Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Sakutare fetelor, am intrat si eu dupa o perioada mai lunga dar sunt la zio cu cititul.De ce sa-i faci viata cotidiana nu prea ne lasa sa respiram si o sa va zic ce am facut:
- inmormantat bunica lui iubi luni dupa amiaza(wichendu fuseram in doliu si adioa cumparaturi si programari); deci Silda ia aminte este decizia voastra cand faceti nunta, eu i-am spus preotului si a zis ca dupa 6 sapt putem face nunta linistiti.Durerte este dar ce sa facem, nui putem sa mergem la restaurant sa anulam, nici in alta parte de altfel.
- cumparat superbitati de verighete, de ne indragostiram de ele amandoi.
-cutreierat magazine(aseara) ca bezmeticii
- rezolvat analizele mele( se pare ca totul este ok deocamdata dar tre sa fac HSG luna viitoare si pica exact in sapt mare, poate se indura DD si ne da si noua un bb)
Raza de soare bine ai revenit...
Fetelor spor la cumparaturi, sper sa intru sa va mai dau vesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Raza scuze...ce fraiera sunt ...am inteles aiurea

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by jesia

Raza scuze... ...am inteles aiurea

Ssst, sa nu folosesti asemenea cuvant ! ce-ai facut ? n-ai facut nimic ! ba da ! mi-ai largit zambetul...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

vreau sa va intreb ceva...
aseara ne`am luat verighetele si nu mai imi venea sa o scot dupa deget...intrebarea : pot sa port verigheta intre cununia civila si religioasa ????...ca la noi e o diferenta de aproape 4 luni intre ele...stiu ca tre sa ti`o puna popa pe deget,sfintita si cum o mai fi, dar eu vreau sa o port....voi ce parere aveti ???

ah, si am fost la casa de cununii sector 4 si nu imi place de nici o culoare...nici imprejurimile si nici cum arata cladirea pe afara, ca inauntru nu vazui prea multe....pt cele interesate, adik cine face la sector 4, noua ne`au zis sa venim cu 12 zile inainte pt programare, ca a 13 a si a 14 a pica in week`end....si ca nu se face nici o listutza mai dinainte cu programari la ore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Gata plimbarica.... am alergat toata curtea... asa mai facui si eu nitel sport...
Hai ca pana la urma deschidem subiect "Miresici posesoare de animalutze", ca dc mai scriem aici parca vad ca ne-o luam
Unde sunteti .... munciti... cu Sun in frunte...
Haide sa va zic si voua la ce surpriza vreau sa-i fac lui iubi in seara nuntii...
Am adunat toate pozele cu noi de cand suntem mici pana acum si vreau sa fac un montaj frumos din ele pe melodia lui Celine Dion-I Love you cu diverse citate intre poze si o declaratie la sfarsit, vreau sa fie ceva romantic, dar nici sa planga parca n-as vrea....

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Danutza si la noi este la fel, le-am luat aseara, si ne tot uitam la ele. De purtat nu o sa le purtam pana cand nu le sfinteste preotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iaca am scapat mai repede decat mi-am imaginat...si sunt freeeee! Si maine sunt in concediu, caci imi vine prietenul meu ala drag din state!
Andreea...ai si tu dreptate(cu animalutele)! Si apropos...daca ai sti cata dreptate se ascunde in citatul tau...e o idee pe care eu am sustinut-o mereu...in orice moment, cu orice persoana!
Iubita mea Kreliutza.... O sa fie bine, stiu eu!
Pliciu te pup!
Danutza eu stiu ca trebuie sa le sfinteasca preotul. Evident, faceti cum vreti. Acel <trebuie> nu reprezinta un <must> pt toata lumea! Succes si felicitari pt verighete!
p.s. ma da IUBITA mea unde-o fi??? Cred ca nu s-a trezit de dimineata si a plecat pe fuga. Ti pup bre si ramai <the one>!!!
Pup u all

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Danutza_s

ah, si am fost la casa de cununii sector 4 si nu imi place de nici o culoare...nici imprejurimile si nici cum arata cladirea pe afara, ca inauntru nu vazui prea multe....pt cele interesate, adik cine face la sector 4, noua ne`au zis sa venim cu 12 zile inainte pt programare, ca a 13 a si a 14 a pica in week`end....si ca nu se face nici o listutza mai dinainte cu programari la ore....

Ba se face, iubita ! si costa (spaga) 1-1,5 mil k sa te lase cu pozaru' tau... stiu f bine pt k am intrebat-o zilele astea pe cumnata-mea, care are pile acolo; nici mie nu-mi place, dar la cum vad k se aranjeaza lucrurile, cresc sansele sa facem civila acolo (eu tot mai sper sa nu)..

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Ba se face, iubita ! si costa (spaga) 1-1,5 mil k sa te lase cu pozaru' tau... stiu f bine pt k am intrebat-o zilele astea pe cumnata-mea, care are pile acolo; nici mie nu-mi place, dar la cum vad k se aranjeaza lucrurile, cresc sansele sa facem civila acolo (eu tot mai sper sa nu)..

Foto

faza cu pozele o stiu...si normal ca vreau sa imi fac eu pozele, asa ca dau 1 mil, sau cat o fi....dar la faza cu listutza, am intrebat`o pe tipa de acolo si a zis ca nu se face nici o lista mai devreme...m`am mirat eu, ca ma asteptam sa zica ca se poate si normal ca ii dadeam ceva sa ma treaca acolo, provizoriu...dar daca mi`a zis ca nu se face, am zis si eu ca`s oameni seriosi....oricum, ora nu prea ma intereseaza, din moment ce nu e in aceeasi zi cu biserica....sa nu fie prea de dimineata,atata tot vreau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ce chestie naspa, sa trebuiasca sa dai spaga ca sa te lase cu fotograful tau... Din cate stiu la noi nu e asa (sper ca stiu bine ce stiu). In plus, vara trecuta la noi s-au tinut cununiile (de sambata si duminica) in parcul mare intr-un chiosc, ideea a avut un succes nebun, sper sa o puna in aplicare si anul asta.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput