se misca, danseaza...Doar eu sunt cm racita. Sper sa nu il afecteze si pe el (sau ea) ca inca nu stim ce va fi. Abia pe 7 aprilie merg la eco din nou. Si atunci, daca sta pe loc poate avem sanse sa aflam. Asta in cazul in care sta si cu fata la noi, nui sa ne trateze cu spatele.

19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianiana spune:

Dragi fete, sunt o miresica din 2005 si pentru mine acest forum a fost AUR, m-a ajutat foarte mult.
Toate bune si frumoase...vreau sa va ajut spunandu-va ca VREAU SA IMI VAND ROCHIA DE MIREASA pentru ca nu prea am spatiu in casa.
Daca doreste cineva sa o cumpere (o vedeti pe larg in pozele din semnatura) este marimea S si este cu crinolina pe cerc flexibil (puteti sa va miscati si sa stati jos). Este un model unicat.
Astept intrebari caci privind pretul - este simbolic; de fapt vreau ca sa fac o fata fericita. va pup si va urez sa aveti toate exact nunta pe care v-o doriti.

dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata fetele!

ce faceti? Krelia ce faci? unde esti? Cum a fost la bunica?
Sunule pup la turmentatu sef!

sa peram ca nu ploua, ca e asa frumos afara .
pup la gagici mumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Azi ne luam masinaaa !!!!!!!!!!!!!

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Sa aveti o zi faina. Vad ca la noi inca e frumos afara....ar fi pacat sa vina ploile si frigul!
Eu sunt zombie(cunoscatorii stiu de ce)....
Pliciulete...vezi ca ti-o iei!PUP
Cumatra mea iubita, te pup si stii tu...always there 4 u!
Iubitica, succes azi! Sa scapi repede de trebi!
Andreiu....grija la BB, succes la tinutele sport si felicitari pt "nashie"!
Amanta??? Pe unde-o umbla??? Cred ca e in cautari de sediu...
Haidi va pup pe toate
p.s. Trenduliciu, te iau la urmatoarea petrecere, daca tot vrei!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Oana, la noi la Cluj nu se face tort pentru nasha.

Dya, eu intrebasem de Jibou, ca de acolo e nasha mea (acum locuieste in Timisoara).

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by suede

Buna!

Ce mai ziceti?Stie cineva vreo agentie organizatoare de nunti in Ploiesti sau Targoviste???

Pls help!!!

Zambeste..maine poate fi mai rau!

buna, as putea sa-ti recomand o agentie din Ploiesti. daca vrei, da-mi o adresa de email sa-ti trimit un nume si un nr de tel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza....cu geaca pe mine...tremurand de frig...
..cred ca e mai cald afara decat aici inauntru....unul din colegii mei sufera de caldura si de cate ori vine mai devreme...face aero-terapri ...da' acu a iesit din biuro si io...tzop-tzop..am inkis jeamu'
...altfel...fu bine acolo , plicios...
..dya...si sa ne vezi pe noi pe la 3 noaptea in poarta asteptand inebunite baietii sa se intoarca de la disco si ei..pe coclauri cu gajicile ...
...ca vorbeati de pahare...felicitari, blondo!
eu voi fi kitrosel de data asta (sa vaz cum e) si o sa iau doo pahare taman identice cu alea de se vand...de la mama ...le dau pampon legat de pisher si ...zdranc cu ele pe podea..sa se sparga ceaunu' cu voodo, dom'le si toate hali rale ..nu?...si asa..nici nu plang dupa ele...si nici mama...ca si-asa stau dejaba in vitrina - ca alea de musafiri ie puse bine

a.cicel, te-am trecut - sa fie intr-un ceas bun!

cumetrelor, va pup cu drag si dor in chiept!!!
Si pup si restul rubedenilor, veshinilor si afinitatilor!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Sal'tare fetele mele cele dragi!
Dupe o luna in care am calatorit intens, de nu imi mai trebe, si nu am putut scrie...I'M BACK!!!
Sa va mai povestesc si voua, surorile mele de nunti, ce mi s-a mai intamplat...
Dupa cum probabil nu va mai amintiti, dar mie imi face placere sa va reamintesc, la tg de nunti de la CP mi-am achizitionat rochia de mireasa...Pe care urma sa o platesc integral in termen de o luna...Saptamana trecuta a fost termenul...M-am dus la Salon Gabriela sambata, impreuna cu una bucata sora a lui Iubi (nu va povestesc aventurile din Iadul chinezesc, ca m-a pus dracu' sa ma duc la celebru Dragonu' Rosu din complexu Niro fost europa...unde am intrat si din care nu am mai putut iesi!!!Timp de trei ore!!!Da' asta este alta problema...). Asta dupa ce scapasem din Niro si plecasem cu tramvaiul (iubi cu masina ramanand blocat acolo!)! Deci , am ajuns la Salon, si intreb de rochita...si don'soara de acolo imi spune ca nu are rochia, si ca este in proces de facere la firma din Italia sau de unde o fi ea...Si ca urmatorul transport va ajunge in 10 iunie...Acest lucru nu m-a deranjat deloc, pentru ca macar am o rochie noua, neprobata de nimeni, oricum mi s-a parut fair play din partea lor ca au facut chestia asta, mai ales ca mi-au spus ca restul de bani o sa ii dau cand imi ridic rochia..
Altul a fost baiul...dupe cum v-am mentionat anterior, am mai fost cu cineva..la a carui parere am facut greseala sa tin...Si o rog te tantica de acolo sa imi arate macar modelul de rochie live, sa vada si madama care era cu mine cum arata pe viu...
Reactia m-a lasat cu curu in balta...a inceput sa tipe ca rochia este ordinara (de fata cu alea de acolo), ca nu este deloc ceea ce se astepta...ca e facuta dintr-un material de tot ..., ca pe asta am dat eu 26 de mil???!!!Si so on...invective
Va dati seama ca a fost unul din momentele din viata mea (extrem de putine la numar) in care m-am simtit efectiv umilita!!!!
Am ajuns acasa si a trebuit sa ma suporte iubi bocind toata ziua, zicand ca reziliez contractul si nu mai iau rochia!!!
Iar iubi, caruia ii dau o bombonica pentru treaba asta, imi zice...bai fata, tie ti-a placut rochia aia, da? TU ai ales-o, da? Atunci ce dracu tii cont de parerea altora??? De rautatea altora??? Revino-ti, ca tu nu esti iubita mea care nu tinea cont de parerile altora, incapatanata ca un catar...
Si pana la urma i-am dat dreptate...dar va intreb pe voi...asa ca chestie...a fost normala reactia persoanei respective (chit ca a motivat gestul ca mai bine sa imi zica ce crede in fata...ca oricum o sa aud chestia asta prin spate si de la alte persoane...)??? E normal asa ceva, sau sunt eu nebuna???
Acu incetez...ca deja am scris romane foiletoane...
Va bubicesc pe toate...

Mergi la inceput