Mamici de mai-iunie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
ama_kaly spune:
vivighe pai ce mai astepti?Fugi si fa-ti pozici la burtici sa te admiram si noi!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
vivighe spune:
A...si pt cine vrea un patutz ieftin...tot la carrefour e unu din panza "primii pasi" la 2 mil.Am niste prieteni care chair din asta au si au fost foarte multumiti de el(bebe al lor are un an),si numai pe asta l-au folosit si acasa si-n voiaj,si am vazut ca a rezistat foarte bien pana acum.Eu inca nu m-am hotarat daca sa iau de panza sau de lemn...
Mi-au trimis astia de la carrefour un pliant numai cu oferte de articole pt copii...ceea ce pana acum nu s-a intamplat...Le-o fi soptit cineva ca avem nevoie...![]()
ama_kaly spune:
vivi nici o problema, asteptam si noi sa se incarce bateriile!
Eu zic sa ii iei patut din panza,in ala de lemn se loveste mai repede bebe si nici nu il poti muta asa usor sau lua cu tine pe unde te duci!io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
inaioana spune:
Ama , sa le poarte bebe sanatos, sunt foarte frumoase toate lucrusoarele. Patul si swingul sunt chiar ca acelea din catalog, vise frumoase in ele!
Cristina, imi place travel sistemul tau si n-am nimic rau de comentat.
E super. Doua amendamente la poze :
Unde e dom'ne burta ta de ce nu-ti creste odata???
si
Am ras la prima poza cu sotul tau si scaunelul de masina...e super tare. Are o mutra atat de solemna incat e super haios. In pozele urmatoare nu mai e asa si sunt foarte dragute dar la prima era sa o trezesc pe Katja ca m-a pufnit rasul cu zgomot. Este atat de cuprins de solemnitatea momentului incat...e super comic.
Sper din suflet sa nu te superi, nu e nimic rau in asta, nuuuu????
Sa il poarte bebe sanatoasa si sa il vedem pe tati solemn asa si cu ea in scaunel!Cu toate ca eu astept poza cu el topit de emotie mai degraba...![]()
Lyly, sper sa ne scrii mai des daca tot stai acasa. Si evident sa te simti mult mai bine!
Dana, sigur ca ne vedem acolo dar nu am stabilit inca ora. Felicitari pentru achizitii si sa pui pozici!
Deci fetele care vin sambata la BabyExpo...la ce ora sa fie???
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cristina1702 spune:
ama, si mie mi-a placut mult ce ai cumparat...
inaioana...asta a fost motivul pt care am lasat toate pozele...multe din prietenele mele au avut aceeasi reactie cu tine...eu l-am pus acolo ca sa va inveseleasca...chiar e funny...e foarte mandru de ce achizitie si surpriza mi-a facut...azi-noapte s-a trezit si s-a dus incamera de langa sa-l mai vada...e foarte preocupat...
cat despre burtica mea...chiar creste...doar ca eram in pozitii care nu o avantajau...creste si ma chinuie pt ca ma doare tare rau spatele...apropos, am 6 luni...24 sapt...
ama_kaly spune:
cristina sunteti pasionati rau de carucior..nu ma asteptam sa fie toate cele 38 de poze numai cu carutul
E foarte frumos, n-am ce zice,dar si 8mil..io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
cristina lasa ca are timp sa creasca si burtica! Vei fi o mamica foarte frumusica, nici nu se cunoaste ca esti
acum.Ai o burtica mica si draguta!Aa..si FELICITARI pentru cele 24 de saptamani!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
ina multumim!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe