Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
IRINA,DENISA si restul,sa stiti ca ASTERY e ok si Razvan la fel,a fost si la alta pediatra si s-a mai calmat.Problemele sunt aceleasi dar privite din alt punct de vedere nu mai sunt asa de "grave".Si-a revenit si ea din depresie. N-a mai intrat ca a avut probleme cu laptop-ul asa ca am primit "permisiunea"
s-o mai sun eu seara sau in WE sa vedem ce mai face pana se rezolva cu PC-ul (si dupa...
).
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Neatza fetele!!!
Mama dar ce ati scris. cum citesc din urma scriu, ca de nu....neuronii mei oricum sunt toti la Marco. asa zice Clau.
Eu sunt cobza de racita. saracul bebe se uita asa ciudat la mine cand sunt cu masca aia.
Monica super mare si frumoasa Diana.super gagica are Mario. poate i-o furam, daca ne vedem la vara pe strand
Si tu arati ffff. bine.
Ingrid poti sa-i iei, dar numai daca vezi ca nu respira bine. astfel nu are rost.
Maraki a facut mama mucenici. acum fierb pe foc. abia astept sa mananc pt. prima data. dar tare frumos mirossss

Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mirela10 spune:
neatza fetelor!
mai schimbul doi,eu incep sa ma intreb serios daca voi aveti bebei sau nu.pai sunt taaaaaaaaare cuminti de le lasa pe mamici sa palavrageasca atat.si vorba denisei,dar sotii nu zic si ei nik?
una peste alta ,tare m-am distrat azi cu d-na inspector fbi,anagramele denisei,patzania ursoaicei,vorbele monicai,si maraki care o ia pe urmele lui dixi la mirosit haine
.
noi tot maraiti azinopate,dormit tot cu mine in pat...kk tot lichid de ma dispera...iar iulian e gripat raaaaaaau si nu a mancat de alaltaieri,parca ar fi un copil
.asa ca m-am pricopsit cu doi copii mofturosi si o tona de treaba care nu are cin s-o faca
TEOLINDA,mie imi place nickul tau si nu te confund.si eu te invidiam pt program,da e invidie din aia in sensul bun
.deci si tu mananci de toate...
CATA ma bucur ca si-a mai revenit bia.si dani e cu muci si tuseste...
ANA,la noi nu a mai batut vantul chiar asa azinoapte.azi sper sa ies cu dani ca e chiar frumos.
am uitat ce sa mai raspund...ma scuzati...
va pup pe toate
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
monica70 spune:
![]()

m reusit sa-i trag niste poze la ora de aerobic dupa trezire si a facut si niste mutre super,poate apuc sa le pun inainte de a pleca la mami,ca si acolo ne facem plinul cu poze
Deocamdata am mai pus cateva de azi dimineata.
MIRELA pusi!
GIOVA sa te faci bine,si pazeste-te de IRINA ![]()
![]()
![]()
Ma duc sa ma mai distrez cu pozele 

MONI si
DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Am vazut ca ati intrebat de nick-ul meu.
ei bine, cand m-am inregistrat pe forum eram in pana de idei si am trecut prescurtarea de la Giovanna. Mie Giova imi ziceau toti in Iralia. prietenii si acum imi spun Gio. dar asta era deja folosit de altcineva, si nu l-am putut pune.
Monica imediat ma uit la poze. Las-o pe Irina, caci pana apare ea prin Ro mai e. Si daca ai nostri se plac, nu se poate pune in calea iubirii. sau vrea sa fie personajul negativ, ca in telenovele?

Ank eu ti-am spus ca , din partea mea poti banytui la ce subiecte vrei, numai ca ne intrebam daca mai intri la noi sau nu.
Pe mine m-ai anuntat ca mai vii la noi, eu sunt de vina ca nu le-am zis fetelor.
Janina super fetita ai.
Acum vreau sa vad si pozele Mariei, dar se incarca greu. Le poti pune in photos de pe contul comun. ii creezi un album Andreei si asa le poate vedea toata lumea mai usor.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mirela10 spune:
MONI,cam asa grasunel e si dani.de fapt eu zic ca-i lung si subtire.o frumusica dia
,iar o sa sara irina cu
ca mai apar pretendenti
ANA,am vazut-o si pe clara,pare tare cuminte,ce zici tu ca plange?![]()
am mai vizinat la mai multi bebici:karina,angelos(durdanul),carla geo...toti taaaaaaaaaare scumpici.mai continui cu vizionatul,dar tare ma oftic ca nu-i si dani asa mai grasunel
Giova spune:
Maria e frumoasa Andreea si grasuta.
Maraki de Angelos ce sa mai zic? Fecior in toata regula, frumos si mare!!!! Dar ce burta i-ai luat in prima poza din 12 martie!!!![]()
Monica ce expresiva e Diana!!! Si ea nu e cheala ca prietenu-so!! Si ce rochita avem
Auzi: nu is cam mici papucii aia???

Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mirela10 spune:
GIOVA,TARE ARGUMENTUL TAU
,aku sa vedem replica irinei

maraki spune:
Buna dimineata,
Anca Olteanu La Multi Ani, sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi

Anda super misto ca ati luat leaganul
sa ne spui si cat ai dat pe el
sa speram ca Mark nu o sa mai ceara in brate prea des
Ank stai linistita ca nu te pune nimeni sa alegi
nu stiam ce este cu tine ca nu mai intrasei deloc pe la noi
Crezi ca noi nu intram la mamicile mai mari sa citim ?
Pupicei Karinei, este o frumoasa si o dulce
Catalina la Kermit te refereai?
Daca tu spui ca mai ai par de un dush, eu mai am doar de un drum pana la baie

nici nu apuc sa dau drumul la apa
Agelos cred ca poarta intre 62-68 pt. ca unele lucruri sant bune nr. 62 iar altele sant fixe rau
pantaloni si tricouri poarta si 68. Sanatate si
Biei,sa-i mai faceti poze![]()
Mirela incep eu sa ma enervez cand vad ca tratamentul ala care il face Dani de o saptamana, nu da rezultate
Pai e normal sa nu se stranga deloc la stomac?Pupicei pt. bebelin sa-i treaca curand
si pt. tine ca ai de tras si cu Iulian pe langa Dani
Sanatate la amandoi si putere tie sa le faci pe toate!!!
Monica se vede treaba ca vrei sa ma intreci la nr. de poze in album
Intru mai tarziu un pic sa le vad, revin si aici, acum trebuie sa strang prin sufragerie....apropo.....m-a pacalit Robert aseara, a fost in club
p.s. Agelos doarme, a mancat la 10.00 170 ml lapte cu cereale 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
mirela10 spune:
ANCA O ,LA MULTI ANI BINECUVANTATI ALATURI DE FAMILIE
MARAKI,pai azi are doua saptamani de cand e asa
...cred ca o sa merg sapt viitoare sa-i cer sa fac o coprocultua,desi nush cum o sa recoltez kk...