Mamici de mai-iunie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
shoricutza spune:
Buna dragelor ...
N-am intrat 2 zile si iar am avut de lecturat o gramada.
Luana mi-ai dat o veste tare buna cu dragonul rosu si de abia astept sa dau si io iama pe acolo.
Ina de unde se poate cumpara acea paturica senzationala de 140.000, ca vrem si noi ....
N-am avut timp sa intru vineri dupa ce m-am intors de la dr sa va dau vestile despre bebelina mea dar va spun acuma. Deci la 28 sapt fix bebe are 1240 gr.
Este totul ok, se pare ca totusi nu suntem anemici asa ca am scapat de fier si continuam doar cu biomarin plus. Singura problema (desi nu este chiar o problema dupa cate am inteles) este ca bebe nu s-a intors inca dar sper sa o faca cat mai repede.
Cam atat .... urmatorul control la 32 saptamani ....
io
28+ cu
Ana
iulyp spune:
Shori sa iti traiasca bebelina. Ma bucur ca e bine grasunica ta.
Vreau si io paturica din aia. Aici in C-ta nu avem Cora sau Careffour, deci de unde din alta parte o pot lua? Aveti idee?
Diana79 spune:
Ama termometru ala e sa iei temp la bebe din ureche. Scrie pe el ca intr-o secunda o potzi lua. Acum nu stiu cat de eficient este pt ca nu am baterii sa-l incerc. Dar cert este ca trebuie sa fie bun. 
Shoricutza bine ai revenit.
Diana 27+ cu Nicole Evelyn
shoricutza spune:
Ama sa stapanesti sanatoasa patutul si leaganul si sa se simta bebe bine in ele. Ma bucur tare mult ca esti incantata de patutz ca si io sunt ...
Diana79 frumos carutzul, sa-l stapaniti sanatosi. Cam asa ceva imi doresc si eu ptr bebelina mea ....
Fetelor mai are cineva probleme cu nervul sciatic? ca io ma cam chinui cu niste junghiletze urate in ultimele zile, mai ales ca am stat mai mult in picioare .... Apar in special cand fac miscari bruste sau cand merg ... E ceva de facut in privinta asta?
io
28+ cu
Ana
virgi spune:
Ina
Ai dreptate...dar totusi mie mi se par un pic exagerate aceste preturi. Ne-am uitat dupa carut....sub 300 USD nici o sansa...sa luam ceva care sa ne satisfaca cat de cat. Ce e sub 300$, arata jalnic, un fas din ala foarte prost, ofera putine facilitati, iar eu caut musai unul pe care sa pot pune scaunul de masina.
Nu-ti mai spun ca ieri am fost un pachet de nervi..am aflat ca se organizeaza un " baby shower" pentru copilul meu...ca asa e moda pe la astia....adica cineva urma sa se ocupe de achizitionarea tuturor obiectelor de care are nevoie un bb, respectiv bebele meu. Aspect care m-a deranjat foarte tare, pentru ca nu voi folosi nimic din ceea ce imi vor da ei...eu am pretentia...sa cumpar eu absolut totul pentru copilul meu.....si am transmis...eu un mesaj....sper sa ajunga acolo unde trebuie....si sa se inteleaga bine.
ama_kaly spune:
shoricutza felicitari pentru bebelina grasunica!
Paturica am inteles ca e in carrefour, si eu am intrebat de ea insa nu am primit raspuns! M-am uitat si pe catalog si nu am gasit-o..poate ne dau fetele mai multe detalii..Eu am luat de aici din Buzau doua paturici (dragute ce-i drept) la 200, respectiv 240mii lei.Asa ca cea pe care o lauda fetele mi se pare foarte ieftina!io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
ama_kaly spune:
virgi de ce sa nu vrei?
Eu as fi foarte incantata daca ar exista si la noi traditia asta, sa primesti pentru bebe lucruri inainte de nastere.Asa te orientezi ce iti mai trebuie si cheltuiesti mai putini bani.La noi lumea vine cu cadouri dupa ce se naste bebe si de cele mai multe ori aduc lucruri pe care mama le-a cumparat deja dinainte!Diana79 merci frumos pt explicatie!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
Diana79 spune:
Ama cu placere
.
Virgi de ce nu-ti place ca-ti fac baby shower. Eu as fi incantata daca mi-ar organiza, cu toate ca am o suspiciune ca va fi in curan, organizat de prieteni.![]()
Diana 27+ cu Nicole Evelyn
shoricutza spune:
Multumim frumos ptr laude dragelor ...
Virgi, Ama are dreptate, de ce te superi ca oamenii vor sa va cumpere lucrusoare si sa va ajute? Adica pana una alta ei sunt bine intentionati si nu inteleg cum poti sa fi deranjata de astfel de gesturi ... chiar daca nu-ti plac lucrurile luate de ei nu vad de ce ar trebui sa-i jignesti cu un refuz ... Ma rog, asa vad eu lucrurile din afara, tu poate sti mai bine ce si cum ...
io
28+ cu
Ana
Lya spune:
Shoricutza,de catea zile am si io probleme cu nervul sciatic.Daca ma asez jos pe covor e un chin sa ma ridic,la toaleta tre sa am grija la miscari ca ma junghie rau,cand ma ridic,cand ma intorc in pat la fel dar o am pe Rut care sare sa ma ajute cand vede cu ma misc si-mi spune hai batranico sa te ajut
....am avut si cu Rut pe la 7 luni si m-a tinut cam 2 saptamani desi acum parca e mai rau.Ti-a spus ceva doct in legatura cu asta?
Detergent si eu am folosit normal,Ariel sau Persil si ii dadeam 2 limpeziri.Hainele lui Rut le spal si acum separat,mi se pare mai igienic asa.
Carmina,incearca prima data cu Bebelac,sunt copii la care le merge f bine cu el si e si gratuit.Noi am facut cu el ciocolata si abea astept sa se nasca bebe sa mancam iar ciocolata.De cateva zile poftesc la cioco de casa 
si trebe musai sa manc ca numa la ea mi gandu.
Ama draga, ce te invidiez ca mai ai putin si-ti vei tine puiul in brate!Cand am nascut-o pe Rut am fost prima la copii de iunie iulie 2003 si acum imi vine sa
ca voi fi printre ultimele,daca nu chiar ultima.