Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo74 spune:
Ruxandra tu ai fost tot pacienta dnei dr Petrache? ca acum am citit post-ul tau de la "amniocenteza repetata". Cred ca numai de mine nu vroiai sa auzi cand il nasteai pe Mateias ![]()
locca spune:
Da, Simona, tot la dna. Petrache am fost
. De fapt povestea am auzit-o imediat dupa ce am nascut, cand eram la faza de reparatii
, ii povestea unei alte dr. care venise pe-acolo.
Da-i incolo, s-a terminat cu bine totul si asta e tot ce conteaza 
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
gabiarama spune:
Asta-noapte am avut placuta surpriza sa constatam ca Tudu poate dormi si fara sa se trezeasca pentru a minca .L-am lasat cu soacra si noi am plecat pe la 8 la un chef , ne-am intors pe la 2 si dormise non-stop,abia la 6 dim i-am dat sa manince
. Sper sa tina si la noapte faza asta .
Credeti-ma ca nu imi vine sa cred , a fost a treia seara cind adoarme pe la 6-7 seara , se trezeste pe la 8 si ii dau cerealele mai mult prin somn , apoi adoarme iar pina la 6,30 -7 dim
.
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
nanadana spune:
Salutari de dimineata
Azi este tare urat afara
,iarasi nu pot sa imi scot cupilu afara,dar astept pina la praz poate poate da un pic de soare (pasarea malai viseaza ![]()
La multi ani celor doi sarbatoriti de azi Alex si Monica-Maria

ege sa iti traiasca barbatu si la multi ani pt maine 
poze
nanadana spune:
Gabi asa este si la noi papam ultimul bibe cu cereale la 21.30,dar el deja doarme de la 20 , le papa in somn si pina dimineata nu mai papa nimic si nici nu se mai trezeste ![]()
poze
gabiarama spune:
Aaaa, am uitat sa va spun ca am intrat si eu , in cele din urma , in posesia celor 8 mil . Am fost aseara la posta si imi spune tanti de la ghiseu ca nu mai aveau bani
.Am fost dimineata pe la 9 si iar nu aveau , trebuia sa vina masina cu bani .Am dat o raita pe la magazinele din zona si cind m-am intors i-am luat
.M-am intors la magazine si am scapat de citiva dintre ei
.Mi-am luat si eu niste bluzite , iar lui Tudu bavetele .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragalaselor,
Noi ne pregatim sa papam legume, trebe sa blindez copilul ca sa nu se manjeasca peste tot. De la cresa vad ca a venit cu hainele nepatate, dar am gasit ceva urme pe dupa urechi.
Mi-a zis tante sa-i tin cu o mana ambele maneci in poala lui, ca asa poate cat de cat sa miste mainile dar nu poate sa-si dea cu ele pe la gura. Nu stiu daca am explicat prea clar, dar o sa va spun mai incolo daca functioneaza.
Hai ca am reusit si eu sa pun poze cu mimozelul meu in albumul comun de 5 luni si bineinteles in cel personal, poftiti si va delectati ochisorii cu mandrete de baiat.
Am un lejer sentiment de invidie cand vad ce planuri va faceti pt we viitor, mai ales ca eu voi fi la serviciu. Va urez de pe acum distractie placuta, pofta mare si spor la cumparaturi.
Va pup si va urez sambata placuta in continuare,
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
nanadana spune:
Locca atata timp cit scrie ca nu are gluten si zahar ajutat poti sa-i dai linistita,eu una nu iau numai "bio" ma uit sa vad ce scrie, si pe majoritatea scrie ca este cu fructul proriu zis facut la vapori sau stiu cum ,si mai au in plus un pic de vitamina C,deci dai linistita ,nu cunosc marca despre care spui ,eu aici cumapr de la nestle si bledina care sint foarte bune ,vorbesc de cele cu fructe ca cele cu legume nu prea ii plac lui fiumeu si nu ii mai dau
poze

Deni &