Nou stil de viatza (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Ieri am chiulit de la raport,dar il dau azi.Am 73 de kg!Uraaaa,am scapat de 1 kg .Multumesc ,fetele! Pupici la toate!.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

carolina, cum e cu durerea aia? pe mine ma doare ceafa spre sira spinarii, parca simt si un os care s-a "marit" acolo......de la scris, e, sigur.
faci vreun exercitiu ceva? sunt cam terminata de durerea asta:(

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

Vad ca nu exista un feed-back prea bun intre noi....in fine.

Tzuni, multumim pentru recomandari. Din ce an e filmul?

Carolinah, felicitari pentru performanta obtinuta!

Mariana, sanatate multa! Ce cadouri a primit Emi?

Sigrid, cred c-o las balta pana la urma. Am intrebat de vreo doua ori care e reteta salatei de cartofi. O fi secret de stat?

Ioana, Crystina, Delia, ce faceti azi?

Nastad, Diana, salutari voua si bebeilor din burtica!

Nora, fii tare!

Eu tocmai am terminat de facut o ciorba de sfecla rosie, mi-am hranit copilul si acum stau oleak pe net.
Sunt pe-aici!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

delidana, nu stiu ce sa zic de floricele, dar cred ca ai dreptate . Eu nu m-am gandit la asta! Acum..ce sa zic? Doamne iarta-ma!
mephala, uite-aici date legate de film:
http://www.cinemagia.ro/movie.php/Broken_Flowers?movie_id=14326
ciorba de sfecla? cum ii aia? n-am mancat niciodata! asa cum niciodata n-am mancat praz! ce gust au?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Multumesc, doamnelor!

Delidana, nu ma gandeam la durerea in sine, cat la faptul ca de la sport se reactiveaza...

Sabina, durerea mea este mai mult musculara, eu cam asa o percep. Ma doare si ma tine si mi se intinde si in cap , ce explicatie am dat... Mie imi face sotul masaj cu Fastum Gel si incerc sa stau mai dreapta/relaxata etc pe scaun. Ma reapucasem de sport (Winsor Pilates), dar a fost mai rau. In alta ordine de idei si eu duc pe Alina la gradi tot numai de la 1 mai pe aceleasi considerente. Dar eu nu am problema de baby-sitting ca ii am pe ai mei care stau cu ele.

Mephala, cum e ciorba aia de sfecla rosie? E de post, ca nu mai stiu ce ciorbe sa mai facem de post.

Tzuni, te inteleg cu nachos aia... De la Phileas Fogg i-ai papat? Ca aia de acolo sunt super-meserieeeeeeeee...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

carolinah, din partea mea puteau sa fie si de pe trotuar ca oricum is leshinata dupa asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carolinah, se poate ca prin sport sa "sicii" cumva locul cu pricina fara sa-ti dai seama. Probabil ca o pauza ar fi buna, asa cum ai zis si tu...
Tzuni, lasa acuma, pe viitor insa poate ar fi bine sa intrebi cu ce fac floricelele. Poate ca pun margarina in loc de unt.
Suna interesant Broken Flowers, am dat si eu o cautare pe net si am aflat mai multe. Poate il gasesc in varianta dvd sa-l inchiriez.
Carmen, eu sint pe acasa azi, spal, fac curat, probabil intr-o saptamina termin si eu. Azi am maturat in curte (e betonata) si nu va spun ce am gasit ca nu mai mincati o saptamina... Sau sa va spun?
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Azi am maturat in curte (e betonata) si nu va spun ce am gasit ca nu mai mincati o saptamina... Sau sa va spun?

Dac-ai gasit chipsuri vin io si le iau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, ai fost tare. Ma tem ca ce-am gasit eu nu e nici pe departe compatibil cu chipsurile alea. Nici macar stramosi comuni n-au.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna
Carmen scuze, scuze, scuze.........imi pare rau ca nu am putut raspunde, am avut un pic de treaba, salata nu e nimic delicios, ii zisesem lui Mia ca am tinut cartoful salata , adica cartof , ridichi, castravete , sare , ulei si otet si ceva rezultate au fost.
Chiar te rog sa ma scuzi
pupici

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput