Mamici de mai-iunie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
virgi spune:
Salut!!!
Inaioana - multumim frumos pentru aprecierea hainutelor. Descoper si eu zilnic ca sunt atat de multe magazine pentru bebelusi ( pana acum treceam pe langa ele, dar nu le vedeam), ca asa cum se spune " singura ocupatie a localnicilor de aici e sa faca copii"....motiv pentru care au tot sitemul pus foarte bine la punct. Insa, sunt atat de scumpe, pai ce vorbiti voi acolo se poate considera o minune. Sper sa fi inteles bine ca 20 ron = 200.000 lei pe care ii stiam eu????
Nu stiu ce calitate ofera acest pret,dar sunt hotarata cand venim acasa sa fac si eu cumparaturi serioase, ca bb are nevoie de ceva la orice varsta. Oricum numai China sa nu fie, daca sunt facute in romania cu siguranata sunt o.k.
Diana79 - foarte dragut carutul bebelusei tale.
inaioana spune:
Virgi, fiecare se oftica de ceva.
De exemplu Traian i-a luat hainute lui Serghei din Paris la o calitate si niste preturi pe care nu le gasesti aici niciodata. Problema este ca nu te poti duce toata ziua buna-ziua sa iti faci cumparaturile la Paris sau in general in Europa, cel putin noi nu.
Acum citeam la alt subiect ca cerealele Hipp costa in Germania in jur de 1E sau sub...iar aici orice pachet de cereale nu exista sub minimum 2E. Iar ceva misto e vreo 3E.
Asa ca....totul e subiectiv.![]()
Si da, ai inteles bine, 20RON = 200.000ROL = aprox 5E si ceva
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
inaioana da, hainutele care ai spus ca le pozezi si le pui sa le vedem si noi..
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
inaioana spune:
Ama, dar ti-am spus ca nu am cu ce sa le pozez. Le-am dus la intalnire ca sa le vada fetele live dar ... nu m-am gandit sa le cer sa le faca si poze, iti dai seama ca as fi fost penibila!![]()
Cum imi iau digital, cum le pozez, ok?
Ioana
30 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
ina credeam ca ai uitat!
Oricum daca nu le pui acum, tot o sa le vedem mai incolo pe Serghei!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Diana79 spune:
Luana firma de unde am luat termometru se numeste factorydirect. Are si site te potzi uita si tipul ala poate comanda pe internet, daca nu vrea sa se duca. Eu am dat pe el 23$ canadieni cu tot cu taxe. e super misto, dar nu are bateriile incluse
. Este BRAUN.
saptamana asta este redus inainte era 29.99 ori 39.99. Nu prea stiu. Bafta sa gaseasca ca la pretzul asta e super ok.
Va multumesc pt laudele aduca carutului fetitei mele. Sunt tare mandra de el.
Mai revin.
Diana 27+ cu Nicole Evelyn
Diana79 spune:
Luana uite aici e site-ul dar nu au poza. Iti spun e super misto. Poate fac o poza mai tarziu si ti-l arat. sa-i zici lui tipul ala daca poate sa se duca repede ca nu stiu cat dureaza reducerea. El e tot din Toronto?????
uite aici.
http://www.factorydirect.ca/catalog/category_list.php?cat=3740
Sper sa te ajute.
Diana 27+ cu Nicole Evelyn
ama_kaly spune:
Ce e un termometru auricular si de ce e asa de scump?
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
iulyp spune:
Buna si in continuare un wk frumos de fapt ce a mai ramas din el ca vremea eee.....
tare urata.
Fetele care a-ti facut achizitii sa le stapaniti sanatoase.
Raalucutza eu nu stiu cu nr. alea la haine de aia nu ti-am raspuns. Eu de ex. ii iau fetitei mele bluzici sau body-uri nr. 30 asa ca...dupa cum vezi nr. difera f. mult. Oricum eu am ajuns sa ma duc cu metrul dupa mine mai ales daca n-am fata cu mine pt. ca nu am nimerit hainele bune pt. ca aceleasi nr. nu corespund.
Ina
. Am intel bine pretul 300 000lei vechi da cu gagica mea pe cap una vreau sa scriu si alta iese.
iulyp spune:
Ina act-hibul deci pot sa il dau in doza unica pana la 5 ani desi nu i l-am facut pana acu deloc. Corecteaza-ma daca gresesc. Si la cat timp ii pot da lantigenul?
Carmina laptele praf ti-l recomanda pediatra sau il alegi tu. Noua ni l-a recom. pediatra si bb l-a acceptat ca altfel treceam la altul. Noi am folosit pana la 1 an Nan si am fost f.f.f. multumita.