Miresele anului 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Verzelor!!! Bheyyy...la tzara cu voi, nu la orash...si mai aveti pretentii si la zone rezidentiale!
Frate faceti-mi ceva sa nu ma mai fofilez si sa pun mana sa muncesc. Ca de luni o incurc rau daca nu sunt gata! Da-i asa frumos afara, incat mi-a trecut si supararea cu masina(tristetea nu)....parca plutesc! Sunt turbata si turbulenta!
quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by andreea_trend

Si a mea tot de la tara e
Cred ca daca as iesi cu ea in lesa as lesina cat m-ar alerga...

Ce tzaranci suntem!!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

turbulentooooo iar esti cu nasu prin sticle? bre trebuie sa ne tundem cainii ca mor de cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Da Frantz! Sa stii ca tre sa-i tundem. cuscra mergem impreuna??? Sa ni-i "schimbe' iar???
Si k sa vb de nunti, sa nu fiu total offtopic, BHEY...mie chiar mi-o placut nunta mea! Si am fost asa frumosi...cei mai frumosi! Sambata facem 6 luni!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Adunareaaaaaaa....una bucata blonda sexoasa caut cu disperare sa inchiriez ceva pentru mutatiune urgentisima de sediu!!! Pret decent, (daca se poate moca ), garsoniera frumoasa si curata si luminoasa ..ceva de genul asta, proprietar serios. Please please please, care stie ceva....va rog intindeti antene parabolice , stati cu ochii in patru, urechile ciulite...blonda are nevoie de ajutoooooor!!!

phiuu..ce bine ca te vrei sa te muti d'acolo....poate gasesti si tu ceva mai pan' apropieri
daca aud - dau de stire!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:

Frate faceti-mi ceva sa nu ma mai fofilez si sa pun mana sa muncesc. Ca de luni o incurc rau daca nu sunt gata! Da-i asa frumos afara, incat mi-a trecut si supararea cu masina(tristetea nu)....parca plutesc! Sunt turbata si turbulenta!

Hai sa-ti fac eu ....
E asa frumos afara... parca o plimbare in parc ar merge asa bine... sa stai pe bancutza, eventual si cu o
... ca eu am plecat la o tura de curte cu Tara

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:

Da Frantz! Sa stii ca tre sa-i tundem. cuscra mergem impreuna??? Sa ni-i "schimbe' iar???
Si k sa vb de nunti, sa nu fiu total offtopic, BHEY...mie chiar mi-o placut nunta mea! Si am fost asa frumosi...cei mai frumosi! Sambata facem 6 luni!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

ce faci ma te lauzi singura?
da, si mie mi-a placut ce-am vazut in poze (ca sa fiu si eu la laudatori na !)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

No sa vi-l prezint eu pe Bozo: mi-i ardelean de pe la Jibou, si mi-i mare si frumos. Poate ca nu se preteaza la cuconetul de la capitala, dar are vana!!!!Iaca-n poze!!!
Si va pup ca plec la munci!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by dyadya

No sa vi-l prezint eu pe Bozo: mi-i ardelean de pe la Jibou, si mi-i mare si frumos. Poate ca nu se preteaza la cuconetul de la capitala, dar are vana!!!!Iaca-n poze!!!
Si va pup ca plec la munci!

inc-o "tzaranca"
super Bozo - cred ca-l fac partener de golaneala cu-al meu

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

(ptr cine intereseaza)... Spun pt k simt nevoia sa spun tuturor motivul zambetului pana la urechi: ne pregatim sa avem bb ! ne rugam la DD sa vina bb repede...

Ma bucur pt. tine ...bravo ...sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si frumos si sa va bucurati de el
Cate luni ziceai ca ai?

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by jesia

Ma bucur pt. tine ...bravo ...sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si frumos si sa va bucurati de el
Cate luni ziceai ca ai?

pai n-am zis k sunt, am zis k ne pregatim... adik, lucru intens, renuntat la pilule de catva timp... sau mai stii, o fi bb si eu habar n-am ? Multumesc mult ! iti dai seama k atunci cand voi sti sigur-sigur, anunt cu surle si trambite !!!

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

dya, cum de-ai ajuns sa "pescuiesti" mandretzea tocmai din Jibou?

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput