Nou stil de viatza (90)
Raspunsuri - Pagina 10
roxana1974 spune:
fetelor. sunt lesinata de oboseala, am avut o zi foarte grea si oboseala cronica, adunata de saptamana trecuta.
Raportul meu: stagnare, azi dimineata...toata ziua in schimb m-am simtit aiurea si cred ca am retinut lichid...si cantarul a luat-o razna cred si el...dar mai vedem lunea viitoare ...
Tzuni, traducerea e corecta...atentiune, se inchid usile...suna familiar
? am circulat numai cu metroul :)
in final, dedicatie pentru toata lumea "Vine, vine priiimava-ra"
... tzapa ![]()
si noapte buna!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
mamamariana spune:
Raportez: 72 kg. Nu prea merit felicitari... a fost din cauza bolii. Nu am mancat mare lucru si nici miscare n-am facut. Abia de duminica am inceput sa mananc normal si de atunci bag in mine din toate ca sa imi revin. Inca mai am o greata usoara si mananc putin. Cred ca in final am avut un virus f. ciudat - am fost atat de bolnava incat am crezut ca nu mai scap. Dar vad ca incet-incet ma fac bine.
Va mai scriu cand vin de la scoala.
Numai bine,
Mamamariana
Delidana spune:
Buna dimineata!
Am schimbat datele in lista, va rog sa verificati daca e corect.
Nora, pai de ce te chinui tu cu pozele alea? Nu mai intra acolo si pace, ai scapat de ispita.
Tu ai dat raportul saptamina asta?
Inca va mai astept la raport: Georgiana, Carolinah, Lulu, Cookie, Miag, Copilutzu, Crystina, Diadaniela, Zfcristina. Haideti fetelor!
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
cookie spune:
Delidana, raportez si eu +500g 
Cred ca sunt rusii de vina, ma simt umflata rau...ca nu se poate sa fi pus la loc atata...![]()
Pot sa te rog sa-mi pui targetul la 55kg? Ca 50 nici nu visez, nu aveam atata nici in tinerete...![]()

Tzuni spune:
Neata, graselor! ![]()
![]()
![]()
Aseara am fost la film si m-am felicitat ca n-am adormit in sala. Am vazut "Broken Flowers" fff fain si interesant filmul. Daca aveti ocazia, mergeti sa-l vedeti.
Delidana, astept sa ma altoiesti
ca, inainte de film am scapat furculitza in niste spaghete (de post, ce-i drept), apoi niste nacios si niste floricele, asa, ca omul care se respecta la film
! Dar am baut rapid niste ceai verde, asa incat in dimineata asta, le-am spus
.
Meniul meu de azi:
D: struguri
P: legume cu cremwurtsi de soia
S: migdale
...si restul!
Revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
carolinah spune:
Neata, slabelor
!
in dimineata asta 59.8 Kg. URAAAAAAAAAAAAAAA, AM COBORAT SUB 60!!! Nu-mi vine sa cred!
Ca atare, mergem inainte. Sport nu am mai facut de multisor, ca vad ca nu scap de torticolisul asta sau ce-o fi la spate/ceafa. cand mi s-a parut ca trecuse, am facut iar sport si iar m-a luat. (Delidana, iti suna cunoscut?) Asa ca stau f cumintica pana ma fac bien de tot.
Meniul:
-cereale cu lapte de soia
-varza calita cu mamaliga
-supa de rosii si salata de cruditati
-fructe
Mergem inainte ca rusii... Ca tot ii astept eu si degeaba... Bine macar ca stiu sigur ca nu e sarcina.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Cristina, am slabit 7kg anul acesta si 6kg in 2005 (in 2 luni) cu dieta daneza si WW.Sper pana la Paste sa ma laud cu inca 5kg.
Lasa cantarul asta, ca e bun.Eu raportez kg de pe cantarul meu clasic si am o mare satisfactie cand merg in vizita la o amica si al ei cantar electronic imi arata aproape 2 kg mai putin.
Si in final, spre rusinea mea, raportul:+ 1kg
-83kg la lista...Cristina, sper ca nu m-ai deocheat
?
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Super!Eu nu pot sa tin daneza pt. ca am incercat o data si mi s-a facut rau
de la telina fiarta.Numai cand aud de ea si 
ww

Eu as incerca una (nu stiu cum ii zice) in care mananci din 2 in 2 ore.
La 7 o cafea +1 cub de zahar
La 9 un ou fiert
La 11 un mar
La 13 o lingurita de stafide
La 15 100g branza de vaci
La 17 2 cremwursti sau 100g parizer
La 19 un ceai diuretic +o felie de paine prajita.
N-am reusit niciodata sa o tin mai mult de 3 zile

dar vreau sa incerc din nou si sper ca de data asta sa reusescEu din cate stiu nu deochi,n-am ochii albastrii sau verzi si nici nu-s intoarsa de la tzatza
Editez ca sa va zic ca nu a aparut nici o schimbare in nr. kg ,am la fel ca in ziua inscrierii .

Dar cel putin ma simt muuuult mai bine.Sper sa inceapa si la mine sa se urnesca acul de la cantar(in jos binenteles)
botez
copiii mei iubitipoze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
crystina spune:
Neata fetelor!
Multumim pentru urarile de sanatate.Of, nu mai vine caldura asta!
Delia, pentru raport ma mentin.Nu am exagerat cu nimic dar absentza de la sala....
Carmen, pupam cumintzelul! Ce bine ca te lasa sa-ti faci treaba! Motanicul drag!
Ioana,spor la cautat de job-uri si multa sanatate lu' Deliuta! Lilly e tot racita, parca merge spre bine..dar cu vremea asta cine mai stie?!
Sabina, e bine ca o duci pe Sofia la gradi tocmai in mai. Probabil ca are si cu cine sta in afara de tine sau sot..io deocamdata muncesc de acasa si e foarte greu sa ma inteleg cu cineva la telefon daca ma suna chiar in momentul in care Lilly are vreo criza de "personalitate". Foarte greu!
Zuzi, cum te mai simti?
Pup toate fetele si va doresc o zi buna! Aici ploua cu pietre!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Sabina spune:
Crystina, nu am cu cine sa o las:(
si eu lucrez de-acasa....chiar acum am plantat-o la desene ca sa pot completa partitura:((((
asta e, ne mai sacrificam cateva luni, pt santatea ei.
dar te inteleg f f bine, anu trecut Sofia era cam cu Lily de-o varsta...si stiu cum e daca suna tel si copilu are chef de altceva...
lasa, acu important e sa va faceti bine.pupici.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Delidana spune:
Cookie, ti-am modificat datele. Nu mai fii trista, lasa ca recuperezi tu saptamina asta si ne vei da vesti bune lunea viitoare. 
Tzuni, nu te altoiesc, o abatere mica merge mai ales daca ai fost la film.
Dar floricele nu sint facute cu unt?? Sau asta se poate minca in post?
Carolinah,
. Imi imaginez cit te bucuri ca ai scazut sub 60, hai ca mai ai un pic!
Nu-mi suna cunoscuta durerea la ceafa-spate de care zici tu...Eu am avut probleme undeva in zona salelor...
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

.
-83kg la lista...Cristina, sper ca nu m-ai deocheat