Mamici de mai-iunie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Magghy imi place f mult patul. L-am vazut si noi in carrefour... Sa-l stapaneasca bb sanatos si sa aiba numai vise frumoase in el

VoichiV28+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Ioana, eu am povestit pentru ca mi s-a parut o informatie utila. nu e prima oara cand am auzit lucruri de genul asta. pe mine chiar m-a pus pe ganduri, cunascand si personajele.
am vazut si o emisiune, e adevarat, despre statele unite si modificari hormonale aparute la copii datorita consumului de carne. fiecare are dreptul sa tina cont de o informatie sau o ignore.uitati-va si aici, unde e scris cu rosu (pe la mijlocul paginii):
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=44379&whichpage=4

de acum incolo o sa pastrez pentru mine daca mai aflu ceva neplacut, promit sa nu mai postez decat lucruri vesele.

iar in picolo mondo incercam sa va povestesc ceva nostim si, daca ati fi ascultat pana la capat, in mod clar optimist, in nici un caz horror!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hai, mey, Luana, doar nu te-ai suparat. Evident ca fiecare are dreptul sa hotarasca ce si cum. Iar mie imi plac povestile tale doar ca nu sunt prea alarmista de fel si prefer sa fiu sceptca in general. Asa ca chiar te rog sa ne mai povestesti una alta, de ce sa le tii pentru tine?
Cat despre poveste de la intalnire, doar ti-am zis ca am vazut-o si eu pe Discovery, stiu despre ce e vorba. Numai ca eu nu vad partea optimista, poate doar ca aia nu a murit dar copilul nu mi s-a parut in buna stare dupa 47 de ani!
Hai, ia de aici un si niste si iar un !

PS Acuma serios vorbind, exista multe variabile , chiar carnea de pui respectiva, provenienta ei, etc. Spre exemplu chiar cum spuneam mai devreme, parintii tind sa cumpere "de la tarani" ceea ce e o mare greseala, eu stiu sigur ca taranii isi hranesc animalele cu niste prostii infernale (exclusiv concentrate si hormoni)si nu ii verifica nimeni la cantitate etc.. Acolo e chiar periculos.

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina merci frumos!magg e super patutul, cat ai dat pe el?Intrebare: ce inseamna ca bebe "coboara" cu 2-3 saptamani inainte de nastere? Se lasa burta mai jos? Si noi simtitm acest lucru?(cum?)io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Am citit link-ul dat de tine si sunt intru-totul de acord cu el.
Dupa cum ai vazut, acolo scrie ca in ficat se metabolizeaza estrogenul.
Ei, de unde stii ca copilul respectiv nu are disfunctii ale ficatului care sa ii provoace acel dezechilibru de metabolizare si raspandire a excesului de estrogen in corp?
De foarte multe ori mamele diversifica foarte devreme copiii (chiar de la 6 saptamani), le dau chestii foarte grase (mult unt in piure), dulci (Danonino contine cam 5 cuburi de zahar cutiutza), ficat, oua, lapte gras de la vaca pana la un an, vestita supa de morcovi (si radacinoase in general) de pe la 4 luni care e o minunata supita de nitriti, carne in exces (mai mult de 50 grame la 4-5 luni)ca e taaare buna si copilului iii place...etc.
Stii bine ca eu nu sunt o adepta fanatica a mancatului sanatos dar cred ca oamenii sunt in extrema cealalta cu cresterea copiilor.
In acest mod simplu ii fac alergici si le fac ficatul si alte organe prastie.
Dupa care se mira ca ii cresc sani!
Ele nu isi dau seama initial pentru ca copilul e gras si frumos, toata lumea il lauda si simptomele ravagiilor facute sunt rar imediate (unele alergii) si in general se vad pe termen mediu si lung (pana in viata de adult) cand mamele nu mai fac legatura bolilor copilului devenit adult cu modul in care ele i-au respectat sistemul digestiv si hormonal in prima copilarie.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Mag e super patutul. Sa doarma bb Nichita cat mai mult in el si sa aiba numai vise frumoase.

Carmina laptele praf asa cum a spus si Ina il poti schimba lu bb gradat, adica sa faci trecerea treptata de la un lapte la altul si nu brusc. In legatura cu Bebelacul nu stiu ce sa iti spun. In C-ta de ex. de la primarie nu se da Bebelac ci Lactovit. Acu nu stiu care din cele doua e mai bun, ideea e ca eu am folosit Nan pt ca mi-a fost recomandat de pediatra si bb l-a acceptat imediat si nu am avut nici un fel de pb.

Fetele va doresc o sapt. frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alia, ma bucur ca v-ati luat bouncerul! Sa-l stapaneasca sanatoasa Maya!

Maggy, super patutul! Graco am vazut ca e! Ioi ca mi-o ciuda noi n-avem Carrefour pe aici prin zona si vad ca ei lucreaza cu Graco si au preturi super! Mai gasesti cate ceva pe la Sellgros dar doar cateva lucruri...

Magazin Bamboo este si in Timisoara ptr. cele din zona in Mall. Imi place, e unul din locurile mele preferate de acolo.

Ama, pur si simplu simti ca bebe nu mai te apasa asa mult pe cosul pietului, si daca pipai marginea superioara a uterului o simti ca a coborat la propiu cu 2-3 degete. E normal, la 38 saptamani bebe ajunge in cosul pieptului dupa care coboara pana la 40 saptamani 2-3 degete. Din cauza ca bebe se aseaza cu capul bine pe oasele bazinului si se pregateste sa iasa.... In schimb simti mai atre cum te apasa bebe pe bazin, vezica

Ina, hi, hi ce vehementa esti in pareri! Dar avem pareri asa de asemanatoare ca drept ma enervezi . N-oi fi tu cumva ceva sora geamana, ca gemene oricum suntem amandoua! De acord la faza cu laptele de tara, si eu fug de el. Pasari de tara mai mananc, mai primeam si eu si barbata-miu (acu cu gripa ioc) si le ziceam ciori ca toate erau vai si amar de slabe . La alea sigur nu trebuia sa-mi fac griji cu hormonii...

Virgi si eu am suvite... Si am continuat sa-mi fac si pe perioada sarcinii, oricum nu atinge vopseaua pielea capului cand iti face suvitele.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (29+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by magghyc

Dragelor,
UIte pun si eu linkul de la pozelele cu patul lui Nichita. Sper sa mearga, e prima oara cand incerc...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

E super patutu!!!

doroti_5 31+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

DianaR, im pare rau ca te enervez dar eu sunt vehementa pentru ca la unele chestii sunt fixista rau!
Cat despre pasarile de tzara...eu ma refer la alea de le vand prin piete sau le ingrasa special pentru comert, nu la pasarea de la un cunoscut despre care stii ca e hranita cu chestii normale (gen taratze,iarba, boabe diverse si mai stiu eu ce).

Magg, superb patul. Imi plac culorile lui, modelul il stiam ca e frumos foc dar si culorile alese sunt foarte misto! Vise placute in el!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna ziua burtici,

Nu prea am mai scris zilele astea, dar de saptamana trecuta am o stare de rau tare aiurea. Nu fizic ci psihic. Si parca nu reusesc sa-mi revin. S-au tot adunat probleme si simt ca nu le mai fac fata si ma afund din ce in ce mai tare. M-a afectat destul de tare si moartea Laurei Stoica. Nu ca as fi fost un fan infocat, dar mi se pare atat de necinstit si nedrept ca doua persoane tinere care culmea! mai asteptau si un bebe pe care si-l doreau sa moara atat de stupid! Starea de graviduta a accentuat probabil tristetea pe care am simtit-o zilele astea cand vedeam imaginile de la inmormantare.

Vineri seara tati nu a reusit decat pe la 9 seara sa se duca sa-l aduca pe Bubu acasa si eu am stat si am suferit de dorul lui pana la ora aia si din nou plangeam ca sunt o bleaga ca nu mi-am luat nici pana la varsta asta carnet de sofer si ca nici nu cred ca am sa-mi iau vreodata...

Sambata am mers ca de obicei pe la bunici dar eu eram asa de obosita ca nici nu reuseam sa o urmaresc pe mama soacra in povestiri si nici nu reuseam sa-i explic ca mi se inchid ochii de somn. Asa ca dupa ce am venit acasa si am tras toti 3 un pui de somn de vreo 3 ore ne-am intors la bunici pentru runda a 2-a .

Duminica am stat doar eu cu bebe acasa ca tati a avut de lucru pana pe la 7 seara. Si a fost si vremea asa de urata ca nu am putut iesi la plimbare. Dar ne-am descurcat noi cu 2-3 carti de colorat si Cutiutele muzicale .

Azi dimineata am dormit pana la 11 , nici mie nu mi-a venit sa cred.. dar oricum nu prea am chef de lucru asa ca mai bine mai dormeam o ora - doua .

Mai scriu...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput