Ajutor! Nu am ambitie!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Am inteles, sa traiti! Pina scap de ele!

E vineri dupa-masa aici...sunt la serviciu...mama, ce buna ar fi o ciocolata!

Ma gindesc ca una de calitate n-am de unde sa iau aici si ce se gaseste in masinile lor sunt proaste...deci nu iau!

Delidana, tu esti la mentinere acum, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna.Chiar aseara am vazut la stiri la Primetime nu mai stiu cate femei dar care fusesera de acord sa faca un proiect.Le-au facut cei de la televiziune poze in costume de baie minuscule 2 piese(ele fiind grasute le statea normal ff urat,nu au aratat pozele)si au fost de acord ca daca nu slabesc in 6 saptamani parca 15 pounds,cei de la televiziune sa arate pozele cu ele la televizor.Doar 1 femeie nu a reusit sa slabeasca cele 15 pounds mai avea 3 saraca.Oricum ce au vrut cei de la televiziune sa arate e ca trebuie sa spui la toata lumea pe care o cunosti ca tii cura de slabire atunci cand o incepi ca sa te gandesti tot timpul ca te vei face de ras daca o lasi balta si ca trebuie neaparat sa reusesti.Mie mi sa parut ff interesant.Si spre bucuria doamnei care nu a reusit cei de la televiziune i-au dat pozele inapoi.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Lori, aici in America nu este fibrobar...
Ce este de fapt, un baton de cereale cu ceva ciocolata prin el? De astea se gasesc, dar hai sa-ti spun cum procedeaza o dependenta ca mine: De citeva ori mi-am luat cite o cutie de 6 bucati (nu se gasesc la bucata) la serviciu, cu gindul sa maninc una pe zi. Odata le-am mincat pe toate intr-o zi. Altadata am mai lasat una. Daca am cutia acasa, atunci o sa le maninc acasa. Se numeste dependenta si ma chinuie rau de tot.
Felicitari tie ca poti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aiamoni mergi la un Ralphs daca ai la tine acolo ca nu stiu de unde esti si ai sa gasesti fibrobar cu ce gust vrei tu.
O intrebare ptr fetele din zona asta: sunteti sigure ca numa' de la mancare va ingrasati? Analize v ati facut? Activitatea glandelor voastre e buna?
Sportul nu slabeste! Transforma grasimea n muschi. Corpul arata muuult mai bine dar la cantar nu se vede!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Corinadana sunt in TN si n-am vazut magazinul ala pe aici. Dar cred ca si daca ar fi n-as cumopara, ca eu si din alea as minca fara limite...
Cu sportul tind sa-ti dau dreptate. Am avut o perioada cind faceam 45 min. intens, de transpiram toata si-mi pierdeam rasuflarea, dar n-am schimbat nimic la dieta si nu s-a cunoscut nimic la cintar.
Of, of! Greu, si vine si sfirsitul de saptamina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Aiamoni, eu mai am vreo 2 kg de dat jos si apoi intru la mentinere.
Intr-adevar, sportul nu slabeste daca nu ai si o dieta corespunzatoare. Iti trebuie amindoua, sport + un stil de viata sanatos. Daca lasi dulciurile doar atita timp cit vrei sa slabesti si apoi le apuci din nou, n-ai facut nimic, o iei de la capat. Prima oara cind am mers la sala am renuntat la dulciuri si in rest mincam normal (fara fast-food). Am slabit 5 kg in 3 luni si la haine abia se cunostea, dar cintarul asa zicea.
Probabil ca n-ar strica sa-ti faci analize, cum zicea si Corinadana...

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput