Mamici de mai-iunie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
shoricutza spune:
Dragelor va multumesc mult ptr felicitari! Sa dea Dumnezeu sa fie toti bebelusii nostri mari si sanatosi.
Lya legat de nervul sciatic doctorul mi-a spus ca e normal si ca nu se poate face nimic ... il cred, dar ma gandeam ca poate ati gasit voi niste modalitati de-a pacali durerea ...
Alia am inteles (de pe la prietene) ca daca bebe se intoarce mai tarziu, cand este mai marisor, este imposibil sa nu simti figura, poate chiar ceva durere ...
io
28+ cu
Ana
antoioana spune:
Fetelor, m-ati speriat ce viteza aveti la subiectul acesta!
Nu va gaseam...
Inaioana, multumesc de raspuns si de bun venit. Acum m-am linistit.
Numai bine tuturor! Pana ce voi avea ceva de spus, va citesc din umbra.
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...
VoichiV spune:
Buna dimineatza burtici
DianaR, multumesc
.
Luana, voi apela la o firma pt. schimbat culoare pereti, refacut podeaua, etc. Evident ca de aranjat, voi aranja eu camera bebelinei. Ma bucur ca sunteti multumite de dragonul rosu. voi merge si eu saptamana asta si probabil vineri merg la babyexpo ca sa ne hotaram si sa facem si achzitiile.
Nici eu nu ma bazez pe lucrurile primite de la altii. Stiu sigur ca de la servici, colegii vor sa-mi ia ceva si poate le sugerez un bouncer. Dar patut si carut vom lua noi. Tati vrea carut 4x4 pt. fata lui iar eu am hotarat deja ca vreau un pat de plasa... inca nu stiu exact cum sa fac cu masutza de infasat dar... voi cantari optiunile si vom alege...
Shori, felicitari pt. bb. A mea e deja cu capul in jos si m-am cam speriat dar dr. a zis ca oricum se mai misca pana se hotaraste sa iasa asa ca... sa avem rabdare
si o saptamana minunata
VoichiV
28+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
VoichiV spune:
Antoioana, bine ai venit la noi
VoichiV
28+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
inaioana spune:
Luana, nu cred o iota din legendele astea urbane (urban myths). Katja mananca carne de pui grup si n-are nimic. In fine..poate ar fi mai mult de comentat dar ma opresc aici mai bine.
Ama, eu am luat cosul din Ploiesti dar stiu sigur ca am vazut si la Prisma pe vremea aia. Nu stiu daca mai au si acum, dar o sa trec in we pe acolo si iti spun, ok?
Alia, pai esti castigatoare la puncte mai ales ca nu s-a mai inscris nimeni la Serghei!![]()
Carmina, ce ma tot pupi atata ca m-ai tocit...![]()
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
doroti_5 spune:
Buna dimineata burtici.
Bun venit Antoioana!
Luana sa stii ca si eu de mica maninc aproape numai carne de pui, si chiar acesti pui au fost crescuti cu stimulente de acreste mai repede, parintii mei lucrau la o intreprindere care se ocupa de cresterea puilor 'broiler' daca ai auzit de ei, pai uite ei se cresc cu anumite vitamine si stimulente sa creasca repede si mari, si sa stii ca nu am avut niciodata probleme, si nepotica mea care are acum 8ani exact la fel a fost crescuta, ba chiar se sustine ca aceasta este cea mai dietica carne.Poate depinde si de organismul omului si de ce fel de hormonale a luat mama inaite de a ramine insarcinata, nu stiu aici sunt zero, dar nu cred ca e doar de la carnea de pui, cred ca e combinatie cu ceva care produce acest efect.
doroti_5
31+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
virgi spune:
Salutare
Am ajuns acasa...si sutem tare frumoase,![]()
pacat ca nu avem camera sa facem si poze...a luat-o tati cu el.
Ina - am citit mesajul tau dimineata.inainte sa ajung la coafor....asa ca m-am dus cu inima deschisa ca e voie.
Shoricuta - tu stii cat am tras eu cu acel nerv, mama lui..de ma durea spatele si piciorul la orice miscare...mai rau ca durerea de masesle, dar sa stii ca trece in 2 saptamani...garantat.
Luana - ce poveste de groaza.....bietul copil ce-a putut patit....greu de imaginat.
Antoioana - bun venit in lumea noastra
inaioana spune:
Doroti, si eu cred la fel...sunt multe posibilitati. Sa nu uitam ca copii sunt hraniti cu multe prostii gen Danonino, mezeluri etc. Plus ca mi-e mai frica de produsele "de tzaran" pe care nu le verifica nimeni si taranii care cresc pui, vaci, etc pentru comert baga in ele tot felul de prostii neverificati de nimeni decat de alea de abator.
Vezi ca ti-am cerut si eu niste lamuriri in legatura cu laptele praf si ti-am spus si despre laptele de vaca.
Luana, mi se pare foarte haios apetitul tau pentru povestioare horror. Mi-am adus aminte si de aia cu tipa care a nascut dupa 47 de ani un pietroi!
(cine a fost la intalnire stie!)![]()
Virgi, sa iti fie de bine!
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
magghyc spune:
Dragelor,
UIte pun si eu linkul de la pozelele cu patul lui Nichita. Sper sa mearga, e prima oara cand incerc...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
virgi spune:
Maggy - imi place mult patutul. sa-l stapaneasa bb cu placere si sa doarma in el cat mai mult.
29+