Mamici de mai-iunie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
vivighe spune:
Tocmai am mai aruncat un ochi pe babycomfort.ro...Au schimbat look-u sit-ului si au mai adaugat produse.Ia aruncati si voi un ochi...sunt niste lenjerii de patutz super...si am mai vazut acolo ceva care seamana cu bouncerul de care ziceti voi,numai ca nu e cu vibratii...e asa,pus si simplu si e doar 69 roni.Ia vedeti...credeti ca e bun de ceva...ca as lua unul
vivighe spune:
Aham...si vad ca vin si la babyexpo.Cand m-au sunat pe mine sa-mi zica unde e show-room-u'i-am intrebat daca vin si mi-au dat de inteles ca nu.Da vaz ca pe sit scrie ca da
.Mie imi plac mult chestiile de la ei.
ama_kaly spune:
M-am uitat si eu pe site, care sunt lucrurile nou aparute? Majoritatea sunt aceleasi! Ai fost la show room sau astepti baby expo?io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
vivighe spune:
Mei...mie mi s-a parut ca ar fi ceva noutati...da stiu si io...poate n-am tinut minte bine
.N-am fost la show-room...aveam de gand sapt viitoare ,dar daca vin la babyexpo...o sa vaz acolo...m-au scutit de un drum.![]()
puiudana2004 spune:
Ama cosuletul l-am luat din Carrefour Orhideea la numai 40 Ron.O sa pun si pozici.
Ioana tu ai zis ca ar fi bine sa ne vedem dupa ora 11 sa se trezeasca si papusica ta.Pai dupa ora 11 sa fie.Eu sunt disponibila la orice ora.Dar hai sa zicem la ora 14.E bine???
Dana
29+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
ama_kaly spune:
vivi ce as fi vrut sa vin si eu la baby expo..
dana doar 40RON?Si salteluta?E imbracat? Hai ca astept pozele!!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
puiudana2004 spune:
Gata.Am pus si pozele cu lenjeria,cosuletul si paturica lu' bebe.
Dana
29+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
LYLY809 spune:
Ama, uite poza aici (chiar daca deja nu mai e interesant, pentru ca exista alt cosulet mai ieftin, din cate observ)![]()
Poza cosulet
Lacri 27+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
ama_kaly spune:
dana foarte frumoase lucrurile achizionate, sa se bucure de ele bebe! Eu credeam ca e vorba de cosulet din ala de rachita ca din ala vreau!Nu ai vazut si din alea in carrefour?
LYLY nu,nu,nu..raman la cosul cumparat de tine!Imi place mult de tot!Si zici ca asa l-ai luat cu totul din Obor la 800mii?E super!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
LYLY809 spune:
Si poza din lateral:Poze cosulet
Da, costa 80 ron, caci i-am luat o salteluta in plus, aia galbena. Cosuletul mai are o salteluta mai subtire sub aia galbena
Lacri 27+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik