Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
teolinda spune:

Gagici deci azi noapte pana la pag 15 ne-au lasat
. Noroc cu VEVE.. multumim Veve... ca Denisa vad ca ne-a bagat doar cuvinte incrusisate si ne-a tras teapa cu capitolul
.
Pana citesc si eu astea 2 pag de capitol... sa va dau raportul... papanasul cum v-am zis a adormit la 22 si s-a trezit abia la 8:20
. apoi a mai tras un pui mic de somnic pe la 10 pana pe la 11 si acum iar e rapus.
Robert s-a dus sa duca pachetele cu jucariile primite la botez... la curte ca aici nu mai aveam loc in casa de ele... si sper sa nu-l ia vijelia pe-acolo ca avem casa pe deal si e mai vaj decat in Bucuresti. Si-asa am impresia ca se darama blocul... ne-a trimis ANA vantul de la ea din Spania
. Irina sper sa nu ne trimiti si tu zapada
.
Fug sa citesc si revin!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Valeu nu am timp acum sa scriu ca trebuie sa reformatez calculatorul insa nu ma pot abtine. Vad ca va mananca pe toate ca pe Zambilica. Chiar trebuie sa vin cu paru' aici ca vad ca altfel nu se poate. Lasati domne' fata in pace, da chiar asa? Giova tu ai o problema serioasa. Pai dc eram in locul Catalinei si vedeam ca tragi cu ochiul in gradina vecinilor pai iti luai pe loc gandul de la fiimea.Auzi la ea ... la strand. Pai compari tu strandul cu ...Coasta de azur? Pai acolo o duc eu pe noramea nu la strand sa ia microbi de la romuletzi
.A si vezi ca la cat te-am bosgorodit cand am citit sa ai grija sa nu te ineci cu mucenicii.
Uite cum imi stricati voi ziua.
Ia sa termintati ca ma enervati si pun niste poze razboinice cu fiimiu de nu va mai trebuie la niciuna.
Apropo fiimiu nu se dezminte cred ca e cel mai somnoros copil de pe aici . Aseara s_a culcat la 23 si s_a mai trezit la 10.20
. Acum sa vad cum mai fac sa ii dau 5 mese. Da lasa ca a bagat 230 deci mairecuperam din o masa.
Monica m_am linistit acum cand stiu ca Astery e ok si Razvan la fel. Auzi si tu nu zici nimic cand vezi ca s einghesuie vrajitoarele astea la noramea? Pai nu iti pui probleme cand vezi ca roiesc cand ei sunt deja "legati"?
Anka habar nu aveam ca vrei sa ramai tocmai de aceea te_am si intrebat. Acum sper sa nu fii luat si tu atitudinea razboinica de la vecine ca noi aici suntem chiar opusul: noi alptam sau nu si tot ne sustinem, noi diversificam sau nu si tot ne sustinem, noi spunem numai bazaconii sau nnu si tot ne sustinem, deci... dc iti place nebuneala ...ramai la noi.
Hai ca ma duc sa vad pozele ca si asa mi-a crescut tensiunea![]()
teolinda spune:
MIRELA ia invidiaz-o si pe IRINA.. ca uite cate ore a dormit si gogosarul ei.
IRINA - deci fratii sunt pe-aproape cu orele de somn
numai ca tu ii bagi in bibe pana la refuz si ii umpli burta iar al meu suge la tzitzi cat vrea muschiul lui
.
MARAKI - deci te-a fentat Robert aseara
. Lasa baiatu' sa se distreze cat crezi ca o sa-l mai tina? Maine-poimaine te face bunica
si i se ia si lui de club cand o trebui sa cumpere lapte, cereale si pampersi
.
MONI - pana la urma nu te-a salvat azi noapte Diana de la tortura cu mulsul? Mai bine cumpara-i si tu un leagan ca o sa faci scurta la mana/picior de-atata impins la carut
.
ANDA - ai bantuit pana la 11 noaptea in Coraaaaa? Si pe Mark cui l-ai lasat? Sa stapaniti sanatosi leaganul. Eu vreau cand merg la Baby Expo sa ii caut un scaunel de masa si un alt carut care sa il tin in masina... plus un leagan daca se poate dar spune-ne si noua scorul de la Cora.
Mark
Gio - pofta buna la mucenici!
LILIANA
si
irinadum spune:
Na ca nu am aapucat sa vad pozele ca ma uitam pe otv la inmormantare.
Teolinda nu ii dau pana la refuz din contra cand vede ca e gol biberonul se apuca pe un urlat de.... da il pacalesc un pic si uita. Pai nici prea mult nu pot sa ii dau ca si asa mi se pare destul de mult.
Maraki ce ma bucur ca te-a fentat Robert. Zii sa intre pe messenger ca ii zic eu vreo doua trei "secrete" ca sa nu il mai prinzi tu sau mai rau sa il mirosi
.
Mirela a venit vantoasa si la mine zici ca ne leganam asa am am impresia ca se misca si blocul.
teolinda spune:
IRINa - bine ca m-ai luminat.. deci pe OTV.. ca io tot butonasem iar astia la PRO si la Realitatea ne-au dat decat putin in stiri
.
Melo asta cu "Vreau sa am steaua mea" imi ridica parul pe mine
.
Dumnezeu sa-i odihneasca!

LILIANA
si
Giova spune:
Anca Oltean
numai fericire si sanatate alaturi de Oana si sot.!!!
Irina iote ca am mancat mucenici si nu mi-au stat in gat. sac-sac. Coasta de Azur?? Si noi venim!!!![]()
Liliana ce face frumosul?
I-am dat lui Marco aseara la ora 20 laptic din tzitzi si ce sa va spun ca la ora 11 nu l-am putut trezi la papa. cred ca n-a trecut anestezia si mi-a adormit baietul pana la ora 2.30 noaptea. s-a trezit, a papat si somn pana la 8.30 dim.
Mai avem putin si vom dormi si noi mai mult nopatea.
I-a dat mama o jumate de lingurita de suc de portocala si uite ca asa a facut si baietul meu kk. caci ultima data a facut vineri.
Aici ploua, eu sunt singura acasa. I-am trimis la plimbare in Mall si la biserica.
Pe la ora 17 vin nasii, ca i-au luat cadou de 2 luni.Nu-s prea normali, dar...
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
utocatalina spune:
Anca O La multi ani, multa sanatate si impliniri alaturi de Oana Maria si toti cei dragi! Fetelor planurile s-au schimbat..nu am mai iesit cu Bia din casa ca este infiorator afara..au venit ai mei, au stat 1 ora jumate si am iesit si eu pina la Univers All la cumparaturi...mama i-a adus niste sandalute sau asa ceva, nici nu stiu bine ce sunt, roz..foarte dragute! Mi-a zis ca Bia e ok, vad ca nu a mai tusit tare si nici stranutat, si parca nici prea infumndata in nas nu mai e! I-am luat 2 cutii de Milumil 1 sa fie in casa in caz de doamne fereste pana de laptic, ca mai avem o cutie, dar desfacuta de peste 1 luna jumate si pe ea se scrie a se consuma in 3 sapt. de la deschidere. I-am gasit la Farmacia Doina centura de buricul herniat si este mai misto decit aia pe acre am avut-o si s-a rupt, ca aia era din cauciuc si asta este din elastic, deci nu se rupe..i-am luat masura 40 si ii e buna..a costat 90.000 parca..aviz mamicilor cu bb cu buricute herniate! I--am luat si Infant Formula de la california fitness, adica plovitamine pentru sugari si ii dau 1 ml/zi!
Mirela, chiar e aiurea daca dupa 2 sapt. de tratament, Dani tot kk snur face. Smecta chiar nu a avut efect? Giova las ca trece si raceala..i-a zi cit timp ai interdictie la nebunii? Ca doar nu 3 luni!Maraki Kermit e super, dar nici cu canisul nu mi-e rusine..am avut si eu demult unul tot negru, tare dragalas..Zici ca la unele haine poarta 68? Mai, inseamna ca Angelos este fat-Frumos, ca asa de repede a crscut..Dan mi-a luat pentru Bia o salopeta 62 si mi se pare imensa. Ce-i drept inca nu am probat-o, dar la prima vedere asa pare.Cit priveste cazutul parului, sper sa fie o chestie trecatoare, ca doar mai sunt asa eltape si am mai avut si inainte de a fi gravida, deci nu o pun neaparat pe seama alaptarii..oricum Materna eu iau de cind am nascut, speram sa ma ajute si in cazul asta..mai vedem, dar de tuns nu ma tund nici picata cu ceara..pai eu de-abia mi-am lasat parul lung!Irina 230 o masa?..Mama..fomist mai e..pai Bia cel mai mult a papat ieri 190..si asta cu titlul de exceptie, ca in general se invirte pe la 120..la faza cu dormitul si noi dormim bine, pentru ca se culca la 22 si papa o singura data/noapte pina la 6-8 dimineata(depinde)Maria ti-am vazut printesica si decretez ca seamana cu tine! Sa-ti traiasa!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Giova spune:
Am pus poze noi in album.
Cata dr. a zis ca 6 sapt. Eu ma rog sa se vindece bine. oricum cusatura nici nu se vede, zici ca m-a cusaut pe dos, in interior cumva. Doar un capat de ata se vede.
Azi incep tratamentul pt. stafilococ. sa speram ca scapam repede de el.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Ana_m spune:
Salutare,
Citesc acum si revin, voiam sa va spun doar ca IN SFARSIT AM PUS BOZE DE LA BOTEZUL CLAREI !!!!
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
utocatalina spune:
Giova super poza cu "la multi ani, mamica mea!" Si cele cu caciulite sunt faine, ii sta f. bine ce caciula chiar daca o uraste!
Lasa ca scapa si de stafilococ..Eu am emotii pentru rezultatul la coprocultura!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta